Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 413.
-
Παράθεση από spideman3: “Φυσικά και δεν θα με υπολογίσουν αλλά όταν θα υπάρξει μαζική αντίδραση ίσως τουλάχιστον ενημερώνουν εγκαίρως. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μαζική αντίδραση απο ποιόν όμως; Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών της είναι στην Ινδία, Κίνα και γενική περιοχή νοτιοανατολικής ασίας. Κι εκεί απο αντίδραση... άστο. Απο Ευρώπη μεριά είμαστε συγκριτικά ελάχιστοι και στην Αμερική μόνο αυτοί απο ασχολούνται λίγο παραπάνω και διαβάζουν σχετικά sites (πχ androidpolic…
-
WormHole
ΜήνυμαΣαββατοκύριακο, σήμερα το πρόγραμμα έχει την εβδομαδιαία φασίνα. Βαριέμαι λέω! Καλημέρα!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Διαβάστε λιγάκι εδώ καθώς σας ενδιαφέρει => MIUI 10 AntiRollBack : Πως μπορείτε να αποφύγετε το Brick της συσκευή σας !” Καλό ενημερωτικό άρθρο και μπράβο που δεν ξεπλένετε τις αστοχίες της Xiaomi με το anti-rollback. Και το brick της China vs Global ROM κι αυτό άστοχη κίνηση, ας άφηνε τουλάχιστον πρόσβαση στον bootloader και στο recovery για να μπει η σωστή ROM
-
@komatoza με βρίσκεις σύμφωνο επι της αρχής. Στις μεγαλύτερες κατηγορίες τιμής ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός κι εκεί δύσκολα θα διάλεγα XIaomi. Η δύναμη της Xiaomi είναι στις μεσο-χαμηλές κατηγορίες όμως. Το Note 5 κοστίζει 265€ σε επίσημους μεταπωλητές με ανταγωνιστή το Huawei Mate 10 τυπικά. Σε ακόμα ποιο χαμηλές κατηγορίες παίζει μονότερμα η Xiaomi. Μη μου πείτε να συγκρίνω τιμές απο skroutzομάγαζα, εκεί δε ξέρεις καλά καλά αν θα είναι κινέζικο ή όχι και η έννοια της εγγύησης πολύ σχετική…
-
Παράθεση από TasVas: “Παιδιά μία ερώτηση. Έχω το κινητό με global stable rom και κλειδωμένο boot loader. Αν επιχειρήσω να βάλω την κινέζικη rom θα έχω κάποιο θέμα μετά την αλλαγή που κάνανε με την προστασία; Θα χρειαστεί και να ξεκλειδώσω boot loader; ” Έχοντας σαν δεδομένο οτι το Note 5 ήταν και η πρώτη συσκευή στην οποία ενεργοποιήθηκε το anti-roll back εγώ ΔΕ θα το έκανα και σίγουρα ΟΧΙ με κλειδωμένο bootloader καθώς αν τελικά brickαρει δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επαναφοράς χωρίς να τα σκάσ…
-
Παράθεση από Firem@n: “Αν λέμε τώρα υποθετικά γίνει αναδρομικά τότε καλύτερα να αρχίσουμε το ξεσκόνισμα στο tetris, με τόσα ''τούβλα'' θα χρειαστεί!!! ” Ήμουν καλός στο Tetris κάποτε . Δε θα επηρεαστούν και όλοι πάντως, υπάρχουν αυτοί που πήραν το σωστό μοντέλο (Global μοντέλο και ROM) και αυτοί που τρέχουν custom ROMs. Αυτοί που κυρίως θα την πατήσουν είναι αυτοί που πήγαν να γλυτώσουν λεφτά χωρίς να ξέρουν τα πως και τα γιατί. Δε φταίνε μεν, αλλά με τις άθλιες πολιτικές της Xiaomi αυτοί θα απο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα. σκεφτομαι να τσιμπησω αυτο Xiaomi Mi Max 3 Dual SIM 64GB 4GB RAM Black Global Version ... λεει οτι ειναι global .. ξερουμε αν ειναι ???????? καμια συμβουλη ??? να υποθεσω οτι αν ειναι global μπορουμε αμεσα να το ξεκλειδωσουμε και να περασουμε τις δικες μας ρομ ??? επισης ειδα μολις σε flash σαλε και αυτο Xiaomi Mi Max 3 4G Phablet Global Version - $259.99 Free Shipping|GearBest.com ... μουφα??? ” Για το global δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “καλημερα. σκεφτομαι να τσιμπησω αυτο Xiaomi Mi Max 3 Dual SIM 64GB 4GB RAM Black Global Version ... λεει οτι ειναι global .. ξερουμε αν ειναι ???????? καμια συμβουλη ??? να υποθεσω οτι αν ειναι global μπορουμε αμεσα να το ξεκλειδωσουμε και να περασουμε τις δικες μας ρομ ??? επισης ειδα μολις σε flash σαλε και αυτο Xiaomi Mi Max 3 4G Phablet Global Version - $259.99 Free Shipping|GearBest.com ... μουφα???” Για το global δε ξέρω αλλά για το ξεκλείδωμα θα περιμένεις κάνα μήνα…
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Κι όποιος ασχολείται με Formula 1 θυμίζω: ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα στις 11:30 και η δεύτερη περίοδος στις 15:30.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “Κρατατε μικρό καλάθι και μη τρελενετε κόσμο Απλά δε γίνεται να καταστρέψει συσκευές” Μμμ, έχεις δει τα κατορθώματά τους με το anti-rollback? Μπορεί μια χαρά να στο κάνει μπρίκι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fasmatikos: “ρε παιδιά, θα ισχύσει κάτι τέτοιο και για τα mi a1, mi a2 που έχουν pure android (global versions) ??” Τα τηλέφωνα της σειράς Android One εξαιρούνται μια και υπόκεινται σε έλεγχο από την Google και τέτοιες μαϊμουδιές δεν αφήνει. Επίσης τα Android One ξεκλειδώνουν αμέσως χωρίς αναμονή και χωρίς να χρειάζεται ειδικό εργαλείο, μια εντολή fastboot και τέλος.
-
Αν και λέω παραπάνω οτι ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο αυτό που έγινε το μεγάλο παράπονο που έχω απο την Xiaomi είναι ο τρόπος που εφαρμόζει τις αλλαγές. Όταν όλες οι γνωστές μεγάλες εταιρίες ανακοινώνουν βδομάδες ή και μήνες πριν αλλαγές στην πολιτική τους η Xiaomi το ενημερώνει βδομάδες ή μήνες μετά που έχει αλλάξει την πολιτική. Και οι περισσότεροι το παίρνουν χαμπάρι οταν αντί για κινητό μένουν με ένα ακριβό μπρίκι. Το είπα και σε άλλο νήμα και θα το ξαναπώ: με τέτοια ανοργανωσιά (γιατί δε μπορε…
-
Δε με ξαφνιάζει ιδιαίτερα. Και οι 4 συσκευές της Xiaomi που έχω (2 τηλέφωνα και 2 άλλες συσκευές) είναι αγορασμένες με εγγύηση του επίσημου εισαγωγέα. Αν δεν υπήρχε τέτοιος, προσωπικά δεν θα έπαιρνα Xiaomi. Οι περισσότερες εγγυήσεις απο skroutzομάγαζα είναι σκουπίδια, ή μένεις χωρίς κινητό για 2 μήνες. Κατανοώ οτι στο παρελθόν χωρίς την Infoquest και με το τελωνειακό καθεστώς πολύ ποιο χαλαρό μια φτηνή συσκευή ήταν μεγάλος πειρασμός αλλά πλέον κι αυτή η "τρύπα" έχει αρχίσει να κλείνει. Όσο για τ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651