Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 907.

• Παράθεση από foxy4270: “Miui 12 camera 50252517747_762e6a4ed4_c.jpgler8 by foxy4270, on Flickr ” Φιλε φανταστική λήψη μπράβο σου!!!!

• Παράθεση από master.alarm: “Ήρθε νέα αναβάθμιση, αλλά όχι miui 12bca4b0ca506b28a6837c4796138d913f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπομονή όλα έχουν την ώρα τους!!!!εσύ απλά ενημέρωνε με ότι ερχεται!!!!!

• Παράθεση από kostas10: “υγρασία απο μια επιφανειακη γρατζουνια; ποτσ γενεν αυτο; τα αρχεία πως τα παίρνω;; f1d9ac925c426b8063ec27de4fddb298.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξεκινα βρίσκοντας ισοπροπυλική αλκοόλη με αυτήν καθαρίζουν όλα τα ηλεκτρονικά από υγρασία βρωμες λιπαρότητα κ.λ.π προσεκτικά καθάρισε οθόνη και ελαφρά γρατζουνιά πιστολάκι ελαφρά για στέγνωμα 100% και ανανά αν όχι βάλτο υπολογιστή μήπως βλέπει αποθηκευτικούς χώρους από τύχη και ας μην έχει οθόνη…

• Παράθεση από Angelo_95: “Καλησπερα σας, Πριν λίγο έκανα root το rn5 μου. Πρώτη φορά σε xiaomi, πριν ήμουν κάτοχος ενός 1+1 Τώρα για πείτε; Τι κάνω; Αρχικά έλεγα να περάσω την evolutionX εκτός αν έχετε να προτείνετε άλλη. Πώς την περναω; Απλά την τρέχω από το twrp; Επιπλέον θέλω να περάσω gcam. Απλά βοηθήστε λίγο γιατί δεν έχω καταλάβει και πολλά. Ευχαριστώ. ” Εχει πολλές όπως Havoc......Lineage που έχει και ota.....Nitrogen και αυτή ota δεν ξέρω τι λέει από Ελληνικά ....crdroid..,..aosp extended…

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από lefesta: “Δεν έχω πάντως κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η evolution x και γενικα το android 10 δεν εχει επιλογη το gps να λειτουργει μονο με δεδομενα , wifi κτλπ και οχι τα παντα ; Επίσης η εφαρμογή με το όνομα ασφάλεια που έφτιαξε η Google τι είναι; Επίσης βρήκα ένα bug. Όταν έχεις Bluetooth hands free στέλνει τον ήχο των ειδοποιήσεων στο hands free. Και όταν πάω να πάρω βίντεο κρασαρει η εφαρμογή κάμερ…

• Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από lefesta: “Evolution x Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η τελευταία έκδοση της evolution x έχει θέμα με της gallery; καμία δεν βρησκει φωτογραφιες στο κινητό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” havoc η lineage 17.1 with ota!!

• Παράθεση από angarato_surion: “Αξίζει κάποιος να πάει σε rom όπως η lineageos; αν ναι σε ποια; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όλα είναι σχετικά και προσωπικά για τον καθένα μόνο δοκιμές και βλέπεις σφαιρικά τι σου κάνει από λογισμικό..... προγραμματιστή....... ρικοβερι......ρυθμίσεις στην ρομ....π.χ....evolution x πάρα πολλές ρυθμίσεις καλά Ελληνικά..... Havoc πολύ καλή δεν ξέρω αν για όλα τα τηλέφωνα έχει και έκδοση με ενσωματωμένα gapps όπως η evolution και η pixel…

• Xiaomi Redmi Note 7

em56464 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από xnikos: “@kinezakias εμένα ανοίγει κανονικά google search ” Τότε κάτι πρέπει να έχω κάνει λάθος με τον mi browser.Τον έχω απενεργοποιήσει,μιας και απεγκατασταση δεν με αφήνει να κάνω... ” στις ρυθμίσεις εντός εφαρμογής ρίξε μια ματιά μήπως δεν έχουν απενεργοποιηθεί τίποτα προεπιλογές!!!!!

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από em56464: “Evolution x η havoc τσεκαρει και lineage έχει ota update!! ” Ποιά απ' όλες έχει ΟΤΑ update??? ” H Lineage έχει σίγουρα η evo x δες στο φόρουμ της δεν θυμάμαι αλλά και να μην έχει υποστηρίζει dirty flash και έχει ενσωματωμένα gapps....στην lineage gapps στην πρώτη εγκατάσταση μετά αναβάθμιση όπως miui κατέβασμα >εγκατάσταση>επανεκκίνηση όλα με σειρά που σου υποδεικνύει κιόλας!!!!μόνο ψάξε για καλό twrp είναι το βασικότερο για το τηλέφωνο και τις ρομ!!…

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Με Android 10? ” Evolution x η havoc τσεκαρει και lineage έχει ota update!!

• Εγω πάντως ένα παιδάκι για γενιά δώρο σε φίλο γιατί εδώ δεν υπήρχε 17.80 το πλήρωσα αλλά 26 ευρώ και όταν έδειξα αποδείξεις μου έλεγαν δεν ξέρουμε εμείς άλλοι και τα σχετικά για να σε ταλαιπωρούν τώρα τι μεσολάβησε δεν έχω καταλάβει γιατί και η τιμή ήταν αληθινή δεν έπαιξε κάτι τώρα..........τυχαίο πιστεύω δεν έχει ξαναγίνει!!!

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Havoc OS σε Mi8 μια χαρά πήγαινε, στο Mi4c ηταν για τα σίδερα... ” δοκιμασε και Syberia η. evolution x όλα είναι θέμα ποιος έχει την συσκευή και το ποσό καλή δουλειά έχει κάνει με τα trees και τι βάζει πάνω πόσο λειτουργικά είναι.....γενικά πρέπει να τσεκαρουμε στα φόρουμ για παρατηρήσεις χρηστών και βρίσκοντας τον αξιόλογο dev βάσει και τι χρήση κάνουμε καταλήγουμε σε κάποιες ρομ και εναλλάσσουμε.......πχ στο markw μου αυτή την στιγμή δουλεύω Lineage. πολύ καλή σε σημείο …

• Οδηγος για το redmi 7............θέλω να μελετήσω για επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση γιατί η 11.0.6....εχει βγάλει κάτι θεματακια μιλάω για stock miui όχι cn την mi και το τηλέφωνο κλειδωμενο

• Παράθεση από ManosSk: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Πολλοί βλέπω παινεύουν και την CorvusOS.Την δοκίμασε κανείς; ” Την έχω αρκετό καιρό και μπορώ να πω πως είναι απροβληματιστη, σταθερή και γρήγορη.Αναβαθμίσεις παίρνει περίπου κάθε 20 μέρες. Τι μόνο "θέμα" είναι πως αν έχεις συνηθίσει την κατανάλωση μπαταρίας του miui θα σου φανεί κάπως στην αρχή, μιας και τρώει πολύ! Υπάρχουν βέβαια κάποιοι custom kernels που κάπως διορθώνουν τα πράγματα με την μπαταρία, αλλά miui δεν γίνονται. Κατά τα λοιπά, η …

• Παράθεση από georgee: “καλησπερα,ειμαι στην αναζητηση για καινουργια ρομ,ειμαι στην pixel experience,αλλα δεν γινονται ενημερωσεις πια,και οταν γινονται χρειαζεται flash . δεν θελω να γυρισω σε MIUI,μιας και προτιμω το καθαρο android μονο με τις εφαρμογες της google. εχω δει τις Havoc OS,EVOLUTION-X,AospExtended ποια απο αυτες ειναι καλυτερη ή ομοια με την pixel experiece? ευχαριστω! ” Και η lineage απλή και νομίζω υποστηρίζει ota updates!!!!

• Παράθεση από Nikos A.: “ψάχνω για αυθεντική μπαταρία για το κινητό.Αγόρασα χθες μια απο Ελλάδα(fixmobile.gr) αλλά είναι fake, μούφα, έχω screen on time ακόμη λιγότερο από την original. Thanks ” Δοκιμασε το estation Θεσσαλονίκη η alliexpess τις μπαταρίες Nohon καλές και αξιόπιστες!!!

• Redmi 7

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τελευταία νέα φορτίζει μόνο αναμμένο σε υπολογιστή και play station με τον φορτιστή τόσο αργά που σχεδόν δεν φορτίζει αν το σβήσεις μένει το ενδεικτικό λαμπάκι αναμμένο για 10 δευτερόλεπτα και μετά τίποτα δεν φορτίζει πουθενά να πάει για πλακέτα φόρτισης η κάτι έπαιξε με το λογισμικό μετά την αναβάθμιση;

• Παράθεση από teobitoulas: “Gcam ξέρουμε αν λειτουργεί κανονικά ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @trCameraUpdates..........μπες έχει και φόρουμ συζήτησης ρυθμίσεων και άλλα και από στιγμή σε στιγμή θα ανεβάσει ο dev και ελληνικά........φαντάσου την δουλεύω σε ένα refmi 4 pro!!!ψαξτω πολύ καλή κάμερα!!!

• Redmi 7

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μετα την τελευταία αναβάθμιση το ανώτερο της φόρτισης είναι 75 ma δοκιμή 3 φορτιστών και 5-6 καλωδίων κανένα αποτέλεσμα τα δικά του δουλεύουν σε διάφορα τηλέφωνα άψογα έγινε επαναφορά εργοστασιακών ...........θα ήθελα καμμία ιδέα η λύση αν υπάρχει να εξυπηρετήσω τον συνάδελφο το τηλέφωνο είναι απείραχτο όπως αγοραστικές!!!!!

• MI a2 εγκατάσταση custom rom

em56464 - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από NasDriver: “@Xristos1980 Ανάλογα την ρομ που πας να περάσει. ο κάθε δημιουργός της δίνει και κάποιες οδηγίες-βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί σωστά....τις ακολουθείς κατά γράμμα ? ” Ναι τις ακολουθώ και δεν βγάζω άκρη γιατί δεν ξεκινάει το κινητό θα το τσεκαρω πάλι βήμα βήμα, παντός ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ρωτα για recovery και gapps είναι βασικό υπάρχουν και η evolution x και δεν ξέρω για το…