Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 907.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μην ασχολεισαι με προεπιλογές... Η δεύτερη θεωρείτε σωστή για αυτό άλλαξε... ” Ευχαριστώ γιατί είδα ερώτηση σε φόρουμ και πρότειναν να ξετικαρει και τις δύο επιλογές.......... γι'αυτό έγραψα στον ειδικό ευχαριστώ για την διευκρίνιση.............και κάτι τελευταίο με το 3.2.3 μπορώ να εγκαταστήσω custom rom android 11 η υπάρχουν αλλαγές που δεν παρακολουθεί το συγκεκριμένο recovery...!!! Ευχαριστώ και πάλι..!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΣυγνώμη καταρχάς για την ερώτηση αλλά θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο νήμα γιατί έχει σχέση με recovery το συγκεκριμένο είναι 3.5.xxx και στα settings έχει τικαρισμενες δύο επιλογές 1.use SHA2 for hashing και την 2.unmount system before installing a ZIP ρωτάω γιατί σε όλα της twrp recovery που έχω από 3.3.1 μέχρι το 3.4xxx πριν το 3.5xx υπήρχε τικαρισμενη μονο η επιλογή 1 η επιλογή 2 η δεν υπήρχε η δεν ήταν τικαρισμενη ...να διορθώσω κάτι;.... να τικαρο και κάτι άλλο;.;...η όλα καλά?ευχαριστώ και σ…
-
Παράθεση από lourtheo: “Παράθεση από spideman3: “Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να επαναφέρετε το smartphone Xiaomi κινητό σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη της απαιτούμενης ROM χωρίς να ξεκλειδώσετε το bootloader (σε όσες συσκευές δοκίμασα με κλειδωμένο bootloader δεν δούλεψε). Θα λειτουργήσει ακόμη και αν ξεχάσετε το μοτίβο κλειδώματος ή το δακτυλικό αποτύπωμα. ” Συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να το κατανοήσω. Αρχικά λέτε ότι μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό χωρίς να ξεκλ…
-
Παράθεση από dimis6997: “Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα απο custom rom με android 11, καμία δεν συγκρίνεται για την ώρα με την Arrow 11, απίστευτη σταθερότητα και μπαταρία. Απλά ως συμβουλή για να μην ταλαιπωρήστε. Δεκτή κάθε πρόταση. ” Τα Ελληνικά τα πέρασαν στην Arrow; η όχι ακόμα...!!!!
-
Καλημέρα θα ρωτήσω εκ μέρους φίλου που έχει την συγκεκριμένη συσκευή και σήμερα του έβγαλε ότι η xiaomi τον προτρέπει να αναβαθμίσει το messenger για καλύτερη ποιότητα κλήσεων και αποστολή υψηλότερης ανάλυσης φωτό αλλά play store και εφαρμογές συστήματος δεν έχει κάποια ειδοποίηση μόνο όταν ανοίγει messenger το βλέπει να το κάνει η να το αγνοήσει μήπως είναι τίποτα περίεργο γιατί βτο τηλέφωνο είναι όπως το αγόρασε δεν πειράζει τίποτα γιατί δεν ασχολείται απλά φοβάται γιατί πρόσφατα σε παρόμοια α…
-
Οδηγός εγκατάστασης επίσημης rom με test point και προετοιμασία ξεκλειδώματος στο Redmi 5
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔιατηρούμε την επαφή στις επαφές test point του κινητού σε όλη την διάρκεια της εγκατάστασης;η κατάλαβα λάθος;
-
Παράθεση από tan: “καλημέρα. Θέ'λω να παραμείνω με stable official rom με ξεκλειδωτο bootloader αλλα δεν με αφηνει να εγκαταστησω το netflix απο play store. Το κατέβασα απο apkpure,θα υπάρχει προβλημα αν μεινω ξεκλειδωτος γενικά,γιατι μάλλον δεν περναει το safetyneτ. ευχαριστω. ” Magisk έβαλες ενεργοποιήσεις επιλογή magisk hide στις ρυθμίσεις; ίσως χρειαστεί να κατεβάσεις και το module του magisk ......magiskhide_props_configxxxx γιατί σε πολλά τηλέφωνα διαφόρων κατασκευαστών η και διαφόρων Ρόμ …
-
Παράθεση από Gargadoun: “Καλησπέρα, Έχω το mi note 10 lite εδώ και 2μήνες περίπου. Μου έχει κάνει αυτό το πρόβλημα 5 φορές. Στο ξαφνικό είτε μετά απο ανοιγόκλεισμα είτε μετά από απλό άνοιγμα με αποτύπωμα είτε και όταν το κρατάω..πάει και μου χαλάει την δίαταξη στα εικονίδια. Τα πάει όπου ναναι. σε άλλες σελίδες..τα μετακινεί σχεδόν όλα αλλού για αλλού. Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε με το SHAKE..το απενεργοποίησα να μην πιάνει..ΠΑΛΙ το ξανά έκανε. Έπιτα απενεργοποίησα και το FILL CELLS of unistalled…
-
Παράθεση από amavroudis: “Στα δικά μου win10 μια χαρά τρέχει... Είσαι admin; Το τρέχεις σαν admin; ” ναι θα το ξανά κατεβασω μήπως έπαιξε ότι είχα απενεργοποίηση την ψηφιακή υπογραφή των win10? πιστεύω σωστά το κατεβάζω από την αρχή του νήματος και διαλέγω τη τελευταία έκδοση Υ.Γοι δύο τελευταίες είναι (beta) και οι ποιο παλιές (alpha).δεν ισχύει κάτι άλλο έτσι;
-
Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μετά windows 10 του φόρουμ γιατί κατεβάζω την εφαρμογή xiaomi tool και στη εγκατάσταση μου βγάζει error cant reach installer....καμμία λύση ; η μήπως το αρχείο έχει θέμα;
-
Redmi 5
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΥπάρχει νήμα συζήτησης για το redmi 5 .....2gb ram.........16 gb rom?αν δεν κάνω λάθος όπως το είδα φωτό είναι το κωδικό όνομα.... rosy....
-
Καλη ισορροπία μεταξύ μπαταρία και επιδόσεις ποιος πυρήνας έχει; Παράθεση από angarato_surion: “ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πριν οτιδήποτε μιλά στο φόρουμ της Ρόμ που έχεις αν ο dev της Ρόμ του τηλεφώνου επιτρέπει την εγκατάσταση αλλού πυρήνα μην μπλέξεις με διαφορά που θα δημιουργήσει η ασυμβατότητα..............ξέρω dev που κλειδώνει τον πυρήνα και με τις κλασικές διαδικασίες δεν μπορείς να τον εξάγεις από την Ρόμ για μεταφορά σε άλλη........έτσι και η Ρόμ δεν …
-
adb.exe
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Twrp recovery ηθελες... ” ολα εντάξει υπερευχαριστω.....!!!!
-
adb.exe
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “adb ” Συγνωμη αν ενοχλώ αλλά προσπαθώ να βρω για παλιές συσκευές recovery για markw και redmi pro που έχει μεταφερθεί η ενότητα αυτή;γιατί από το τηλέφωνο δεν το βρίσκω...... ευχαριστώ εκ 5ων προτέρων για την βοήθεια!!!!!
-
Παράθεση από kos25k: “Τόσο διαφορά αυτή η Arrow πια;Αλλα δεν υπάρχει καθόλου παραμετροποίηση σωστά; ” μπορεί να είναι το αντίστοιχο της Lineage στο markw τρελλη λειτουργία ....μπαταρία ......βασικές ρυθμίσεις χωρίς φρου φρου και 2 τελευταία build ......gertures 1...2...η 3 on screen bottoms αλλά και ota update.....φτωχή βέβαια μπροστά στις άλλες havoc...crfroid...evo x.....