Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 907.

• MiA2

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τελικα κάποιο σέρβις Πειραιά . Περιστέρι.. Κορυδαλλός... Νίκαια....που να δουλεύει xiaomi υπαρχει;

• @NasDriverουτε χωρίς κωδικό στο χορό σποτ δεν μπορείς να πάρεις ίντερνετ λέει συνδέθηκε χωρίς ίντερνετ αν δώσει άλλη συσκευή αυτός μπορεί να πατρίδες και φωτό και πες μου μήπως δεις κάτι άλλο που φταίει!!

• MiA2

Μήνυμα

Σαλαμίνα

• MiA2

Μήνυμα

Υπαρχει κάποιο δοκιμασμένο σέρβις για xiaomi γιατί η φίλη το πήρε από μαγαζί εκτός συνεργατών infoguest και σε περίπτωση που της τα μασήσουν να πάει κάπου σίγουρα!!!

• Amazfit verge

Μήνυμα

Υπαρχει κάποιο λινκ για ελληνικά στο amazfit verge smartwatch?

• Παράθεση από hurin: “Έχω περασμένη την 8.12.13 με Supersu 2.82. Οι εφαρμογές που απαιτούν root δουλεύουν καονικά, αλλά το rootchecker μου βγάζει το κινητό non-rooted. Λάθος του app? ” δοκίμασες ποτέ magisk για root?

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από dedalos: “Φίλε μου έχω από τότε που πήρα το τηλέφωνο global stable και twrp μαζί με magisk συνεχώς. ” ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.απο εσενα και του @makis1024 εμαθα πολλα χρησιμα! αλλα οταν φλασαρα το twrp.img σε fastboot μου εβγαζε failed και οτι δεν μπορει να κανει arb check (εχω arb 4) "FAILED (remote: Anti-rollback check failed)" τελικα ο τροπος για να γινει η δουλεια οπως βρηκα στο xda (ευχαριστω τον corkiejp) ειναι "If you have ARP anti 4 rom! To…

• Ναι @NasDriverτο μόνο που μου διέφυγε και δεν δοκίμασα να αφαιρέσω τον κωδικό μήπως εκεί είναι το θέμα γιατί ip και mac adress δείχνουν οκ......αν έχεις υπόψιν και κάτι άλλο θα μας σώσεις!!!!

• Μετα από ενεργοποίηση του συγχρονισμού που δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο ενώ παίρνει ίντερνετ με hot spot και όλα οκ όταν προσπαθεί να δώσει και ενώ δείχνει η άλλη συσκευή συνδεδεμένη δεν έχει internet διαγραφή ενεργοποίηση κωδικός ξανά πάλι τα ίδια παίρνει internet δεν δείνει ........ κάποια λύση....λύσεις;;

• Παράθεση από NasDriver: “Έχει παρατηρηθεί παλιότερα σε μερικές συσκευές xiaomi με φορτιστές της συγκεκριμένης εταιρείας να καίγονται οι usb πλακέτες, θα σου έλεγα να τον αποφεύγεις ” έχουμε κάποια πρόταση για κάτι ποιο ασφαλές;

• @hercules21νομιζω ότι στο νήμα αυτό ψάχνουν λύση σε συγκεκριμένο πρόβλημα αυτό που γράφεις είναι για να δοκιμάσει κάποιος αυτή την λύση; η είναι κάτι άσχετο με το συγκεκριμένο νήμα(το παρακολουθώ για φίλο με το mia2)!!!!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν ειναι κάποιο λειτουργικό twrp ναι φυσικά.,,. ” να το δοκιμάσω στο markw και το 3.2.1-2;

• Παράθεση από thanfun: “αρα συστηνεται για μονιμη χρηση, σωστα? υγ αυτο το προβλημα με τα θεματα δεν θυμαμαι δεν υπηρχε σε αλλες προηγουμενες? ” σε όλα τα μοντέλα σε όλες τις ρομ μόνο αλλαγή χώρας εκτός Ε.Ε και κατεβάζεις ότι σου αρέσει .....

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Με το οφισιαλ ρικαβερη μπορούμε να εγκαταστήσουμε το twrp img αρχείο με τον πρώτο τρόπο που περιγράφεται;

• Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από thanfun: “ενταξει μπορει και να μην γραψει test mode ή μαλλον λειτουργια δοκιμης συνεχισε παρακατω ” εχω κάνει άπειρες φορές το βήμα αυτό και δεν αναγνωρίζει την συσκευή ” έλεγχο και στο ρυθμίσεις~συνθετες ρυθμίσεις-σφσλματα usb καμιά φορά απενεργοποιούνται ξαφνικά όποτε ρίξε μια τελευταία ματιά εκεί δεν χάνεις κάτι !!!!

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από em56464: “παρχει και το bloatware removal tool by @George Kaggelaris ” ναι ευχαριστω, θα το δοκιμασω....και ειναι εδωΑπεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool ” και όχι μόνο και εξελίσσεται σε σχέση πάντα με το πρώτο και το έχεις πρόχειρο δεν ψάχνεις και τεχνικές συμβουλές ονλαιν εχεις

• @thanfunυπαρχει και το bloatware removal tool by @George Kaggelarisγια να αφαιρεις τέτοιες εφαρμογές που είναι δοκιμασμένο και από πολλούς εδώ στην κοινότητά μας με επιτυχία και όχι μόνο σε xiaomi συσκευές!!!!!

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από tasos01: “Καλησπέρα εχω το redmi2s με global stable εχω όμως custom recovery και δεν κάνει την αναβάθμιση μπορώ να επαναφέρω το παλιό recovery που θα το βρω; υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω την αναβάθμιση; ” την κατέβασε πλήρη την αναβάθμιση η μόνο το τρέχον μέρος γιατί εμένα δεν κάνει αναβάθμιση μόνο όταν κατέβει το τρέχων του δίνω πάλι εντολή ελέγχου και την κατεβάζει πλήρη π.χ 1,2gb μετά γίνεται η αναβάθμιση κανονικά απλά χάνεις το twrp και magisk η ότι έχεις και τα ξαναπερνας

• Παράθεση από movieland: “Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, η EU είναι ακόμα custom? Από ότι διάβασα οι δικές μας βασίζονται σε Europe και China άρα αυτή που έχω (πήρε update) είναι Κινέζικη Stable που απλά έχει τώρα και την Ελληνική γλώσσα? ” απλα αφού το τηλέφωνο είναι global version(υπάρχει αυτοκόλλητο που το αναγράφει)έχει global stable έχει ota update και Ελληνικά γιατί global σημαίνει διεθνής!!!!custom θεωρείται οτιδήποτε δεν είναι official!!!!

• Παράθεση από movieland: “Παράθεση από movieland: “@MIUI_ART Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι είναι global αλλά φαντάζομαι δεν είναι EU ή άλλαξε κάτι? Εμείς έχουμε βγάλει custom για αυτό το μοντέλο? ” Μήπως γνωρίζει κάποιος να απαντήσει? Επισης αν το ξεκλειδώσω οι ενημερώσεις που παίρνει τώρα θα σταματήσουν? ” υπαρχει η xtrv της κοινότητας μπορείς να δεις εκεί που γίνεται αναφορά στις διάφορες ρομ.........όσο για το ξεκλείδωμα δεν επειρεαζει τις αναβαθμίσεις και έχεις πλεονεκτήματα σε περίπτωση κά…