Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαGvoi περασα κ εγω κ ειναι μια χαρα κ πιστευω να παει καλα εσυ απο χθες την εχεις περασει; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣημερα μητσο αντε γεια νομιζω οτι εισαι γαυρος αλλα σεταρα το κινητο μου κ η φαση παει τρενο αρχισε να ασχολεισαι κ εσυ γιατι αρχιζεις παλι την πρωινη παω παραλια για καφε μπυρες μπανιο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περασα πριν λιγο τους βλεπω να εκαναν καλα την δουλεια τους κ εσυ ακομα παραπανω παω παραλια καφε μπανιο να το λιωσω κ σας ενημερωνω εγω την περασα με fr wipe cache dalvik data Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα κ καλη Κυριακη κ με την καινουργια ρομ μολις τωρα παιδια ειναι πολυ καλη κ γρηγορη Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνυχτα καλη κυριακη Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελικα βλεπω την κανεις κατι φορες μητσο την πλακα να ειναι βαρετη μην συνεχιζεις κ πες τιποτα αλλο σε παρακαλω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφου γνωριζεις μου την λες κανεις κ like Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μονο στην xiaomi Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜητσο προχωρα κ κοψε το τρολαρισμα για να ανεβαζεις γνωριζεις κιολας Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚανε διακοπουλες κ μην λες πολλα κ πνιγεις Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω γενικοτερα τις περναω παντα καθαρες fr wipe cache dalvik data Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κ τιποτα; δεν ειδες διαφορα; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μηπως ηθελε κ data να εκανες να περασει καθαρη; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αψογοι κ γρηγοροι ειστε παιδια καλη συνεχεια να εχετε κ υπομονη κ σας ευχαριστουμε πολυ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρα στεφανε περιμενουμε για fix Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατεβαζω την ρομ που εχει τα πιο πολλα download λετε να θελει καποιο fix οπως εκανε θεμα ο φιλος σε πιο πανω ποστ; για να μην την περασω κ κολλησει το κινητο; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @annonnaki ετρεξες πιο απο τα δυο αρχεια γιατι εχει 2 μετα την 7.7.20 εγω κατεβαζω το πρωτο κ οχι το αμεσως επομενο απο την 7.7.20 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk