Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 907.

• @lost2 δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα αλλά το ξυπνητήρι έτσι είναι η μία φορά που έχει επιλογή σαν την μικρότερη ποσοστιαία λογίζεται ως μέτρημα μετά το κύριο χτύπημα δηλ. εγώ έχω ξυπνητήρι 5 η ώρα και μια φορά εάν δεν το απενεργοποιησω θα χτυπήσει την την μία φορά δηλ. 2 φορές γιατί έχει σαν έναρξη μια φορά έως 10 φορές δηλ.11 χτυπηματα

• Dolby atmos

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Υπαρχει κάποια έκδοση dolby atmos που να λειτουργεί σε miui 10 official stable android 6 που να λειτουργεί;γιατί τα viper4android παρόλο που τους έχω δώσει τα προνόμια μόλις σβήσει η οθόνη χαλάνε το ήχο!!!

• ποια θεωρειται την ποιο απροβληματιστη και χωρις bug stable xtrv rom για το redmi pro να την περασω στο τηλεφωνο φιλου;;;;και με ποιο twrp;;;@cabdik δοκιμασε καποιον αλλο φορτιστη οι blitzwolf δεν φημιζονται για την συμβατοτητα με τα τηλεφωνα μας εχει πολυς κοσμος προβλημα!!!

• Mi 9 Τ

em56464 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Υπάρχει ρύθμιση όταν είναι το ττηλέφωνο κλειστό(power off)να ανοίξει την ώρα που έχω ρυθμίσει το ξυπνητήρι; mi9t

• Redmi pro

Μήνυμα

Φιλος κάτοχος redmi pro διέγραψε με wipes αντί των dalvik cashe and cashe τα πάντα το τηλέφωνο λογικό δεν ανοίγει αλλά το twrp υπάρχει λέω να του περάσω το λογισμικό με otg λόγω που είμαστε Ισπανία και δεν έχω υπολογιστή θα γίνει δουλειά και πριν την εγκατάσταση χρειάζεται και factory reset .....reboot recovery και μετά εγκατάσταση;

• - @LycaonΤον ψήνω για αυτή που φοράω για να δούμε!!!!!!!!!

• Redmi note 8T

em56464 - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Ψαχνω το νήμα για γενική συζήτηση περί redmi note 8T υπάρχει γιατί βρίσκω σκόρπια πράγματα ..... ευχαριστώ!!!!!

• Για official global stable 10.2.2.0 for markw υπάρχει τρόπος το εν λόγω παληκάρι(συνάδελφος)να κάνει αναβάθμιση σε security patch android χωρίς να πειράξει έκδοση λογισμικού;να μείνει ως έχει είναι ξεκλειδωτο από τη πρώτη ήμερα η συσκευή του magisk έχει ............τώρα ας απαντήσουν οι γνωριζοντες!!!!

• Εφαρμογές mi

Μήνυμα

Τελικά για τις εφαρμογές mi caller ...mi mail έχει γίνει καμμία έρευνα πως γίνεται σε global να τις εγκαταστήσουμε και να δουλεύουν;

• Smart case

Μήνυμα

@amavroudis οι ρυθμίσεις που μου έστειλες ισχύουν γιαυτο το τηλέφωνο;γιατί δεν την βρισκω σχετικά με την θήκη πάντα!!το ρεντμι μου 8 είναι

• Smart case

Μήνυμα

Ok ευχαριστώ πολύ για όλα και Καλή Χρονιά!!!!!!

• Smart case

Μήνυμα

Αυτο είναι δες και πεσμου αν είναι να του πω να κοιτάξει τις ρυθμίσεις

• Smart case

Μήνυμα

Σημερα το πήρε και εγώ είμαι Σαλαμίνα αυτός είναι Αθήνα αλλα ευχαριστώ γιατί κοίταξε αλλού μάλλον στις ρυθμίσεις από ότι ξέρω είναι η global version του κινητου

• Smart case

Μήνυμα

Redmi note 8 και έγραφε ότι είναι γι'αυτό το μοντέλο όταν την βάζεις σε στέλνει σε σύνδεσμο xiaomi και σου λέει αυτό που σου έγραψα για τις ρυθμίσεις άλλα τέτοια επιλογή δεν έχει το τηλέφωνο!!!!!

• Smart case

Μήνυμα

Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά.............Smart View Flip Book Μπλε (Redmi Note 8)αγοραστικε από συνάδελφό μαζί με το τηλέφωνο(άλλο ένα xiaomi)και προσπαθούσε όντως πρωτάρης με την xiaomi μου είπε τον στέλνει στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση έξυπνης θήκης μου λέει δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ξέρει κάποιος κάτι σίγουρο γιατί δεν έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου και έχει τρελαθεί να την βάλει να δουλέψει λόγω των ημερών ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

• @ gaiosgf την ξαναπερνας και πιστεύω θα στρώσει γιατί συνάδελφος έτσι την συνέφερε!!!!!

• Παράθεση από glykeria_kk: “Καλησπέρα! Στην τελευταία developer καθώς και στην προηγούμενη, έχω το εξής θέμα: όταν με παίρνουν τηλέφωνο το πρωί χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου (άρα είναι σε κατάσταση αδράνειας), το κινητό χτυπάει αλλά κολλάει και εμφανίζει μαύρη οθόνη και αναγκαστικά πρέπει να το επανεκκινήσω. Τι μπορεί να φταίει; Θα δοκιμάσω σήμερα να απενεργοποιήσω το volte και το wificalling μήπως φταίει κάτι από αυτά. ” - απενεργοποίηση!!!!!!!και διάβασε στο 5580 μήνυμα του @thanfun έχ…

• Παράθεση από ipankas: “Επιστροφή στην προηγούμενη το vowifi και το volte απαράδεκτο ” έχουν θέμα οι εταιρείες ειδικά η κόσμους απλά οι άλλες δεν είναι τόσο μεγάλο το προβλημα!!!!!απλά απενεργοποίηση!!!!!!

• Παράθεση από asbatey: “...αλλιως μπρικ 'η απλως δεν θα μπουταρει?ποια εκδοση magisk προτεινεται ως πιο συμβατη με το κινητο? ..αν ειναι να το ξαναστησω,σκεφτομαι καλυτερα να περιμενω το 10 και να το κανω μια και καλη... εν τω μεταξυ αυτο που παρατηρω ειναι οτι στην καταναλωση μπαταριας δεν ειναι πρωτη η οθονη,αλλα 5η.Πιο πριν ειναι cell standby ,phone idle,voice calls, android system.Δεν μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο αυτο για να ειμαι ειλικρινης.. ” Αν ξεκλείδωσε θα κάνει factory reset και ό…

• Παράθεση από asbatey: “...ακριβως γι αυτο ρωτησα,κατι ειχε παρι το αυτι μου οτι μπορει και να μην παιζει καλα. στο rn4 της γυναικας μου ομως επαιξε γι αυτο ρωτησα αν ξερει καποιος.. το ξαναστησιμο απο την αρχη βαριεμαι γι αυτο θελω να το αφησω ετσι..:) ” αν μεινεις με την οφισιαλ που εχει το τηλεφωνο πρεπει πριν μπουταρεις αφου εχεις βαλει το twrp να φλασαρεις οποσδηποτε magisk αλλιως.......