Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 907.

• Παράθεση από teobitoulas: “Στο YouTube σε κάποια βίντεο με την evolution x είδα ότι υπάρχει το wificall πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” συνήθως απλά δεν φαίνεται όταν χρειάζεται το εικονίδιο .........όπως λες ξέρω και εγώ ...

• Παράθεση από teobitoulas: “Καλημέρα παιδιά ! Σκέφτομαι να βάλω καινούργια custom rom , τώρα έχω το miu12 20.6.18. Ποια rom μου προτείνετε που να είναι καλή και με καλό battery life ; Έχω δει τελευταία παίζει πολύ η καινούργια evoluton X 5.1. ” @evolutionxwhyded ...............εδώ λεπτομέρειες στις σημειώσεις .....στο xda......... διεύθυνση telegram για Whyred έχει κάνει πιν την ρομ

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Πέρασα τη νέα EvoX, Android 11, χωρίς Magisk, & το Winbank app δεν ανοίγει με τίποτα... Ούτε με Magisk 21, το οποίο έκανα Rename & έβαλα το app στο Hide! Καμιά λύση...??? ” Δοκιμασε την προηγούμενη σταθερή έκδοση εμένα οπότε δούλευα beta είχα θέμα ............και είδα στο φόρουμ του Syberia os ότι υπάρχει και ένα moded magisk και δουλεύουν οι εφαρμογές τραπεζών ......τώρα δεν το έχω δοκιμάσει...

• Παράθεση από lefesta: “Όχι μιλάω για την winbank, το magisk hide πχ στο Τζόκερ το είναι οκ και οι άλλες τράπεζες δουλεύουν μια χαρά Έχω περάσει το magisk 21,1 ” Δοκιμασες να δουλέψεις το magisk με το οποίο σου δούλευε το winbank;

• Παράθεση από lefesta: “Σε μένα όχι Ίσως αν κάτσω και ασχοληθώ με αυτό που έστειλες και αλλάξω το πυρήνα, αλλά μεταξύ μας μου φαίνονται κινέζικα, Δεν ξέρω θα το προσπαθήσω αν μου δώσουν τα πιτσιρίκια μου χρόνο ηρεμίας Στάλθηκε από το BASIC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” να υποθέσω ότι μιλάς για το magisk 21

• Παράθεση από lefesta: “@em56464 Το έκανα αλλά τζίφος το αποτέλεσμα @angarato_surion Μπορείς να μου στείλεις οδηγίες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκιμη αν περνάει safety net?

• Παράθεση από CodeFox: “Παιδιά συγνώμη αν είναι λίγο εκτός θέματος αλλά υπάρχει κάποιο κανάλι στο telegram ή κάποιο Discord Server για το whyred? ” @whyredupdates................στο telegram

• Παράθεση από angarato_surion: “Εμένα κρασαρει η winbank και έχω την 4.7 δες αν ο πυρήνας είναι enforcing. Αν όχι τότε κάνε τον. Τρέξε σε τερματικό. Source Code (1 line) Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Hide magisk και hide winbank έλεγχος ότι είναι κρυμμένο και ότι περνάει safety net και επανεγκατάσταση...

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη για rom.Ψιλομάλωσα εκεί με τους Μπαγκλαντοπακιστανούς κλπ και δε γουστάρω άλλο την rom τους.. Τρέχει κανείς AICP;Επισης με arrow 11 τι παίζει;Εχει παραμετροποίηση η ξερα; ” εχει και Lineage 11 Ρίχτερ μια ματιά τι παίζει έμπειροι είστε μπορεί για αρχή να λέει δεν είναι και με πολλές ρυθμίσεις πιστεύω τώρα η 11 δεν ξέρω διαβάστε στο xda τα notes kai reviews γιατί κρατάει κάποιο επίπεδο από πάντα σαν ρομ

• Παράθεση από aris.tsb: “Ωραια. Εχουμε καποιο Link Για τον τροπο; ” και οι custom roms όταν περνάς τα gapps ουσιαστικά τοποθετείς τις λειτουργίες google οπότε dialer πρέπει να ψάξεις ποια rom ρωτώντας σε φόρουμ της συσκευής σου φοράει κάτι άλλο εκτός google... π.χ...Lineage 17.1 unnoficial o meintainer έχει βάλει άλλο dialer προσοχή μιλάω για το markw και όχι για το τηλέφωνο σου........αυτό έχουν οι custom rom δοκιμές πολλές και υπομονή γιατί δεν είναι όλοι οι dev συνεργάσιμη όπως του markw θα σο…

• Λογαριασμός gmail

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “το νουμερο τηλεφωνου δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το email.. 2 ανεξαρτητα πραματα ειναι. email λσμο μπορει να εχεις τον ιδιο σε 100 συσκευες. κατι αλλο γινεται ή θες να μας εξηγησεις και δε το πιανουμε ισως edit: οταν βαζουμε το email μας σε αλλη συσκευη συνηθως ζηταει εγκριση η google πριν προχωρησει στην ενεργοποιηση του στη νεα συσκευη για λογους ασφαλειας, οτι εισαι εσυ δλδ και δε ειναι καποιος τριτος που προσπαθει να υποκλεψει τα μυνηματα σου. εκει πρεπει να μπεις …

• Λογαριασμός gmail

Μήνυμα

Τώρα κατάλαβα δεν είχε μαζί την άλλη συσκευή και την στιγμή της διασταύρωσης για έγκριση δεν είχε από που να δώσει οκ εγώ είμαι ......φίλε ευχαριστώ ωειχα πάθει μπλακαουτ τόσες ώρες από το πρωί και δεν έβγαζα άκρη τι γίνεται σας ευχαριστώ όλους.........!!!!!!!!!

• Λογαριασμός gmail

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν παίζει ρόλο, έχω το ίδιο εμαιλ σε 3 συσκευές (και για lay store)... ” με ίδιο νούμερο τηλεφώνου;γιατί ο φίλος έχει το ίδιο νούμερο και στις δύο ....αν παίζει ρόλο δεν ξέρω..

• Λογαριασμός gmail

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν νομίζω ότι είναι θέμα αποσύνδεσης από την παλιά συσκευή...αν και το πιο σημαντικό είναι τι μήνυμα λάθους του βγάζει στην νέα συσκευή ” την μια προσπάθεια που ήμουν παρών και είδα του έβγαλε ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός σήμερα μου έδειξε στο παλιό τηλέφωνο το mail στο play store αλλά εγώ έτσι έχω δει χωρίς να φαίνεται το μέιλ το play store όταν αποσυνδέονται πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει το μέιλ και να φαίνεται το play store όπως είναι χωρίς ............σαν να έχει κολ…

• Λογαριασμός gmail

Μήνυμα

Φίλος είχε μια συσκευή σαμσουνγκ και μια σονυ Έρικσον παλια την κ800 αν θυμάμαι και είχε το ίδιο νούμερο και στις δύο άνοιγε η μία έκλεινε η άλλη για να λειτουργούν άλλαξε συσκευή και δεν έκανε αποσύνδεση από το σαμσουνγκ παίζει στο καινούργιο που δεν δέχεται το gmail να φταίει αυτό;;ρωτάω γιατί αν ισχύει να ξαναβάλω την κάρτα στο παλιό και να κάνω αποσύνδεση και μετά εγγραφή στο καινούργιο τον λογαριασμό του εκτός και κάποιος έχει κάποια άλλη εμπειρία και λύση μα μου την πει γιατί αλλιώς πάνε ο…

• Μπαταρία mi9se

em56464 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από YANNIS TSIAKIRIS: “Είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας όμως... Πόσα mAb είναι αυτή που έβαλες? ” οι nohon είναι ίδια mab με τις μαμά μπαταρίες άλλαξα και στον Μάρκο αυτές που λες τις είδα αλλά ούτε που τις κοίταξα γιατί κακο μονο κάνουν οι nohon σε όλα τα φόρουμ θεωρούνται οι ποιο αξιόπιστες

• Οι σελίδες της evolution x στο τελεγκραμ να βλέπεται τα updates και τις συσκευές t.me/EvolutionXUpdates t.me/EvolutionXOfficial με το ίδιο τρόπο είναι όλες οι διευθύνσεις για όλες τις ρομ......

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από em56464: “We will start to accept new maintainers again in a few days! Get ready if you're looking forward to apply! Evolution X team Για τους ενδιαφερόμενους όπως είπα υπομονη @EvolutionXOfficial ” Maintainer για ποιες συσκευές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δούμε έχει αρχίσει και στρώνει σιγά σιγά το 11 και οι source ποιο σταθερές γι'αυτό ελευθερώνουν τις πηγές θα έχει λίστα δε λίγο όπως και στο 10

• We will start to accept new maintainers again in a few days! Get ready if you're looking forward to apply! Evolution X team Για τους ενδιαφερόμενους όπως είπα υπομονη @EvolutionXOfficial

• Παράθεση από ipankas: “Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα Μερικές εφαρμογές δεν άνοιγαν Σήμερα θα δοκιμάσω την MsmXtended 11 ” περιμένετε λίγο ακόμη είναι άλφα ρομ ας γίνει σταθερή πρώτα πολλά μπαγκς εκτός και εχεται κέφι για λογκς αποστολή και διορθώσεις είναι ακόμη θεωρώ εγώ χωρί…