Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 907.
-
adb.exe
em56464 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαευχαριστώ!!!!!
-
adb.exe
Μήνυμαλογω μη δυνατοτητας απεριοριστης στον υπολογιστη εχει καποιος την καλωσυνη να μου δωσει λινκ να κατεβασω το adb γιατι το προπολεμικα εγκατεστημενο τωρα με τα 10ρια του φορουμ γραφει οτι ειναι κατεστραμενο και δεν βλεπει και το recovery.img αρχειο..........ευχαριστω!!!!!
-
Παράθεση από georgee: “Παράθεση από kos25k: “Υπάρχει πουθενά λίστα με τα καλουδια της;Επισης δε βλέπω συχνά updates+ότι είναι unofficial..Η κανονική PE νομίζω είναι official.. ” Μπορείς να την βρείς απο εδώ Xiaomi Redmi Note 5 Global/Pro (whyred) - PixelExperience ειναι η Official ,δεν παιρνει πολυ συχνα updates οσο παλια,εχει αλλαξει και αρκετους developers φετος,δεν ξερω πια η διαφορα plus με την απλή εγω εχω την plus και ειναι αρκετα καλη και γρηγορη.Απο features δεν εχει εκτος απο τα βασικα …
-
Παράθεση από dimis6997: “Καλησπέρα, εγώ δουλεύω μία custom rom (ArrowOS) εδω και ένα μήνα, καλή είναι αλλά αρκετα minimal για τα δικά μου γούστα. Δεν γνώριζα οτι υπάρχει τέτοια υποστήριξη ακόμα για το whyred, οπότε περασα την ελληνική με android 10 και αν έρθει και η 11, τι άλλο θέλουμε. Φαινεται αρκετά σταθερή για την ώρα. Keep up... ” ποια Ελληνική;ένα λινκ για πληροφορίες;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από prodigy: “Παράθεση από makis1024: “Μπουτάρει το κινητό στο σύστημα ή έχει πέσει σε bootloop; ” Tο κινητο δεν μπουταρει οχι. για λουπ δεν βλεπω κατι. Η ιδια οθονη για παντα!Σε fastboot μπαινει. Στελνω εντολες κανονικα. Κατι αλλο δεν κανει. ” μήπως πάλι adb και εγκατάσταση twrp ξανά μήπως ξεκομπλαρει και rom φλας ξανά;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από prodigy: “Παράθεση από amavroudis: “Πατημενο power και volume + ” Το ιδιο μου κανει. Ιδιο αποτελεσμα. ” πατημένα όλα;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από prodigy: “Ζητω συγγνωμη. Δεν καταλαβα τι μου γραψατε. Θα γραφω εκει, ναι. Ευχαριστω ” @prodigy"Redmi S2/Y2 (ysl) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater" Redmi S2/Y2 (ysl) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater
-
ΤΙ κινητο εχω?
ΜήνυμαΠαράθεση από prodigy: “Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εκεινο που θελω να κανω εγω με αυτο το κινηο, ειναι να βγαλω τις διαφημησεις που εχουν εγκατασταθει σε καθε μα καθε εφαρμογη μετα απο μια αναβαθμηση. Ετσι λοιπον σκεφτηκα να το κανω jailbreak ετσι ωστε να αφαιρεσω ολα αυτα τα σκουπιδια που εχουν εγκατασταθει με την αναβαθμηση που εκανε. Root θελω να το κανω. Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να κανω Root την συσκευη αυτη? Ευχαριστω Επισης στην λιστα με τα TWRP 3.2.X.X για συσκευέ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis*68: “Αρα data και boot οπως εχει τικαρει? Πατησα να το κανω και βγαζει failed.Το κανει στην sd card ,τελικα απετυχε και εδω. Γιωργο ,Βαγγελη να μας εξηγησετε πως θα γινει το restore αν χρειαστει? Ευχαριστω. Εdit βγαζει error 255 δημιουργησε φακελο 2,34 γιγα back up (ενω εβγαλε failed) αλλα μαλλον δεν ειναι σωστο .Δεν εβγαλε κατι αλλο Γιωργο ” Εχεις δοκιμάσει το migrate backup γενικά για data ....εφαρμογές...και install apk?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Που το βρίσκω αυτό Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πάτα 7-8 φορές πάνω στην έκδοση miui και θα αποκτήσεις δικαιώματα προγραμματιστή (developer)το ανοίγεις και βρίσκεις αυτό που σου είπε ο @amavroudis
-
Παράθεση από kos25k: “Μάρκος ρε φίλε χαχα απίστευτος.Απο Android 6 που τον παρατήσανε τον φτάσαν Android 11 Τωρα τον έχω σαν 2ο με Ressurecion Remix Q! παντως από τα μετρημένα στα δάχτυλα Android κινητά που πλησιάζει το smoothness του Iphone και σε πολλές περιπτώσεις πιο γρήγορο και απο το Whyred.Αλλα μη ξεφεύγουμε απο το θέμα.. Πάντως έμεινα σε CrDroid και παει άψογα..Ειδικά η μπαταρία ξεσκίζει... ” εκτός νήματος whyred απλά επειδή αναφέρθηκε στην μπαταρία.......
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Ποιός δύναται να περάσει Arrow R Nightly, να δει αν του δουλεύει ο ήχος εισερχόμενης κλήσης στο Bluetooth? Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ο DEV στο Telegram & με παρακαλεί να περάσω την τελευταία & να δοκιμάσω διάφορα Handsfree Bluetooth... Ειδε το logcat που του έστειλα & μάλλον δεν έβγαλε άκρη... Πώς εξηγείται να δουλεύει τέλεια σε Pair με το αυτοκίνητο, μου λέτε? (BMW X1 2018, Bluetooth 4.0) ” Κσι σε άλλες το ίδιο και σε άλλες συσκευές π.χ το markw που έχω δεν βγάζουν άκρη τ…
-
Παράθεση από kos25k: “Είναι άλλος κόσμος γενικά,ξεχνάς miui εφαρμογές καταρχάς..Ψαξε στο YouTube έχει άπειρα βίντεο!Κανεις wipe τα πάντα,αλλα δε θυμάμαι αν θέλει και internal storage..Εγω έφυγα απο AICP γιατί δε μου κρατούσε στο παρασκήνιο το youtube και το ymusic. τώρα έβαλα crdroid Q τη χθεσινή εξαιρετική και αυτη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TTapa ” 1. How to wipe in TWRP properly? | OpenSource Development by Android-Andi @ XDA
-
Redmi pro(omega)
ΜήνυμαΤο πρόβλημα λύθηκε με την χρήση fastboot rom και του εργαλείου splash tool ακολουθώντας τον οδηγό της κοινότητας από το νήμα του τηλεφώνου όλα καλά............τώρα ψήσιμο για να βάλει την Ελληνική γιατί official .........μόνο κινέζικα κα αγγλικά..
-
Redmi pro(omega)
ΜήνυμαΣυζυγος συναδέλφου κάπως πάτησε τα κουμπιά ήχου ισχύος και το τηλέφωνο μετά το λογότυπο κολλάει στις κινουμενες τελείες με power kai volume up δείχνει να συνδεθεί με το usb καλώδιο σε υπολογιστή προφανώς υπάρχει κάποιος να μου πει τι να κάνω με κάποιο τρόπο να ανοίξει η τέλος......από λογαριασμούς και τέτοια δεν ξέρω απλά μια πρώτη ιδέα του τι μπορεί να γίνει... ευχαριστώ
-
Παράθεση από teobitoulas: “Το ξέρω απλά και πριν όταν τύχαινε να το χρησιμοποιώ δεν είχε τέτοιο θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θεμα ασταθειων είναι θα διορθωθεί έχει τύχει και με την 10 της evo x σε κάνα δύο εκδόσεις γραφτό και στο φόρουμ του whyred θα το γνωρίζουν και άλλοι.....