Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 907.
-
Ζηταω συγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί απλά δεν έχω το redmi note 5 αλλά συνάδελφος χρήστης 1ας εβδομάδας και με ρώτησε γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση του ενώ έχει ενεργοποιηθεί και στο τηλέφωνο και στην τηλεόραση η επιλογή για ασύρματη σύνδεση οθόνης ......απλά όταν επιλέγει από τηλεόραση του γράφει συνδέεται περιμένετε και μένει εκεί με τις ώρες υπάρχει κάπου λύση για να τον ενημερώσω!!!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!¡!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
Μήνυμα................ισχύει αυτό που γράφεται για φουλ μπακαπ ακόμα και το ιντερναλ στορ;με twrp? ................. ..https://www.xda-developers.com/tipatch-patches-twrp-full-data-backups/
-
-
-
ok και το gmail!!!!!
-
Παράθεση από Nickleon: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Οπότε θα πρέπει και εσύ στη συνέχεια να το ξεκλειδώσεις με το δικό σου account. ” Να το ξεκλειδώσω πάλι? Δεν θα είναι ξεκλείδωτο ήδη από αυτούς?Ή θα πρέπει να κάνεις πάλι την διαδικασία περνώντας και πάλι την Global Rom? ” ειναι το καλύτερο γιατί αν κλειδώσει για κάποιο λόγο ο λογαριασμός του Κινέζου που θα βρίσκεται; γι'αυτό τον δικό σου και είσαι άρχοντας να κάνεις ότι θέλεις με το κινητό σου
-
@George Kaggelarisμε το gmail έχει γίνει κάτι στο update γιατί τώρα το είδα .........θα κάνω φρέσκια δοκιμή!!!!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “@TasVas ρίξε μια ματιά στον οδηγό του Γιώργου @George Kaggelaris Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool Για το google.search βρήκα αυτό: you can simply disable it, First : Swipe up and open search once it opens click on the setting button and disable swipe up. ” @TasVasτο έχω δοκίμασει σε markw .....redmi 1s... ..redmi 2...redmi 4x.... δουλεύει κανονικα για όσες ήθελα να αφαιρέσω!!!!!
-
-
-
@Antretngοχι δεν είναι nougat είναι η τελευταία mm για το prime μου απλά ξεκλειδωτο με twrp + supersu περασμένα ......(λόγω δεύτερο χέρι με πολλά πειράματα και χάλι ρομ έβαλα οφισιαλ και βλέπω)....μήπως να κατεβάσω κανένα apk για 6+όπως γράφεις στο myfhone και να αρχίσω από εκεί;η έχεις τίποτα άλλο πρόχειρο!!!!!
-