Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! youtube.com/watch?v=_RZwRuXZtX4
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια καλά και από εμένα Βασίλη @linuxilakis Πάντα γερός δυνατός και χαρούμενος,φίλε!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠεριμένουμε κάτι καλύτερο...Παραλίες και ωραία!!! Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛοιπόν έχουμε και λέμε... Το πρώτο πρίξελ επισκευή από φίλους(τσάμπα) Το πρίξελ που έρχεται Νο2, μεταχειρισμένο!! (Δεν ξέρουμε αν πλήρωσες ή αν σε πλήρωσε) WiFi Τράκα από τον γείτονα... Αρχίζεις και πέφτεις πολύ χαμηλά chief Καλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μαθητής γράφει έκθεση: «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» - Piraeuspress.gr ” Πόσο αφοπλιστικά απλό είναι, έτσι;;;; Μπράβο ρε στο παιδί!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!! Με γειά Μήτσο,εύχομαι να είναι τόοοοοοσο πρίξελ(με την καλή έννοια) όσο το άλλο!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Μήτσο αν κόψεις την θήκη του Μι8 στη μέση δεν βγάζεις 2 θήκες γιά το πρίξελ;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Έληξε η απεργία των πλοίων και επιτέλους θα απελευθερωθούν οι όμηροι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η πρώτη έπεσε, μένουν άλλες 49 σελίδες Mi Mix 3, περίμενε, θα έχει και 5G εκτός Ελλάδας όμως, μέχρι να το φέρουν οι δικοί μας πάρχοι θα έχει βγει και MIX 10 ” Μπορεί να το πάρει και να μετακομίσει στα Τρίκαλα!!! Τα Τρίκαλα γίνονται η πρώτη 5G πόλη - Τεχνολογία | News 24/7
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα καλημέρα!!! Όνειρα δεμένα στα μουράγια.. Κόσμος εγκλωβισμένος στα νησιά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Τρελή κίνηση στην Κρήτη, φουλ σεζόν είναι ακόμα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε!!!! (γρήγοροι και μη)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από geotzia: “Καλημέρα παίδες!!! Πάω για ύπνο.... ” Έπιασες τίποτα; Καλημέρα ” Κάτι έκανα Μανώλη... Τώρα ξεκινάω νετάρισμα των παραγαδιών Καλό μεσημέρι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Πάω για ύπνο....
-
Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παιδιά, έχω την 8.8.9 και δεν έχει τα regions... Λέω να φλασάρω κάποια πιο καινούργια... Ποια έχει τα regions και δεν έχει πολλά bugs; (Έχω sim Vodafone) ” Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα backup με το twrp και να δοκιμάσεις την Ρώσικη που είχε βάλει ο @thanfun στο ποστ 6806. Γιά μένα εκτός που έχει ένα σωρό καλούδια έχει και την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας που έχω δεί μέχρι τώρα. Bugs δεν έχω ανακαλύψει κάποιο και την δουλεύω περίπου μία βδομάδα.Θα ήθελα να μάθω…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “Παράθεση από geotzia: “Καλημέρα παίδες!!! Φθινόπωρο από αύριο... ” Εσεις κι κατ ισαστ πουλί αρπαγμεν, λετ απου αυγουστου καλούν χιμωνα κι όξου σκαΐ ου τζιτζικας,ιμ πος να παϊ ου τόπους μπρουστα μιτα... ε ?? ” I beg your pardon?????
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Φθινόπωρο από αύριο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!! Ρε, τελειώνει το καλοκαιράκι-χαρείτε το λιγάκι.... Όσο γιά την μπάλα-πάμε γι'αλλα Ποιητής ο Φούστης
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Ρε τι βροχή και η χθεσινή... Ήθελες κανό στα Χανιά, άστα να πάνε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!