Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 907.
-
Παράθεση από mao2017: “καλημερα εχω ενα θεμα...μου βγαζει συνεχως οτι "το Gboard διακοπτεται"και δεν μορω να γραψω τιποτα.τι μπορω να κανω?...ευχαριστω ” το ίδιο και σε εμένα αλλά κάποιες ώρες μετά την αναφορά έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής και λύθηκε το πρόβλημα........μέχρι εκείνη την ώρα δούλευα SwiftKey!!!!!
-
Παράθεση από Tseligas2000: “mi9 t pro - Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές για όσους θέλουν dolby στην τελευταία stable xtrv ο μόνος τρόπος είναι αυτός και δουλεύει μια χαρά. ( Απλά θα έχετε και το VIPER ).Το δοκίμασα 2 φορές. 1) Εγκατάσταση το Viper4Android FX από το Magisc. Δεν κάνουμε επανεκκίνηση. Πάμε πίσω με το βελάκι μπαίνουμε στο VIPER κάνουμε εγκατάσταση τους drivers και δίνουμε δικαιώματα.Μετά επανεκκίνηση. 2) Κατεβάζουμε το ICESound Unity Audio Port απο εδώ "http://www.mediafire.com/file…
-
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από gritz: “όχι δεν είναι. Με όποιον τύπο αναζήτησης και να κάνω (ακόμα και με βάση ημερομηνία τροποποίσης μήπως και έχει παει αλλού) δεν. ” αν έχεις ενεργά στο cloud τα αρχεία μην ανησυχείς τα μηνύματα και οι κλήσεις επανέρχονται!!
-
global stable σε markw
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμασε ευχαριστω παρα πολυ!!
-
global stable σε markw
Μήνυμαειναι να πουλησω ενα μαρκο απο κινα νοεμβριος του 2016 αγορα ο αγοραστης θελει να του βαλω global stable γιατι τωρα εχει την xtrv 10.2.1.0 του φορουμ και δεν ξερω θα δουλευει σωστα η θα εχει θεμα λογω κινας το android 6 εχει και εκει εχει παραμεινει ξερει καποιος μηνεχει θεμα και με τρελανει ο τυπος μετα!!!!!
-
Παράθεση από skiabox: “Λογικά θα κολάει λόγω του MIUI. Υπάρχει τρόπος να βγει το MIUI; ” για δες η πες λεπτομέρειες η μάλλον ανέβασε φωτο από τις πληροφορίες συσκευής και δώσε και μια περίληψη για τυχόν πειραματισμούς γιατί το δικό μου που το χειρίζεται αρκετά η κόρη μου 14 είναι πετάει και οι γνωστές θα σου απαντήσουν
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tasos17: “τι εννοεις χειροτερη συμβατοτητα ” απο τις 100 εκδοσεις που εχουν βγει, οι 80 δεν τρεχουν.Επισης η 6.3 που ειναι η καλυτερη gcam version...δεν προκειται να δουλεψει ποτε. Ενω δουλευει κανονικα στο redmi 4...αυτα μονο η Xiaomi τα κανει !!! ” 6.3; redmi 4prime? δουλεύει με official stable unlock bootloader και magisk?αν ναι ένα λινό αν γίνεται για εμάς τους γέροντες σε τεχνολογία......σε ευχαριστω!!!!!
-
Magisk manager 7.4.3
ΜήνυμαΜετα την αναβάθμιση του magisk manager όπως συνήθως πατώντας για έλεγχο safety net η εφαρμογή κλείνει και έβγαζε παραπομπή για αναφορά την ξαναεγκατεστησα και πάλι σβήνει αλλά τώρα δεν βγάζει ειδοποίηση ξέρει κάποιος κάτι;ξεκλειδωτο redmi4 prime με twrp by geoanto και official stable rom!!!!
-
Παράθεση από pitsas98: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Αφού έφτασες ως την πηγή,γιατί δε φλασάρεις απλά το magisk?Μετά απλά με την εφαρμογή build.prop editor αλλάζεις την τιμή από την γνωστή σειρά HAL3.... από 0 σε 1.Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις unroot και ίσως λογικά μείνει το camera2api.Αν και άκουσα υπάρχει και τρόπος χωρίς root μεσω PC.https://youtu.be/CKXeSAlFobA ” Oh no ... HINDI On a serious note όμως δεν ήθελα να ασχοληθώ με magisk γιατί δεν ήθελα να κάνω root. Λόγω Pokemon GO (ναι ακόμα υπά…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από tyros1: “Γειά και πάλι. Κάθε φορά που ανοίγω οποιοδήποτε λινκ μέσα απο το gmail, με βγάζει σε MI ΦΥΛΛΟΜΕΤΡΗΤΗ ενώ εγώ θέλω να ανοίγει κατευθείαν με το chrome. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την όποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω? ευχαριστώ πολύ. ” πήγαινε ρυθμίσεις εγκατεστημένες εφαρμογές άδειες βρες φυλλομετρητή και άνοιξε δες τι άδειες έχεις παραχώρηση κάπου μπορεί να λέει ότι είναι προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης αφαίρεσε την άδεια και μετά θα σου ζητήσει όταν πας να κάνεις κ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕχει κανείς θέμα με το miui mail η το gmail γιατί έτσι στο ξεκαρφωτο σε συνάδελφό ούτε αποστολή ούτε λήψη μηνυμάτων μέρες τώρα μόνο τα ανεπιθύμητα έρχονται έκανα καθαρισμό και στα δύο μέιλ της προσωρινής μνήμης αλλά τίποτα ......κάποια ιδέα είναι με μαμά ρομ Global edition το τηλέφωνο!!!![procontra][/procontra]
-
Ένδειξη θερμοκρασίας μπαταριας
ΜήνυμαΞερει κάποιος πως επαναφέρουμε στο σεκιούριτι την ένδειξη θερμοκρασίας μπαταριας γιατί την έχασα; η μήπως χάθηκε μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής και να μην ανησυχώ!!!!!
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶3̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶2̶.̶1̶ ̶M̶a̶y̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
ΜήνυμαΔουλευουν τέλεια από προχθές σε έναν acer 5739g όντως ελαφρύτερα σε σημείο που ο γέρος μου καταφέρνει και τα τρέχει άψογα χωρίς λαγκαρισματα και θερμοκρασίες τόσο υψηλές μπράβο στα παιδιά και για τα windows περιμένουμε όλο και κάτι άλλο!!!!!
-
Παράθεση από Lycaon: “Twrp βάλε το Orange Fox Treble R9.0 θα το χρειαστείς και στο μέλλον για Pie Roms LINK Το λινκ για το Magisk που έβαλα ειναι για το τελευταίο 19.3 ” Να το βάλω από τώρα και ας έχω official miui? θα υπάρχει θέμα η λόγω magisk που έχω όλα θα είναι εντάξει μέχρι να περάσω και την τον την Κυριακή!!!
-
Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από em56464: “λινκ για dolby atmos σε markw με οφισιαλ γκλομπαλ υπάρχει είναι ξεκλειδωτο έχει twrp magisk λινκ με οδηγίες λόγω miui 10..........!! @Lycaon λινκ για την mdroid oreo 8.1 που όπως λες είναι ότι καλυτερο ” Mdroid LINK Gapps Arm64 8.1 (οποιο θες εγω βάζω micro) LINK Doldy (flash απο twrp) καλύτερα μην βάλεις σε Oreo βαλε καλύτερα Viper ! LINK ” Στο λινκ με τα gapps πρέπει να τικαρω το android 8.1; η αυτό που μου βγάζει έτοιμο android 6.0;