Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 907.
-
Παράθεση από Kefalas99: “Παιδιά έχω την xtrv dev 8.11.1.Έχω βάλει supersu ,dolby και custom boot animation .Αν περάσω μέσω TWRP την 8.11.8 θα χαθούν τα παραπάνω και θα πρέπει να τα ξαναπεράσω σωστά; Επειδή υποτίθεται ότι τα αρχεία του root και τα άλλα patched files θα χαθούν επειδή θα περαστουν απο πάνω τα καινούργια files. ” νομιζω ότι είναι η επόμενη στην σειρά οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να την βάλεις από πάνω μόνο με καθαρισμό danlvik cashe και cashe όταν είχα dev και είχα συνεχόμενες αναβαθ…
-
Ξαφνικα το hennessy φίλου παρουσίασε τρελλο άδειασμα μπαταρίας έγινε factory reset και ξαναπέρασα η xtrv stable 9.5.4.0 με supersu και ότι έχει σχέση με παρασκηνιο ανενεργό ακόμα δεν έχει κατεβάσει άλλες εφαρμογές και το άδειασμα είναι τρελλο δοκιμή κατέβασμα ρούτερ εξπλορερ 7% κάτω η μπαταρία στον chrome απλά κλάμα αυτό ξαφνικά εδώ και μια εβδομάδα έχει κάποιος να προτείνει κάτι σίγουρο από ρομ με οικονομία μπαταρίας για δοκιμή μήπως είναι κάποια βλάβη και όχι λογισμικό;
-
Αγορά μετά από S4
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα[headline][/headline]Για φίλο που θέλει κάτι σταθερό σαν τηλέφωνο μετά από το galaxy s4 που του έσπασε κοίταξε για το redmi 6 pro αν το λέω σωστά κάποια γνώμη γιατί στα χαρτιά καλό δείχνει και είναι στα λεφτά που διαθέτει έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο.......... ζητάει το πήρα για να το αλλάξω όταν υποχρεωθω όπως το άλλο που έσπασε ευχαριστώ
-
Παράθεση από Kefalas99: “Μια χαρά το έκανα.Τώρα το μόνο που μένει είναι να βγάλω τις bloatware εφαρμογές γιατί δεν βγαίνουν με root όπως δεν βγαίνουν και στο δικό μου.. ” Χρησιμοποίησε το bloatware removal tool του @George Kaggelaris και καθάρισες θα το βρεις στο φόρουμ στην αναζήτηση όπως στο έγραψα......τα βγάζει όλα και όχι μόνο από xiaomi!!!!!!
-
Παράθεση από yiannisT: “Εγώ το ξέρω πως είναι πολύ καλό κινητό και για αυτό το πήρα σχεδόν από τότε που κυκλοφόρησε αλλά και εξαιτίας του έχω ξεχάσει τον υπολογιστή σχεδόν. Μόνο τις βαριές δουλειές κάνω στο κομπιούτερ όλα τα άλλα από το κινητό. Απλά είπα τι εισέπραξα και το έγραψα εδώ γιατί μου έκανε εντύπωση. Το θεωρώ ακόμα κορυφή και μου έκανε εντύπωση που στις επικείμενες ανανεώσεις λειτουργικού συστήματος δε το ανέφεραν εξ αρχής αλλά και δε περίμενα αυτή την απαξίωση του από καταστήματα ηλεκ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από lsdpower78: “Ρε παίδες, όταν κάνω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση", που ακριβώς πρέπει να πάω για να μην μου σβήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που έχω κάνει downloading?? ” πριν του δώσεις εντολή για εκκαθάριση πάτα παρατεταμένα πάνω εκεί που δεν θέλεις να διαγραφεί και επέλεξε αγνόησε η ότι παρόμοια επιλογή σου βγάζει!!!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από alvin1983: “Play store, κατεβάζεις BuiltProp editor, εγκατάσταση. Το ανοίγεις, επεξεργασία και πας κάτω κάτω και κάνεις επικόλληση το persist.camera.HAL3.enabled=1 Αποθήκευση και επανεκκίνηση το κινητό ” όλα καλά δουλεύει σίγουρα καλύτερα πολύ από την στοκ ..........η οποία μόνο ανοίγει και κλείνει δεν λειτουργεί αλλά δεν πειράζει.........
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά έχει κανείς κάποια miui stock camera apk που να τραβάει ομως photo σε 8MP; ” οπως το γράφεις και σε πάει σε σελίδα με τα stock apk λογικά θα έχει ρυθμίσεις!!! ” ψάχνοντας βρήκα τη stock camera απο το Moto Z Play η οποία για κάποιο λόγο με ίδια ανάλυση (13MP) έχει καλύτερη λήψη σε αρκετές σκηνές,οι φώτο πιάνουν μονο ~500KB (δε ξέρω πως γίνεται αυτό!) σε σχέση με τα ~3MB της stock + υπάρχουν αναλύσεις απο 1MP-13M…
-
Εχω το markw με android 6 και official global stable 9.6.2.0 ξεκλειδωτος με twrp by geoanto555 και magisk υπάρχει κάποια κάμερα που να κάνει δουλειά και αν γίνεται να συνεχίσει η λειτουργία της stock κάμερας γιατί ότι έχω δει δεν έχουν σχέση με android 6.........κάποιος ποίο γνώστης μήπως έχει δει κάτι;κάποιο λινκ η κάτι;