Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 907.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@nikos153φιλε Νίκο το κινεζακη πασπατεψε την ρομ για να μεταμορφωθεί όπως έχει γίνει πολλές φορές ένα κινέζικο σε global edition τηλέφωνο ένα φτηνότερο σε κάπως ακριβότερο χωρίς το μαγαζί να δώσει το ανάλογο τίμημα του global το έζησα προσωπικά σε συσκευή και σε συσκευές συναδέλφων που θεωρούν χαζό να ενημερωθούν για την διαφορά και τους κινδύνους!!!!!!
-
-
@BanditGRφιλε ευχαριστώ έκανα ότι μου είπες κατέβασα την ρομ την πέρασα με twrp ακριβώς......... ακριβώς όπως είπες όλα καλύτερα ως του θαύματος (BanditGR )το twrp ήταν παρών δεν χάθηκε μόνο το supersu και το κατάλαβα γιατί άργησε να μπουταρει οπότε έβαλα magisk......dolby atmos και το τηλέφωνο είναι όπως ήταν αλλά με magisk ευχαριστώ και υποκλίνομαι!!!!!
-
@BanditGRοκ θα το κάνω ........ απλά εγω είχα στο νου μου μέσω updater ότι γίνεται να περαστεί από πάνω !
-
@BanditGRεκανα ότι είπες αλλά αποτυγχάνει εγκαταστήσει το magisk....... χρειάζεται και το lazyflasher?ΥΓ μάλλον πατάτα χρειάζεται λέει backup boot.img......καπου έχει οδηγίες πώς γίνεται?συγνώμη για την απασχόληση και ευχαριστώ!!!!!!
-
@BanditGRστερνη μου γνώση να σε είχα πρώτα ...................... μια από τις άλλες δύο ήταν το σεκιούριτι τώρα θυμαμαι να δω τι θα κάνω με το superuser!!!!!
-
@BanditGRτο power off έγινε τρεις φορές όταν επέλεγα εφαρμογές στο magisk hide τώρα δεν θυμάμαι ποιες η μία ήταν της winbank η εφαρμογή!!!!!!!ΥΓ ευχαριστώ για τις συμβουλές πριν το μήνυμα είχα κάνει δοκιμή στο super user και δεν γινόταν αυτό με το ρούτερ......δοκίμασα και unsu αλλά χάνει το boot!!! ευχαριστώ και πάλι όλους σας
-
-
@BanditGR...............Δεύτερον και σημαντικότερο, στην 17.1 υπάρχει ένα σοβαρό bug. Όταν πας στις λήψεις και προσπαθήσεις να ψάξεις για οτιδήποτε στο Magisk repository, στον 2ο-3ο χαρακτήρα που θα γράψεις η εφαρμογή κρασάρει. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην 17.2 beta.........................δεν το πρόλαβα να το διαβάσω και είχα κάθε φορά που την άνοιγα την εφαρμογή power off στο markw μου και αναγκαστικα και έβαλα supersu..........τώρα να δω πως θα το αλλάξω γιατί έχω την οφισιαλ 9.6.2.0 globa…
-
Παράθεση από NasDriver: “Τώρα με μπέρδεψες Υποθέτω ότι έχουν γίνει δύο λογαριασμοί, ένας με εμαιλ και ένας με τον αριθμό του κινητού...σωστά ? ” Φιλε Nas απουσίαζαν και στο διάστημα αυτό έκανε με κάποιο γνωστό του επαναφορά λόγω προβλήματος με το σεκιούριτι υποθέτω κάτι τέτοιο έχουν κάνει και έφτιαξαν την σαλάτα εντωμεταξυ τα νούμερα των λογαριασμών βδεν ταιριάζουν στον φυλλομετρητή που μπαίνω κομπλέ το μέιλ αλλά όταν λέει δώσε τηλέφωνο ανάκτησης εκεί γράφει υπάρχει και άλλος λογαριασμός οπότε κ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Αλλαγή κωδικού στο mi account κάνεις από υπολογιστή. Αν είσαι σίγουρος ότι είναι όλα σωστά, άφησέ το ως έχει, μπορεί να είναι θέμα server ” εισοδος σε λογαριασμό και από υπολογιστή και από φυλλομετρητή του τηλεφώνου όλα οκ όταν ήρθε ο κωδικός από το i.mi.com μου λέει ότι το τηλέφωνο που δίνω υπάρχει σε άλλο λογαριασμό μάλλον κάτι έχει πατήσει ο ιδιοκτήτης όταν έκανε επαναφορά πως διαγράφω η ότι άλλο πρέπει για να βγάλω άκρη με το mi cloud και τον συγχρονισμό;
-
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι αξιόλογο αλλά έβγαλα δύο φωτογραφίες χωρίς φλας την ίδια στιγμή και χωρίς χειροκίνητες ρυθμίσεις!!!!!!!redmi 4 prime stock !!!!?κάποια συμβουλή από εσάς τις έμπειρους;(άφησα την στοκ γιατί δεν ......εγώ.......είδα κάτι άλλο από κάποιες κάμερες που δοκίμασα ίσως δεν έβαλε την κατάλληλη και πάντα η στοκ δεν μου δούλευε παράλληλα έβγαινε άχρηστη(global stable 9.6.1.0 official + twrp +supersu)!!!
-
Μετά από επαναφορά στο τηλέφωνο με global stable 9.6.4.0 δεν βλέπει τον κωδικό του λογαριασμού οπότε δεν κάνει συγχρονισμό και πετάει μια ειδοποίηση όποια στιγμή ναναι όπως και εικονίδιο τι κάνω με το θέμα αυτό;ακόμα και να δώσω ότι ξέχασα τον κωδικό ψάχνει απλά και μετά από κάποια ώρα γράφει η συνεδρία έληξε προσπαθήστε πάλι!!!!!
-