Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 907.
-
Παράθεση από Gigantas: “απλα με βολευει καλυτερα το google photos οποτε η συλλογη του miui μου ειναι αχρηστη επισης ξερουμε γιατι λαγκαρει το κιν οταν ενναλασω εφαρμογες ? ” Γιαυτο και οι google pure roms έχουν την αντίστοιχη γκαλερί γιατί.. αν..... θες ανεβάζεις στις φωτογραφίες google και από ότι ξέρω είναι μέρος του συστηματος τώρα αν ο george κάνει τα μαγικά και είσαι τυχερός.......!!!!!και στις custom υπάρχει γκαλερί και οι φωτογραφίες γκουγκλε μπαίνουν όταν βάλεις τα gapps που έχουν τις υπ…
-
Περί αλλαγής μπαταρίας
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι καλές αλλά δεν βρίσκεις πλέον Nohon BM37 ” θες να το έχω υπόψιν μου αν βρω κάτι;
-
Περί αλλαγής μπαταρίας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “9 ευρώ Ελλάδα με άμεση παραλαβή...τέτοια έχω πάρει... ” € 10,35 36%OFF | NOHON Battery For Xiaomi Redmi 4 6 Pro 3 3S 4X 4A 5A 5 Plus 2 BM47 BM4A BN30 BN34 BN35 BN40 BN42 BN44 BN47 BM41 Original Bateria NOHON Batterie Für Xiaomi Redmi 4 6 Pro 3 3S 4X 4A 5A 5 Plus 2 BM47 BM4A BN30 BN34 BN35 BN40 BN42 BN44 BN47 BM41 Original Bateria|Handy-Akkus| - AliExpress..................τέτοια έβαλα στο markw και έφτασε 8 μισή ώρες βίντεο νετφλιξ με κατέβασμα των βίντεο θεωρώ είναι καλ…
-
Περί αλλαγής μπαταρίας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πήρα μία από Ελλάδα και καλά γνήσια...βγάζω μία μέρα με μέτρια χρήση...από έξω που έψαχνα Nohon δεν βρήκα ” € 6,05 12%OFF | XiaoMi Original Battery BM36 for Mi 5S MI5S BM22 For MI5 Mi 5 BM37 For Mi 5S Plus BN20 For Mi 5C BN34 BN31 For Redmi 5A Note 5A XiaoMi Original Batterie BM36 für Mi 5S MI5S BM22 Für MI5 Mi 5 BM37 Für Mi 5S Plus BN20 Für Mi 5C BN34 BN31 Für Redmi 5A Hinweis 5A|Handy-Akkus| - AliExpress
-
Περί αλλαγής μπαταρίας
ΜήνυμαΠαράθεση από stromoboy: “Καλησπέρα στην κοινότητα.. Έχω ένα Mi 5s Plus φερμένο από Κίνα. Μετά από 3 και μισό χρόνια η μανίσια μπαταρία αρχίζει και ψόφαει ( 4ω SoT ). Θέλω να την αλλάξω.. Ο τύπος της μπαταρίας είναι o BM37 Βλέπω στα σκρουτζομαγαζα μπαταρίες και καλά original/bulk by Xiaomi, αλλά ακούω πώς είναι κακής ποιότητας και θα έχω θέματα με ξαφνικά shutdown. Επίσης βλέπω συμβατές π.χ από Ancus.. Είναι καλύτερο να πάρω συμβατή από έναν σοβαρό τρίτο κατασκευαστή (η Ancus τι λέει; ) ; Υπάρχει…
-
Hidden folder εφαρμογής
ΜήνυμαΠαράθεση από utitle: “Έχω μια εφαρμογή με την οποί έχω πρόσβαση σε επί πληρωμή online streaming video. με δυνατότατη να κατέβουν στο κινητό. Τα βίντεο κατεβαίνουν στο κινητό σε κάποιο φάκελο κρυφό, στον οποίο ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση, για την προφύλαξη των δικαιωμάτων σύμφωνα με τον developer, τον οποίο και ρώτησα. Θα 'θελα να ρωτήσω πώς και πού μπορώ να βρω το φάκελο που η εφαρμογή κατεβάζει τα βίντεο για να αποκτήσω πρόσβαση και να να αντιγράψω; Το κινητό μου είναι Xiaomi Rendmi note 6 pro.…
-
Παράθεση από ioannis rhgas: “Οι εφαρμογές είναι κλειδωμένες. Κ όσον αφορά τις ειδοποιήσεις δεν ακούγονται ούτε τα sms. Δεν είναι δλδ θέμα δεδομένων. Υπάρχει η δυνατότητα να το δοκιμάσετε; ” μήπως στην κάθε εφαρμογή να κάνεις έλεγχο τυχόν απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων ........η της επιλογής να ειδοποιήσει με ήχο.... δόνηση....όταν η οθόνη είναι ενεργή;......... καμμιά φορά μετά από επαναφορες η άλλες ρυθμίσεις όλο και κάτι συμβαίνει
-
Xiaomi-miui-hellas apk
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από em56464: “Υπαρχει στα υπόψη κάποια αναβάθμιση;; ” Θα ρωτήσουμε τον Developer, τον Ηλία αν μπορέσει να ανανεώσει τον κώδικα.. ” έγινε κάποια αλλαγή στην εφαρμογή του φόρουμ; γιατί δεν φορτώνει αμέσως και ξεκινάει με το μισό πλάτος στην οθόνη και χάθηκαν επιλογές που υπήρχαν π.χ.για επιλογή παρακολούθησης η αποστολής ειδοποίησης για τα θέματα........?!!!
-
Xiaomi-miui-hellas apk
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από em56464: “Υπαρχει στα υπόψη κάποια αναβάθμιση;; ” Θα ρωτήσουμε τον Developer, τον Ηλία αν μπορέσει να ανανεώσει τον κώδικα.. ” ευχαριστώ!!!
-
Παράθεση από Sakis21r: “Παραγγελια από 19/8 που έγινε ship στις 20/08 (ένα redmi note 9 pro 6/128) από banggood ακόμα δεν έχει φανεί στην dhl.πρωτη φορά που μου συμβαίνει 26 μερες να φανεί!! Αυτό γράφει στην dhl The sender has processed the shipment. You will receive further information when the shipment has arrived at DHL. Th, 20.08.2020, 19:01 hours ” αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχει καθυστέρηση στην παραλαβή της συσκευής από τον πωλητή λόγω ζήτησης και έλλειψης οπότε ψιλοκαθυστερη να φύγει…
-
Xiaomi-miui-hellas apk
ΜήνυμαΥπαρχει στα υπόψη κάποια αναβάθμιση;;
-
Xiaomi-miui-hellas apk
ΜήνυμαΕνω η εφαρμογή του φόρουμ δούλευε κανονικά στο redmi 4 pro μετά την αναβάθμιση σε android 10 τελευταία δεν ακούει αμέσως και δεν μπορώ να ανεβάσω αρχεία δεν γίνεται η τελική επιλογή ενώ η εντολή δινεται για ανέβασμα αρχείου υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει λόγω των android 10 επανεγκατάσταση έχω δοκιμάσει! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
@angarato_surionαπεγκατεστησε επανεκκίνηση και εγκατάσταση πάλι την εφαρμογή πριν την άνοιξης βαλτη στο hide του magisk και επανεκκίνηση πάλι..........ελπίζω και στις ρυθμίσεις του magisk να έχεις τικαρει να κρύβεται και δες τι γίνεται !!!ματζισκ μάνατζερ ρυθμίσεις ματζισκ επέλεξε να γίνεται αναπαραγωγή τυχαίου ονόματος αρχείου κάπως έτσι!!!!
-
Παράθεση από tan: “παιδια θέλω να κάνω μια ερωτησούλα.Κάθε φορά που πάω να κάνω αναβάθμισή στην καινούργια xtrv dev,μου βγάζει σφάλμα ότι δεν ταιριάζει το md5 και την κάνω χειροκίνητα μέσω twrp,τί κάνω λάθος? ” την επόμενη φορά κάνε έλεγχο το md5 σε σχέση με το αρχικό πολλές φορές αντιγραφή επικόλληση μεταφέρεται λάθος δεν είναι κάτι πρόβλημα αφού χειροκίνητα λειτουργεί!!!!!
-
@angarato_surionμεσα στο magisk ρυθμίσεις επιλογή hide magisk ναι επίσης στις αρχικές επιλογές στο hide επιλογή εφαρμογών μην πειράξεις ότι έχει σχέση με google άφησε τις προεπιλογές του magisk μεσσετζερ βαιμπερ πολλές φορές δεν δουλεύουν αν δεν τα κρύψεις ρυθμίσεις επιλογή για εμένα σταθερές εκδόσεις μόνο(canary build μόνο αν το ζητάει ο dev της ρομ) και κάθε τόσο ρίχνει μια ματιά στην επιλογή λήψεις του magisk για αναβάθμιση των modules που έχεις απλά πατάς εγκατάσταση έχω κάνει δοκιμή havoc .…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από lefesta: “Σε εμένα πάντως με evolution x και magisk hide και αλλαγή του ονόματος όπως λένε οι οδηγίες τους στο telegram δουλεύει κανονικά και winbank kai to tzoker Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το magisk hide που έχει η εφαρμογή ή magisk module;Η τελευταία έκδοση της winbank μαλακιζεται όταν πας να βγάλεις το activity με τις συναλλαγές. Επίσης το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει όταν πας να γράψεις όνομα χρήστη και τα λοιπά Σ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Aurumnus: “Οκ, έκανα μέχρι το 4 και μου έβγαλε αυτό RTaiJJJ.jpg Γράφει "done" αλλά έχει και πολλά "fail" και "unable". Αυτό σημαίνει ότι η εργασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή υπάρχει πρόβλημα; ” να ρωτήσεις ποιο twrp προτείνει ο developer της rom που δουλεύεις να το εγκαταστήσεις μην προκύψουν ξαφνικά άλλα θεματακια και δεν ξέρεις τι είναι!!!!