Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 907.

• Redmi 5 Plus - Πρόβλημα με Wi-Fi

em56464 - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Παράθεση από adoti: “Παράθεση από em56464: “Παράθεση από adoti: “δοκιμαστικε και σε αλλο δικτυο και παλι μπλοκαρει το ιντερνετ οποτε το συμπερασμα ειναι οτι το πιο επικινδυνο πράγμα είναι να μπλέκεις με TWRP και μετά να πειγένεις απο unofficial σε official πάλι.. ” μα και στην official μπορείς να έχεις twrp με την διαφορά ότι πριν μπουταρεις στο σύστημα θέλει magisk η lazyflasher για να αποφύγεις bootloop!!!!! ” εχω δοκιμάσει κι εχω βαλει official πανω και η official σβήνει το ΤWRP και μου κλειδ…

• Παράθεση από intheend: “Επειδή καλύτερα ρωτά παρά τρέχα, στο παρακάτω που είναι κλειδωμένο με global ποια διαδικασία ακολουθώ ; ” Ξεκλείδωμα με την αναμονή που θα σου βγάλει το unlock tool πέρασμα μετά το ξεκλείδωμα twrp και magisk για να έχεις και ρουτ αν θες και μετά ελληνική ρομ η και οφισιαλ εσύ διαλέγεις!!!!!!δες στο σχετικά με τους οδηγούς για κάθε συσκευής ποιο καλές λεπτομέρειες!!!!!

• Redmi 5 Plus - Πρόβλημα με Wi-Fi

em56464 - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Παράθεση από adoti: “δοκιμαστικε και σε αλλο δικτυο και παλι μπλοκαρει το ιντερνετ οποτε το συμπερασμα ειναι οτι το πιο επικινδυνο πράγμα είναι να μπλέκεις με TWRP και μετά να πειγένεις απο unofficial σε official πάλι.. ” μα και στην official μπορείς να έχεις twrp με την διαφορά ότι πριν μπουταρεις στο σύστημα θέλει magisk η lazyflasher για να αποφύγεις bootloop!!!!!!

• Παράθεση από karlosamos: “Παράθεση από das_krimi: “Αν επιλέξεις να αποθηκεύονται στο google photos, είτε απευθείας ο φάκελος της κάμερας είτε οποιοσδήποτε άλλος φάκελος τότε εάν σβήσεις την φωτό από το google σβήνει και από την μνήμη του κινητού...εάν σβήσεις την φωτό από την μνήμη τότε αυτή παραμένει στο google... Εφόσον παραμείνει στο cloud μπορείς σε ύστερο χρόνο να την ξαννκανεις download στην συσκευή και να την βλέπεις χωρίς σύνδεση σε δίκτυο.... Το mi cloud πέρα από ρυθμίσεις και ηχογραφήσ…

• Καντε ότι λεειο @demakhsστο μήνυμα 3635 φωτό βίντεο στο φωτογραφίες της γκουγκλε με απεριόριστο χώρο έχει επιλογή και να συνδεθεί η κάμερα απευθείας εκεί όποτε τα βαριά φωτό βίντεο δεν φορτώνουν το mi cloud και ο χώρος επαρκεί για κάποιες ρυθμίσεις.... επαφές η ότι άλλο δεν πιάνει χώρο!!!!!και δεν φορτώνει και το κινητό έτσι!!!!!

• Παράθεση από flytouch1111: “καποιος κάποια λύση, για να μπορέσω να προχωρήσω ?? ” δεν έχω την συσκευή σίγουρα κάποιος θα σου πει αλλά εγώ θα έκανα ότι ποιο απλό επανεκκίνηση υπολογιστή και κινητού επανασύνδεση και βλέπεις αν το ξανακάνει περίμενε κάποιον ποιο έμπειρο!!

• Παράθεση από samniotis: “καλημέρα πέρασαν οι 72 ώρες και ολοκληρώθηκε η διαδικασία - έκανε reboot και πλέον στο Mi Unlock Status βγάζει Unlocked το περίεργο είναι ότι το κινητό ότι φωτό είχε συγχρονίσει απο πρίν με το cloud τις έχει ακόμη. Δέν έπρεπε να έχει κάνει factory reset και να τα σβήσει όλα όπως αναφέρει ο οδηγός στην αρχή? ” Factory reset εντάξει αλλά με αυτό δεν διαγράφεις κανένα cloud όποτε μόλις κανείς login στο λογαριασμό σου γίνεται επανάκτηση δεδομένων γενικά από cloud φωτό...επαφ…

• Παράθεση από tassosd: “Δυστιχως δεν μορω να παρακαμψω τις 15ημερες !!!!! Eχαριστω πολυ παντος για την πολυτιμη βοηθεια. Τα ξαναλεμε σε15 μερες..... ” Δεν γίνεται να παρακάμψεις τις ώρες που λέει απλά κάνε ότι σου λέει ο @NasDriverστο μήνυμα 238 για να είσαι έτοιμος από όλα όταν έρθει η στιγμή

• Redmi 4 pro

em56464 - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Και εγώ για redmi 4 pro σου γράφω έχω το ίδιο δεν έχω θέμα και μου φαίνεται παράξενο η έλλειψη εντολης για απενεργοποίηση της οθόνης κλειδώματος και ο γιος μου το ίδιο έχει η εντολή υπάρχει είναι o scarbodyman δες στο προφίλ του και στο δικό μου τα τηλέφωνα

• Redmi 4 pro

em56464 - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από giorgosst92: “Υπαρχει τροπος να ξανα γυρισω στην παλια εκδοση? ” Παράθεση από giorgosst92: “καλημερα!! Ναι να μην βγαινει οταν ειναι κλειδωμενο ” Πας οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια απενεργοποίηση το ...ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποίησης πας στο σεκιούριτι διαχείριση εφαρμογών και βλέπεις τι άδειες έχεις δώσει στις εφαρμογές και μετά πας συνθέτες ρυθμίσεις.. συντομεύσεις πλήκτρων και εφαρμογών .....να ελέγξεις τι κάνει κάθε πλήκτρο και τι εντολές έχουν ενεργοποιηθεί λόγω…

• Παράθεση από sotsp: “δεν αλλαζει συμπεριφορα με την φορτιση. Δεν ανάβει ουτε το led. H αλήθεια είναι οτι εχω απογοητευτεί και δεν ειμαι και ιδιαιτερα αισιοδοξος. Μάλλον παμε για αλλο και δυστυχως αυτην την στιγμή το budget ειναι μηδενικό ” δοκίμασε ταυτόχρονα τα τρία κουμπιά power +volume +..…-.....μήπως!!!!!

• Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από 3ftw: “Κάτι για global και χωρίς root ; ” Χωρίς root παιδιά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Με τους περιορισμούς που έχει η Global, όποια κάμερα και να περάσετε πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με την stock θα είστε. ” Μάλιστα. Θα το σκεφτώ τότε για unlock και την ρομ του φόρουμ όπως είχα στο κενζο ” ξεκλείδωμα πέρασε twrp (recovery)πέρασε και το magisk υποχρεωτικά για τους και κανείς ότι σου γράφουν και χωρίς να βάζεις κάποια άλλη rom.......στο γρ…

• @Lycaonκανενα πρόβλημα μιλάω για οφισιαλ με ρικοβερυ μπάι @geoanto555 και ματζισκ όλα καλά από μπαταρία νορμάλ παρόλο που του φόρτωσα διάφορα από ματζισκ ειδικά για τόν ήχο και λόγω δουλειάς στο παρασκήνιο μόνιμα βαιμπερ .. ίμο...μεσενζερ..ντούο..!!!!!!!!! φυσικα έβγαλα με το μπλοατριμουβαλ Τουλ μπάι @George Kaggelaris πολλές εφαρμογές γκουγκλε και μιουι!!!!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε twrp και φλασαρε το lazy για αρχή Μετα reboot system. ” τελικα πατωντας + και- και power και εχοντας το τηλεφωνο στον υπολογιστη μου εβγαλε ενδειξη οτι το προγραμμα οδηγησης συσκευης εγκατασταθηκε με επιτυχια απο εκει και περα εβλεπα το κινητο και ελυσα το προβλημα ευχαριστω!!!!!!!η μονη απορια ειναι πως μετα απο την αναβαθμιση σε 10.1.0 σταθερη επαψε να βλεπει το τηλεφωνο ο υπολογιστης και με τους driver ok!!!!!

• οφισιαλ αναβαθμιση στην 10 περασμα twrp επανεκινηση στο recovery install το magisk 18 καθαρισμος danlvik cashe επανεκινηση και κολλημα στο mi logo το τηλεφωνο μπαινει φαστμπουτ μονο αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης με τιποτα εγκατεστησα και τους ντριβερ παλι δεν ξερω αν στην βιασυνη εχει αλλαξει κατι στο exe των ντριβερ αλλα τι κανω τωρα; οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι εδω...........στην διαρκεια ολων αυτων δεν εβγαλε καποιο σφαλμα !!!!

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από beerman63: “Καλησπέρα. Έβαλα την twrp του φόρουμ όταν κάνω boot recovery από cmd μπαίνει κανονικά όταν πάω με volume up και power button με βγάζει στην μαμά recovery την κινέζικη. Το κινητό είναι το markw με Official rom. Ευχαριστώ ” Και εγώ οφισιαλ ρομ έχω εκεί που σε βγάζει πάτα πάνω εκεί που λέει recovery μετά πάτα στο μπλέ κουμπί και θα μπει στο twrp μετά πάντα reboot recovery και κάνεις ότι θες........υποψίες λόγω οφισιαλ πάντα αυτό θα γίνεται!!!!! επισης πρέπει να φλασαρεις το…

• Παράθεση από patrickdrd: “Η Xiaomi ξεκαθαρίζει: Δεν θα “κόψουμε” τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του booatloader σαν την Huawei | Techmaniacs ” πάλι μάλλον η γκρίνια στα φόρουμ απέδωσε

• Επειδη είμαστε εκτός συνόρων κάποιος συνάδελφος με redmi note 6 pro 4/64 παρατήρησε ότι όταν τον καλούν στο imo (το δουλεύουμε αντί για viber σε όχι τόσο καλά δίκτυα) το imo παρόλο που οι ειδοποιήσεις είναι οκ δεν εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος για να απαντήσει πρέπει να ανοίξει το τηλέφωνο κανονικά ..,. αποτύπωμα μοτίβο κλπ ξέρει κάποιος κάτι να κάνουμε!!!!!

• @stathisflκοιτα το μήνυμα 2705 που είναι του @amavroudis πριν το δικό σου έχει και το λινκ

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651