Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Το νού σας ρεμάλια, Δευτέρα σήμερα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαEvery Day Should Be A Holiday!!!! youtube.com/watch?v=FuFtfhOipNQ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!! Κυριακή σήμερα... youtube.com/watch?v=EM4vblG6BVQ
-
Εχω και εγώ την απορία αν θα μπορεσει να λειτουργήσει η διπλή κάμερα μιας και η ρομ είναι ported από το nikel που δεν έχει διπλή κάμερα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈνα καλοκαιρινό -σταθερή αξία- και από εμένα. Καλημέρα παίδες!!!! youtube.com/watch?v=XivELBdxVRM
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧίλια ευχαριστώ @NasDriver γιά την αμεσότατη απάντηση και Μήτσο γιά το ενδιαφέρον!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σκουλήκια (με την καλή έννοια πάντα) θα ήθελα μιά μικρή βοήθεια offtopic βέβαια... Ποιά είναι η διαφορά του redmi note 4 από το redmi note 4x και μιλάω γιά snapdragon πάντα. Γιά να σας δω!!
-
@kostas_7 Πρόσεχε μόνο το bug με την φωτεινότητα αν δεν την έχεις αυτόματη... αν την κλείσεις τελείως σκοτεινιάζει εντελώς η οθόνη με αποτέλεσμα αν κάνεις το λάθος και αφήσεις το συρόμενο δεν μπορείς να το ξαναπετύχεις με τίποτα η τουλάχιστον θέλει τρελή προσπάθεια... @barcelonistas1899 αν είσαι ικανοποιημένος μένεις εκεί που είσαι τώρα...εγώ που τις είχα δοκιμάσει και τις 2 είχα γυρίσει στην παλιά (αυτή που έχεις)
-
MIUI 10 ναι θα πάρουμε αλλά android 8 όχι,ξέχασε κάθε αναβάθμιση σε android έκδοση...
-
@dimathio ακόμη δεν υπάρχει aroma , το su το κάνεις install στο twrp(θα το βρείς στον εσωτερικό χώρο) και όσο γιά το χρόνο αναμονής με ανοικτή οθόνη θα το βρείς στο => Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια=>Χρόνος αδράνειας
-
Magic WormHole
Μήνυμα13 Ανατριχιαστικές Εικόνες που θα σας Κάνουν να Τρέμετε απ’τον Φόβο σας. Δεν καταλαβαίνω τι ανατριχιαστικό έχει η 6 Μιά χαρά σκλκια,Σαν να βλέπω το νήμα μας ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Τρελή όρεξη βλέπω πρωί πρωί... youtube.com/watch?v=NHgwF4q6P3A
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ο Μήτσος τα παίρνει όλα σε προσφορά. Έκπτωση 100% επί της τιμής με έξοδα του πωλητή τα μεταφορικά ” Kαι 1+1δώρο!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “To θερμόμετρο πάει για καταστάσεις "έλα να πάμε στο νησί, το tablet μου, εγώ και συ" ” Πάντως στο νησί το θερμόμετρο λέει πάμε Αθήνα!!! 30 βαθμούς 9 το πρωί... Καλημέρα σας,καλά μπάνια(γιά καλό το λέω)
-
Πάντως αν κάνεις restore στο twrp από παλιό backup (αν έχεις φυσικά) λογικά θα είσαι ο.κ. Όταν μπαίνεις στο twrp έχεις φωτεινότητα κανονικά.
-
Εγω προσπαθουσα να πετύχω το συρόμενο της φωτεινότητας στα σκοτάδια απο μνήμης και τελικά τα κατάφερα μετα από 2-3 λεπτα και ότι ειχα απελπιστεί...