Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 907.

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από em56464: “Παράθεση από angarato_surion: “Όχι γιατί; Επίσης κάνει backup τα πάντα; Και πως μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tap ” ” Ένα άσχετο πως βρίσκουμε ποια εφαρμογή παρεμβαλεται και δεν στέλνονται τα άγγιγμά τα στα κουμπιά; ” εννοείς πια ρύθμιση για χαρντγουερ μποτομ αν είναι αυτό στις custom είναι η στις ρυθμίσεις προγραμματιστών η κάπου κινήσεις αν θυμάμαι παίζει και η ρομ η εκεί που ρυθμίσεις τα κτυπήματος για α…

• Μπαταρία mi9se

em56464 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εγω πήρα από AliExpress μια της nohon μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια μεταβολή προς το χειρότερο είναι σταθερά όπως αρχικά δουλεψε............. 11.11 Global Shopping Festival-----Join The Biggest Sale Of The Year! All products will be the lowest prices of the year! ****************HOT SALE*************** iPhone Battery: NOHON Lithium Battery For Apple iPhone 6S 6 7 8 Plus 5S 5 X SE Xr Xs Max 6Plus 7Plus Replacement Bateria For iPhone6 iPhone7|battery for|nohon batteryiphone battery - AliExpress Xia…

• Παράθεση από angarato_surion: “Όχι γιατί; Επίσης κάνει backup τα πάντα; Και πως μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” από play store και έχει οδηγίες πώς δουλεύει αν θυμάμαι βιντεάκι backup τα πάντα αν επιλέξεις έχει και επιλογή για τα apk....data...cashe των εφαρμογών και απλα θέλει root με magisk και αφού εγκατασταθεί η νέα ρομ .....ματζισκ.....και ότι άλλο .......στο τέλος εγκαθηστας με το twrp όπως και τα προηγουμενα με την σειρά τα zip που έχει φτιάξει…

• Παράθεση από angarato_surion: “Ένα άσχετο ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνεις το titanium Backup να μην κολλάει όταν επαναφέρεις backups πολλών εφαρμογών ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το migrate backup το δοκίμασες καθόλου;

• Παράθεση από ipankas: “Από αυτές που έχεις δοκιμάσει ποια κατά την γνώμη σου μοιάζει με την evolution x Η καινούρια tc camera τα σπάει ειδικά στη νυχτερινή λήψη ” απο ρυθμίσεις η reloaded......ressurection remix.....msmXtended πολλές ρυθμίσεις reloaded καλύτερη για παιχνίδια !!!!

• Επισης Reloaded os πλήρως μεταφρασμένη νομίζω υποστηρίζει και Whyred.....αυτή είναι CAF based rom

• Παράθεση από angarato_surion: “Ένα άσχετο δεν μπορώ να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο Redmi Note 5 pro στην evolution x πως το διορθώνω; πχ δεν μπορώ να αλλάξω τους διαχειριστές συστήματος, να δώσω πρόσβαση σε εφαρμογή να εγκαθιστά εφαρμογές και να απενεργοποιησω το play protect; καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπαίνεις στην εφαρμογή και έχει επιλογή για εγκατάσταση από άγνωστες πηγές αν όχι στις ρυθμίσεις προγραμματιστών αν θυμάμαι,!!!!!play protect αν γίνε…

• Παράθεση από ipankas: “Η MsmXtended και η arrowos από ελληνικά πως πάνε; ” Για την arrows δεν έχω ασχοληθεί για msm xtended .....syberia.... ressurecion remix τις εχω σχεδόν ειδικά την msm μεταφράσει εγώ στο 100% από εκεί και πέρα δεν ξέρω εκτός από syberia που με ειδοποίησαν ότι συμπεριέλαβαν τα Ελληνικά όπως σίγουρα και η καινούργια trCamera με ειδοποίησε και εχουν τεσταριστει κιόλας!!!

• Παράθεση από Harrytzo: “Ευχαριστώ! Εντάξει έχω γνώση των τελωνειακών θεμάτων από banggood που παραγγέλνω αλλά με Ali δεν έχω τολμήσει ποτέ. Ships from China άρα δεν παίζει ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα ψάξω να δω μήπως αναλαμβάνει κόστος τελωνείου φαντάζομαι στην περιγραφή το γράφει; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το βλέπεις λίγο πριν ολοκληρώσεις την αγορά εάν προστεθεί πόσο έξτρα από το πόσο αγοράς τότε κάτι παίζει με τους φόρους!!!

• Παράθεση από makis1024: “Μια xiaomi ip κάμερα πήγε περίπατο σε εμένα προσωπικά. ” Καποιος την χαίρεται μαλλον

• Πρόβλημα συσκευής

em56464 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από geopan28: “Το χαρτί που μου δώσανε γράφει ότι κάναμε πλήρη έλεγχο, ότι αυτό σημαίνει, με διαγνωστικό. Την θήκη που έχω την έχω2 ,σχεδόν χρόνια και δεν είχα πρόβλημα. Πάντως την πέταξα και έχει ο Θεός. ” έλεγχος για καλιμπραρισμα αισθητήρα εγγύτητας (proximity sensor)και απενεργοποίηση....ενεργοποίηση μετά από δοκιμή την λειτουργία τσέπης !!! επίσης δες αν θυμάσαι ποιες εφαρμογές έβαλες λίγο πριν αρχίσει το πρόβλημα και έλεγξε στις άδειες αν μπορεί να τροποποιήσει το σύστημα οπότε αφ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739

• Redmi 9a

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το νήμα αν υπάρχει για το redmi 9a δεν βρίσκω κάποια βοήθεια;

• Lineage δοκίμασες;reloaded;ressurecion remix;δες αν υποστηρίζουν την συσκευή σου γιατί έχουν πολύ καλά sources και η reloaded λόγω caf υποστηρίζεται από Snapdragon σε βελτιώσεις λογισμικού για τον λόγω απόκτησης τεχνογνωσίας και καλύτερης λειτουργίας των κατασκευών της κάνε μια ερευνα αν δεν έχεις κοιτάξει εννοείται!!!!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Oneironaut84: “Ηλια τι λινκ εννοεις?καποια cuatom rom του τυπου αυτου? ” ναι η και κάποιο άρθρο που να έχει εξηγήσεις......σε ευχαριστω..!!!!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Oneironaut84: “καπου το πηρε το ματι μου σε custom rom το fbe fde?θα τα ψαξω να ειμαι οσο ενταξει γινεται γιατι...παλι θα το πειραξω δεν αντεχω.. ευχαριστω για ολα Γιωργο.. ” Θα το δω και εγώ αλλά αν βρεις κάτι στείλε κανένα λινκ αν μπορείς!!!

• Παράθεση από Li@m: “Γεια χαρα σε ολους. Δυστυχως εσπασε η οθονη του κινητου απο μια απροσεξια της γυναικας μου. Πηρα τηλεφωνα σε αρκετα μαγαζια και ακουγα τιμες σχεδον στα 150ευρω. Μηπως εχετε κατι φθηνοτερο στα υποψιν σας; Ευχαριστω ” Dragon-T|Repair parts|Screen Assembly|Replacement parts|Flex Cable