Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 907.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

em56464 - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555στο redmi pro (omega)κάτω από τις εκδόσεις των twrp γράφει το 3.2 θέλει φορμάτ νταντά τι εννοείς γιατί το βάλαμε το 3.2.2.0 σε φίλο και θα βάλει και την τελευταία stable και αναρωτιέμαι!!!

• @billfotΒαλε stable την τελευταία και δες τι παίζει αν όχι τότε δες για μπαταρία ...........επίσης στο φόρουμ έχει κάτι σαν οδηγό για χειροκίνητο καλιμπραρισμα μπαταρίας εξάντλησε όλες τις επιλογές και μετά πας φουλ μπαταρία!!!!!!!!!και ποτέ μην αφήνεις την μπαταρία να αδειάζει είναι λάθος θανατηφόρο για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου.......!!!!!!!

• Απο stable τι μπορεί να βάλει και θέλει factory reset?... η μόνο απλά wipes.......... υπόψιν δεν είναι και πολύ του φλασαρισματος .............να του περάσουμε καλύτερα το τελευταίο twrp? ευχαριστώ και αναμένω οδηγίες!!!!ΥΓ αλλάχτηκε το twrp με το τελευταίο 3.2.χχ by @geoanto555 ........απλά περιμένω κάτι για διαδικασία με την εγκατάσταση της ρομ!!!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παρτε και κάνα 5" μπας και κοιτάξουν να εξελίξουν και εμάς τους κοντούς που μείναμε στο redmi 4 prime και στο redmi 4x!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• REDMI 4 PRIME

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από itisme21: “Οκ περιμένω. ” η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου είπε ο @NasDriverκαι εγώ είχα τέτοιο θέμα με τηλ. μεταχειρισμένο (αυτό έχω) redmi 4 prime ξεκλείδωμα πέρασμα την 9.5.3.0 global stable(προσοχή να είναι η fastboot rom)και μετά αναβάθμιση κανονικά όπως πήγες να κάνεις πρόβλημα μηδέν και τώρα τρέχουμε την 9.6.1.0 που έχει επιτέλους και διαχωρισμό οθόνης!!!!!!!!θα δεις άλλο τηλέφωνο σίγουρα!!!! ΥΓ όταν κάνεις ενημερώσεις συστήματος μην αφήνεις την μπαταρία τόσο χαμηλά στο 37%…

• Παράθεση από simpleuser: “Η τελευταία ενημέρωση πολύ χάλια... Πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα. ” εγω για οφισιαλ 9.6.1.0 όλα καλά ταχύτατο και ο διαχωρισμός οθόνης άψογος!!!!!

• Γιατι δεν δοκιμάζεται προσωρινά και την cn/eu sourse 8.8.30 έβαλε φίλος ακολουθώντας συμβουλή του φόρουμ και όλα δουλεύουν οκ μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και χωρίς πισωγυρισματα στην miui 9!!!!!!!!!κάρτες wind δουλεύει!!!!

• Παράθεση από ExTaCy1337: “Καλησππερα! Μιας και ψιλο δοκιμαστηκε/πεθανε το henessy, ποια ειναι η καλυτερη rom; Νομιζω οταν δοκιμασα 9αρα πριν καιρο ειχα προβληματα (lags?) και γυρισα σε 8.5.2.0 να μεινω εδω ή υπαρχει κατι καλυτερο αδερφια; ” ρωτά τον @Souitsκανα δύο μηνύματα πριν το δικό σου έχει την τελευταία νομίζω!!!!!ΥΓμιλαω για stable !!!!!!!

• @GeoXiaomiμηπως κλείδωσε;έβαλες κάποια ρομ άλλη από αυτή που είχες;εγώ θα έκανα έλεγχο για κλείδωμα(σεfastboot mode)θα φλασαριζα μια fastboot rom ....έλεγχο κλειδώματος πάλι ..και θα συνέχιζα με ότι ήθελα!!!!!!!!εγώ έχω οφισιαλ global stable 9.6.1.0 ξεκλειδωτο bootloader +twrp 3.2.xx+magisk 17....και με το εργαλείο bloatware removal tool από εδώ έχω αφαιρέσει ότι εφαρμογές google και miui δεν χρησιμοποιώ και όλα οκ!!!!!!

• @gkalenτελικα ο φίλος ακολούθησε τις συμβουλές σας και έβαλε την 8.8.30 cn/eu source και από ότι μου λέει το τηλέφωνο είναι κάτι άλλο από καλό..........το μόνο το dolby όταν βάζεις βίντεο και θες να κάνεις κάποια επιμέρους ρύθμιση ήχου σου σβήνει .......στην μουσική όχι όλα κομπλέ κατά τα άλλα........... μπράβο παιδιά!!!!!!!!

• @gkalenευχαριστω για ενημέρωση του το είχα πει και δεν έχει θέμα με το cust για τα region και το τηλέφωνο σπάνια το κλείνει οπότε αφού κατά τα άλλα δουλεύει άψογα μου είπε θα κάνει λίγο υπομονή για την επόμενη global σας!!!!!

• Ο φίλος στην δουλειά που έβαλε από 8.4.30 την 8.8.9 το μόνο θέμα είναι που δεν βλέπει την κάρτα σιμ της wind που έχει ...... αυτό όταν ξεκινάει κάθε φορά το τηλέφωνο αφού τελικά μπουταρει ανοίγει το πορτακι της σιμ και το ξαναβάζει χωρίς να κλείσει το τηλέφωνο και όσο δεν το κλείσει όλα τέλεια μπορώ να πω και άψογη λειτουργία .......από μπαταρία σε μερικές μέρες ..............και ότι δεν αλλάζει region κάτι που δεν τον νοιάζει αυτά εάν κάτι νέο ενημερώνω γιατί διάβαζα διάφορα και είπα να γράψω κ…

• Παράθεση από bandit: “Καλημέρα μου ήρθε σήμερα η αναλαμπή να κάνω βίντεο κλήση, μετά από πολλά χρόνια αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Τη παίζει Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μόνο μέσω viber.....imo......google duo........messeger.....η κάποια παρόμοια εφαρμογή!!!!!

• @BanditGRγια την 8.8.30 εννοείς;με cn source?

• Παράθεση από gkalen: “@stnatza Τίποτα !! Να προτιμήσεις την xtrv γιατί η αρομα έκανε κάποια κολλήματα στον installer .. Και το cust να το βάλεις στο ζιπ γιατί δεν θα μπορείς να γυρίσεις region χωρίς αυτόν το φάκελο .. Θα το βαλεις στην αρχή μαζί με τους άλλους φακέλους .. θα είναι οι φάκελοι μέσα στο ζιπ , cust , data , dolby , firmware-update , magisk ........ ” μιλας για την 8.8.9 του λινκ που έδωσες; γιατί φίλος μόλις την περάσε και δεν του βλέπει την κάρτα σιμ ..........μόνο αυτό μέχρι στιγμ…