Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες!!!
-
Από την XTRV-HMPro_8.4.19_v9-6.0 που έχω τώρα, περνάω από πάνω με απλά wipe dalvik και cache ή θέλει κάτι παραπάνω;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες καλή βδομάδα!!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@stamatisv αν έχει αλλάξει θα έχει αλλάξει πρός το χειρότερο -όσο αφορά τον κόσμο- ,αποφεύγω τα πολύ γνωστά μέρη τους καλοκαιρινούς μήνες γιά προφανείς λόγους... Ελαφονήσι πρωτοπήγα το 78 γιατί στά μικράτα μου ήμουν Αθηναίος και εγώ,και όταν το ξαναείδα μετά 10 χρόνια ήταν αγνώριστο,πολύς κόσμος ρε φίλε!!! Από εκεί και πέρα όσο πάει και χειρότερα αλλά μέχρι και εκεί αν το ψάξεις θα βρείς μέρη πιό ήσυχα και λιγο πιό ερημικά (αν είναι αυτό που ζητάς βέβαια).
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα λουλούδια!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του Μπουτάρη ” Κρασάκι κέρασε ο δήμαρχος;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Άμα "πληρώνεις το δικαίωμα" να βλέπεις τον τόπο σου, δεν είναι τόπος "σου". Τουρίστας/ενοικιαστής είσαι ” ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠλερώνουμε ΕΝΦΙΑ αλλά το αξίζει ρε γμτ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “(Κατσικοκαραγκουνουρομούρη, πρώτο πληθυντικό του παρατατικου?) ” Μέσα στο μυαλό μου είσαι ρε μπαγάσα!!!! Παράθεση από takisfrag: “Είτε μένουμε είτε έχουμε , το θέμα είναι για πόσο θα μένουμε ή για πόσο θα έχουμε ? Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα πράγματα ...................... ” Αυτό ακριβώς εννοούσα.... Παράθεση από Thracia: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι πληρώνουμε ΑΚΡΙΒΑ το ΕΝΦΙΑ του ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο σωστό τώρα είναι Μένουμε στο καλύτερο οικόπεδο στην γη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “έχουμε το καλύτερο οικόπεδο στην γη ” Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω συνονόματε!!! Μάλλον κατάργησε πρώτο ενικό και πρώτο πλυθηντικό...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!! Έχει μιά λαδιά σήμερα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα καλημέρα!!! Με το καλό να μας μπει....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα μπουμπούκια του αγρού ” Αυτά είναι όταν είναι ποιητής ο άνθρωπος!!!! Καλημέρα σας ευωδιές του πρωινού...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σκουλήκια!!!! Τι οδηγός είναι αυτός;;; Ευτυχίας;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα!!! Στα Χανιά ο ήλιος μας κρατάει μούτρα...(δεν ξέρω γιατί)