Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 907.

• λινκ για dolby atmos σε markw με οφισιαλ γκλομπαλ υπάρχει είναι ξεκλειδωτο έχει twrp magisk λινκ με οδηγίες λόγω miui 10..........!! @Lycaon λινκ για την mdroid oreo 8.1 που όπως λες είναι ότι καλυτερο

• Και εγώ γι'αυτό ρωτάω την τρίτη που θα συναντηθώ με τα παιδιά θα μάθω λεπτομέρειες και σας ενημερώνω επακριβώς!!!

• Καλημερα επειδή δεν βρίσκω κάτι σχετικά (νομίζω έχει απαντηθει κάπου)ξεχει τύχει στο τηλέφωνο για κάποιο λόγο να ανοίγει μόνο του και πολλές φορές να ανάβει μόνος και ο φακός;αν κάποιος θυμάται ας με κατατοπίσει που να ψάξω ευχαριστώ!!!!

• Το αγόρασα για φίλο και το δουλεύει εδώ και 7 μήνες στο redmi 4x(santoni) και εγώ όταν έλειπα ταξίδι στο redmi 4 prime απλά δουλεύει τέλεια αξίζει η αγορά !!!!!

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από em56464: “Παράθεση από fanismarg: “Μετά το update σε pie υπάρχουν λαγκ... Να φταίει που επανέφερα ένα buck up που είχα στο Mi clound; όταν πάω να γυρίσω στην αρχική με swipe παγώνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν αλλάζουμε έκδοση android καλό είναι να μην επαναφέρουμε backup για θέμα συμβατότητας η παλαιών αμαρτιών!!!! ” Ούτε τις εφαρμογές; ” κατέβασμα εφαρμογών ναι όχι επαναφορά........ούτως η άλλως κατεβαίνουν μέσω play stor…

• Παράθεση από fanismarg: “Μετά το update σε pie υπάρχουν λαγκ... Να φταίει που επανέφερα ένα buck up που είχα στο Mi clound; όταν πάω να γυρίσω στην αρχική με swipe παγώνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν αλλάζουμε έκδοση android καλό είναι να μην επαναφέρουμε backup για θέμα συμβατότητας η παλαιών αμαρτιών!!!!

• Ναι Αθήνα...,..απλά ήθελε αν δεν κάνει κάτι να στείλει και μέιλ στην ίδια την εταιρεία!!!!

• Για φίλο υπάρχει κάποια διεύθυνση εκτός infoguest που να απευθυνθη γιατί του έβγαλε το ίδιο πρόβλημα δεν μπουταρει μετά την αναβάθμιση που έγινε τελευταία;γράφει fail boot αν κατάλαβα καλά!!!!

• Παράθεση από thanfun: “Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση? Όσοι έχετε miui 10 όταν τραβάτε φωτογραφία με HDR ή με λήψη νύχτας με την miui camera καταλαβαίνετε ότι αργεί να τελειώσει λίγο διότι τραβάει πολλές φωτογραφίες και κάνει μια σύνθεση κτλ όπως λέει το μηνυματάκι? Διότι εγώ αυτό δεν το βλέπω, σε σκοτεινό δωμάτιο η φωτογραφία βγαίνει στο δευτερόλεπτο κανονικά και μαύρο σκοτάδι. Αντίθετα με την Google camera v6 μου λέει μείνε ακίνητος αργεί κάποια δευτερόλεπτα και μετά αν πας να δεις την φωτογραφία…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποια rom έχεις και έχει το Mi pay; ” Εγω έχω αυτή την ρομ !!!

• @kmpatraλογικο γιατί όπως λες διατηρεί την σύνδεση αυτό μπορεί να είναι και θέμα λογισμικού η ολιγορια εννοώ του να συνδεθεί στο δίκτυο μετά την ανάκτηση και μόλις επανασυνδέεται μπαίνει κανονικά το έχω πάθει σε άσχετους χρόνους και εγώ με redmi 4 primeδεν έχει συμβεί κάτι αξιόλογο προσοχης!!!!!!???

• Παράθεση από lbchX: “@gkalen Τώρα ξαναπαρατήρησα το post σου και στην αναφορά σου είδα που γράφεις για fr όσοι είναι με stable καθώς και αυτοί που έχουν κάποια από τις τελευταίες cn, αλλά εγώ η 7.3.23 είναι developer! Όπως και να'χει την περνάω με fr? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” σιγουρα fr γιατί όχι μόνο έχει αλλάξει το sourse αλλά και από 7 που έχεις έχει φτάσει στο 9 ......!!!

• Παράθεση από makis1024: “Ναι σωστά είχε βγει 9.6.2.0 global stable για Ido ido_xhdpi_global_images_V9.6.2.0.LAIMIFD_20180813.0000.00_5.1_global_d59f325839.tgz ” ευχαριστω για το λινκ αυτό που είχα δεν λειτουργούσε το έδωσα σε συνάδελφο για να την περάσει .........ισχύει ότι σε όποια κατάσταση και αν είναι ο μπουτλοαντερ (κλειδωμένος.....ξεκλειδωτος)η ρομ περνιέται σε download mode στην συσκευή αυτή και όχι σε fastboot?

• Παράθεση από makis1024: “9.5.2.0 fastboot global stable rom. ido_xhdpi_global_images_V9.5.2.0.LAIMIFA_20180405.0000.00_5.1_global_d8fb1afaaa.tgz ” Xiaomi MIUI Official Global Site fastboot rom 9.6.2.0......

• Ποιο τηλέφωνο είναι;

• @NasDriverσοε έχω περιγράψει το πρόβλημα εδώ αλλά δεν ξέρω και ποιο redmi είναι σε περίπτωση που θέλει κάτι από ρομ να πάω στο σωστό νήμα να ρωτήσω και εκεί!!!

• Παράθεση από juke: “Πώς εξηγείται στην global rom με Ελληνικά να γράφει ρωσικά; Δεν το έγραφε παλιά. Όχι ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα. ” μαλλον κάτι με bug? ίσως γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση του σεκιούριτι το κάνει και το redmi 4 prime που έχω με official global miui 10!!!!!και έτσι όπως δείχνεις ..........στις βασικές επιλογές όταν ανοίγει η εφαρμογή σεκιούριτι ειναι Ελληνικά!!!!!

• Δεν ξέρω αν είμαι οφ τοπικ γι'αυτό βάζω φωτό ποιο τηλέφωνο είναι;

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “προφανώς δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμα αλλά για το Hotspot (αν έχει κάποιος θέμα και θέλει να το φτιάξει) μπορεί να δοκιμάσει αυτό [TUT] HOTSPOT Not Connecting FIX [No ROOT] | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Αυτο το Φιξ είναι μόνο το redmi note 5 pro η κάνει για οποιαδήποτε συσκευή χιαομι;