Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 907.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν ισχύει έχει κατέβει όσον αφορά την 8.8.9 από Global που αναρτήθηκε σε κάποια φάση σε αυτό το νήμα από τον @gkalen ” Οποτε αναμονή ενημέρωσης του αρχικού ποστ ........λογικά δεν παίζει ούτε εκεί που είναι και οι άλλες global source rom 8.8.9!!!!!!!

• @George Kaggelaris 8.8.9 ισχύει το λινκ στην λίστα με τις αντίστοιχες ρομ;η να περιμένει να ενημερωθεί το αρχικό ποστ;;;; ......... εντάξει μου απάντησε στο προηγούμενο ο @makis1024!!!!!!!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από makis1024: “H 8.8.30 από ότι είδα είναι cn/eu source , οι άλλες δύο 8.8.9 και η 8.4.30 είναι ported από Nikel global source. Από global source σε global source απλό wipe cache και dalvik , από global σε eu/cn source και το αντίστροφο θέλει factory reset. ” η ποιο τελευταία λογικά είναι η 8.8.9 την βρήκα αλλού γιατί στην αρχική σελίδα του νήματος έχει την 8.4.30......ξερεις κάτι διαφορετικό;

• Παράθεση από gkalen: “@stnatza Όχι , δεν ισχύει .. ” υπαρχει εκεί που λέει διανομή για 8.8.9 miui 10 !!!!!!!!

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Η 8.8.9 έχει αντικαταστήσει πλέον την 8.4.30. ” δηλαδή George Kaggelaris τι εννοείς;........πρέπει από 8.4.30 να αλλάξει φίλος σε 8.8.9;η υπάρχει και νεώτερη;η 8.8.30 δεν παίζει;

• Συνάδελφος έχει την 8.4.30 και θέλει να βάλει την 8.8.30 την περνάει από πάνω η factory reset?και είδα κάτι θέματα στην συζήτηση μήπως να περιμένει κάποια διόρθωση καλύτερα γιατί .. .απλά φλασαρει.....αν τύχει κάτι θα αρχίσει τα τηλέφωνα και εγώ να σας τρελλανω στις.......ερωτήσεις του !!!!!

• Παράθεση από GeoXiaomi: “Έκανα και εγω το update μπας και δούμε άσπρη μέρα αλλα..... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου. Τα reboot δεν σταματαν. Δεν υπάρχει και "καλη" έκδοση στο lineage os, να αλλαξουμε μπας και ηρεμήσουμε λιγο. ” μηπως να περάσεις την fastboot rom και να στήσεις πάλι το τηλέφωνο εγώ το πείρα μεταχειρισμένο και είχα αυτά τα θέματα πέρασα fastboot με το mi flash την 9.5.3.0 και ησύχασα ξεκλείδωμα bootloader +twrp+magisk απεγκαταστησει κάποιες εφαρμογές google και miui ...…

• 9.5.5.0 global stable μόλις πήρε το markw πολλά Φιξ από ότι διάβασα μετά από 3ωρες χρήση κάτι όχι σε όλους μετά από ΟΤΑ επανεκκίνηση δεν εκανε...Φιξ .......και όλα καλά σε μερικές μέρες εντυπώσεις μπαταρίας και γενικά λειτουργία εφαρμογών κλπ . κλπ(περιμένοντας κάτι καλό για να πάω μια και έξω στην Ελληνική XTRV) ΥΓ και κάτι που ξέχασα @George Kaggelaris δεν εγκαταστάθηκαν πάλι οι εφαρμογές google .....miui.....που είχα απεγκαταστησει με το bloatware removal tool σου μένει τώρα να μπει twrp και …

• Screen Mirroring

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@NasDriver κάτι τέτοιο μου κάνει και εμένα γιατί με το redmi 4 prime του γιου μου με xtrv stable συνδέθηκε για πλάκα!!!!!!!!!

• Screen Mirroring

em56464 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

redmi 4 prime με global 9.6.3.0 δεν συνδέεται τηλεόραση smart f&u στην ίδια το redmi 2 td με την τελευταία developer arΩma συνδέθηκε σε 5 δεύτερα redmi note 5 pro και αυτό global stable τελευταία μαμά κινητό μένει και αυτό στην προσπάθεια καμμία ιδέα;

• @kostas_thess να έχεις στο νου σου και αν αλλάζει το arb σε αυτή που θα βάλεις γιατί αν αλλάξει μετά μόνο με ίδιο arb παιζει αλλαγή γι'αυτό βρες πληροφορίες για την pie τι παίζει και μετά προχωράς!!!!!

• @BanditGR βρήκα τις επιλογές στην τελευταία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γράφει και προσομοίωση φορμάτ της κάρτας sd διαγραφή όλα όταν τελειώσει μπορώ να κάνω επαναφορά από αντίγραφο που δημιουργήθηκε ένα και πλέον μήνα πριν το bug της εφαρμογής ασφαλείας και την τελευταία αναβάθμιση ;

• @manikgrc τελικά δεν μου απάντησες τι εννοείς με το σωστό pairing αν θυμάμαι της tv δεν συνδέεται με τίποτα το redmi!!!!!!!εκτός και παίζει καμμία εφαρμογή και γίνει κάποιο σεταρισμα !!!!!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί να δοκιμάσει, αλλιώς κοιτάτε για factory reset ” δηλαδή από το stock recovery που έχει επιλέγουμε wipe data και μετά reboot system?

• Φιλος με την τελευταία 9.6.4.0 global stable ενός χρόνου κινητό μόνο τα βασικά οπότε είχε αναβάθμιση ........απείραχτο .........μετά την τελευταία αναβάθμιση στην ρομ που αναφέρω πριν κατι ημέρες σήμερα στο ξεκαρφωτο του βγάζει κάθε λίγο η εφαρμογή security (ασφαλείας)έπαψε να λειτουργεί σε άσχετες στιγμές μήπως να κατεβάσουμε την ρομ πάλι και μέσω updater να την περάσει πάλι; η υπάρχει κάποια άλλη λύση;;;αν μέσω updater απλά το zip στα downloads και επιλογή για εγκατάσταση;;;; ευχαριστώ εκ των …

• @manikgrcpairing λέγοντας τι εννοείς γιατί άλλος μου ζήτησε να μάθω οπότε διαφωτίσε με λίγο για να τον κατευθύνω σωστά .....σε ευχαριστώ!! --- ---