Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στην τρούπα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε Τάκη,νάσαι καλά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ηθελα να δω πως φαίνεται το mi 8 στο προφίλ μου... ” Σου πάει κούκλα, τρελό αγόρι... Καλημέρα σας!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ Θερμά @EGW4321 και @makis1024
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Χίλια ευχαριστώ Ειρήνη, Γιώργο να είστε καλά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα τρελοκομεία!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες και καλή μου ξεκούραση!!! Βουτιά στο κρεβάτι.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Μην το βάζετε κάτω, έχει ακόμα μπόλικο καλοκαίρι.... Τα καλύτερα έρχονται
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά!!!!! Γαλήνη σήμερα....
-
Παράθεση από gkalen: “Όποιος έχει φλασαρει τη ρομ που δουλεύουν τα region να αναφέρει αν εμφανίζεται στο statusbar η ένδειξη ότι δεν υπάρχει σιμ .. Να ενημερώσει επίσης όποιος χρησιμοποιεί μια κάρτα και όποιος χρησιμοποιεί 2 κάρτες ” Το ξαναείπα και πιό πάνω ,σε εμένα δουλεύει το region και δεν εμφανίζεται στο statusbar η ένδειξη ότι δεν υπάρχει σιμ .Όλα είναι κανονικά ,έχω βάλει την ρομ του ποστ και έχω μία κάρτα σιμ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα ανήσυχα νιάτα ” Γιά τα τιμημένα γηρατειά ούτε κουβέντα ε;;; Οχι γιά μένα,έτσι γενικά το αναφέρω... Καλημέρα καλημέρα!!!
-
Με τα θέματα ακόμα από ότι βλέπω δεν είναι συμβατά 100% με το miui10 όσο γιά bugs παρότι το έχω ψάξει αρκετά δεν έχω εντοπίσει κάτι ακόμα... Γιά την μπαταρία με το mod περασμένο θα τα πούμε σε μερικές μέρες αλλά η πρώτη ματιά λέει ότι στην αναμονή είναι πολύ-πολύ καλύτερα από προηγούμενες ρομ!!! Αυτό γιά το χρόνο αναμονής και χωρίς το mod πάει πολυ καλά. Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!!