Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 907.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από Vaggelis74: “Υπήρχε πρόβλημα σήμερα το πρωί Λεπτοκαρυά και Κατερίνη, τώρα Θεσσαλονίκη όλα καλά επανήλθαν τα δεδομένα, κάποιο θέμα θα είχαν με το δίκτυο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και Σκαραμαγκά Σαλαμίνα μια από τα ίδια πριν κάνα 45λεπτο επανήλθε το ίντερνετ!!!!!!
-
Παράθεση από Xristos1980: “καλησπερα στο κενζο με την ρομ 8.8.2 δεν μπορω να κατεβασω θεματα τι πεζει? το εχει και αλλος το προβλημα αυτο? ” νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις region όπως σε όλα για να δουλέψει τα θέματα και το επαναφέρεις μετά όπως σε όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας λόγω gdrp στην Ευρώπη!!!!!
-
Magisk
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@George Kaggelarisοποτε κατεβάζω την ίδια σε recovery την περνάω με twrp .........και ξαναβάζω twrp και magisk ......reboot system και όλα καλά!!!!λογικά μόνο dalvik cadhe +cashe στα wipes πριν και μετά!!!!!!!
-
Magisk
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Νόμιζα ότι έλεγες για xtrv. ” Οποτε στην προκειμένη κάνω κάτι άλλο;η λόγω οφισιαλ κάνω αυτό που περιγράφω!!!!!!!
-
Magisk
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ηλία ένας τρόπος είναι να ξαναπεράσεις τη ROM από πάνω ώστε να φύγει το SuperSU και να φλασάρεις μετά το Magisk. ” οποτε την στιγμή που έχω οφισιαλ περασμένη με mi flash είναι fastboot rom γιατί το τηλέφωνο ήταν δεύτερο χέρι σε χαλί μαύρο από ρομ κατεβάζω recovery rom και την φλασαρω από πάνω μέσω twrp που έχω;γιατί δεν ξέρω πως αλλιώς γίνεται να βρω το αρχείο της ρομ μέσω twrp!!!!!!
-
@vayioαφαιρεσε την επιλογή στις άδειες εκκίνηση στο παρασκήνιο και απλά θα ενεργοποιηθεί όταν χρειάζεται σε μουσική βίντεο ταινία κ.λ.π με τις ρυθμίσεις έτοιμες από εσένα προκαταβολικά έτσι δεν καίει και όχι αυτόματη έναρξη πάλι στις άδειες μπορείς να το κάνεις σε όποιες εφαρμογές κρίνεις ότι δεν θέλεις να εκκινούν αυτόματα και κερδίζεις μπαταρία και επιδώσεις!!!!
-
@kostas_thessαυτο κάπου αν θυμάμαι στις ειδοποιήσεις έχει ενεργοποιηθεί μια επιλογή που σε ενημερώνει για αλληλεπίδραση εφαρμογών βρες και απενεργοποίησε το και πιστεύω θα είναι εντάξει!!!!!
-
@anton1z001πας στην εφαρμογή και επιλέγεις να μην εκκινεί στο παρασκήνιο έτσι δεν ξοδεύει και όταν την χρειαστείς σε βίντεο ή μουσική ταινία κ.λ.π θα κάνει την δουλειά της όπως την ρυθμίσεις από πριν......γιατί άσκοπο ανοίγω βλέπω βίντεο κλείνω ακούω μουσική κλείνω............το έβαλες για να δουλέψει
-
Μην βάζετε την φωτεινότητα κάτω από την μέση και στο αυτόματο!!!!!
-
@anton1z001για το dolby atmos μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θέλεις χωρίς να το σβήνεις απλά επιλέγεις ........παράδειγμα .....music.....πας στις επιλογές και διαλέγεις σαραουντ η ένταση .......... στις ταινίες να ακούγονται καλύτερα οι διάλογοι.........και κ.λ.π έτσι είναι ανοιχτό κάνει την δουλειά του και δεν γίνεται κουραστικό για να το ανοιγοκλείνεις!!!!!
-