Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 413.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ναι, είναι από κορεάτικο φόρουμ, λένε ότι δουλεύει, έχω ήδη κατεβάσει και τα 3 αρχεία που δίνουν, προς το παρών δεν έχουμε χαλασμένη συσκευή Το αρχικό θέμα είναι εδώ ---> ArticleRead.nhn?clubid=27738104&articleid=273056&page=3&boardtype=L ” LOL, αυτά τα αρχεία κατεβάζω κι εγώ. Για κάθε ενδεχόμενο...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από NasDriver: “Ισχύει, αλλά δεν είναι για "πέταμα"... ” Το hardware δεν έχει υποστεί βλάβη, σαφώς. Αλλά και δεν φτιάχνεται χωρίς authorized account ή κάλυψη εγγύησης απο το κατάστημα αγοράς, η επίσημη γραμμή της Xiaomi είναι "στείλτε το για service". Τέλος πάντων, τα έχουμε ξαναπεί για τον απαράδεκτο τρόπο υλοποίησης του anti-rollback.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από loran: “Παιδιά έχει κανείς ιδέα γιατί δεν γινόταν εγκατάσταση νέας ROM και έβγαζε ότι αυτή η ROM προορίζεται για mido και ότι η συσκευή μου ειναι " ."; Τελικά έβγαλα τον έλεγχο και δούλεψε απλά δεν κατάλαβα γιατί δεν δούλευε εξ αρχής. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Κατα πάσα πιθανότητα δε του άρεσε το recovery που έχεις. Συνιστάται να έχεις το recovery που δίνουν οι developers εδώ στο forum κι όχι άλλο.
-
Παράθεση από fog: “Έχεις δίκιο σε αυτό που λες εν μέρη όμως (στο κομμάτι ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες γνώσεις , ούτε την ίδια διάθεση να μάθω, θα έλεγα εγώ). Το φόρουμ είναι αρκετά ...noob friendly. Όπως όμως σε όλα τα πράγματα, το όλο θέμα είναι ...συν Αθηνά και χείρα κίνει. Πχ η συμβουλή «βάλε drivers με αυτό τον οδηγό» έχει τα βήματα που χρειάζεται να κάνει κάποιος να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να ξέρει καν τι είναι οι drivers. Εάν ρωτήσει φυσικά και θα πάρει απάντηση, εάν ψάξει φ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Καλημέρα Αχ αυτές οι Δευτέρες...” Καλημέρα! Όπως τα λες... Καφεεεεέ!
-
Περί Google Assistant
ΜήνυμαΑν μιλήσει ελληνικά τότε αυτό που έχεις ΔΕΝ είναι ο Google Assistant αλλά το παλιότερο Google Now. Μην τα μπερδεύετε αυτά τα δύο καθώς είναι διαφορετικά και με διαφορετικές δυνατότητες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manthos1978: “Παράθεση από Germak: “ενεργοποίησε την επιλογή ok google ” πηγαίνω στο google assistant - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις - τηλέφωνο η επιλογή είναι γκρί. όλες οι επιλογές είναι γκρί.” Γύρνα το τηλέφωνο σε English (US) και ξαναδοκίμασε. Ο Google Assistant δεν υποστηρίζει ελληνικά.
-
Περί Google Assistant
ΜήνυμαΚαταρχήν ο Assistant δουλεύει μόνο με ορισμένες γλώσσες, τα Αγγλικά ηνωμένων πολιτειών είναι η ποιο συμβατή. Από εκεί και μετά, υπάρχει πιθανότητα να φταίει το MiUI, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει στο Xiaomi Redmi Note 4. Το πρόβλημα τουλάχιστον στο Note 4 φτιάχνεται αλλά φυσικά απαιτεί ξεκλείδωτο bootloader και root. Για το Redmi 4x δε γνωρίζω συγκεκριμένα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosbar: “Λοιπόν όπως φαντάζουν δεν είναι θέμα έκδοσης.Ειναι πρόβλημα μάλλον της Stable. Με 9.6.2 βλέπει τους δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει σήμα. Μου έρχεται να το πετάξω” Από τη στιγμή που έχεις την ποιο πρόσφατη stable ROM, έχεις κάνει factory reset κι από ότι βλέπω στο screenshot που έβαλες δε λαμβάνει ούτε ένα δορυφόρο έχεις ελαττωματική συσκευή. Στείλτο πίσω άμεσα κι απαίτησε εκπλήρωση των όρων της εγγύησης.
-
Παράθεση από jimmil: “Καλησπερα Γνωρίζετε αν το redmi note 5 Υποστηρίζει 4G+ Και αν θα λάβει αναβάθμιση MIUI10? Ευχαριστώ πολύ ” 4G+ υποστηρίζει στα χαρτιά αλλά δεν έχει δουλέψει σε κανέναν στην Ελλάδα. MiUI 10 υπάρχει ήδη σε beta κι αναμένεται σύντομα και σε stable (υπάρχει ήδη stable αλλά σε κινέζικη έκδοση για την ώρα).
-
Παράθεση από pavlidisc: “H ποιότητα κλήσης είναι πολλά σκαλιά επάνω με VoLTE. Συμφωνώ. Μάλιστα μου έχουν πεί άτομα (χωρίς να ξέρουν ότι έχω ενεργοποιήσει το VoLTE) ότι με ακούν πολύ πιο καθαρά από άλλους. Κάνει δουλειά δηλαδή. Το Wifi Calling δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω. Δεν ξέρω εάν υπάρχει Ευρωπαϊκή χώρα που να λειτουργεί αυτή η υπηρεσία. ” Αν το υποστηρίξουν στην Ινδία να δεις για πότε θα το βάλει κι η Xiaomi
-
Με κάποια επιφύλαξη, αυτή τη στιγμή δε νομίζω οτι υπάρχει συσκευή Xiaomi που να υποστηρίζει VoWiFi. Αν κάποιος έχει ξεκλείδωτο τον bootloader και εγκατεστημένο το Magisk, υπάρχει ένα Magisk Module που ενεργοποιεί τις σχετικές επιλογές αλλά θα είναι διακοσμητικές αν δεν υποστηρίζεται απο το firmware. Σ' ένα Redmi Note 4 που είχα δοκιμάσει δεν εμφάνιζε καν επιλογή Wi-Fi Calling.
-
Pocophone F1
ΜήνυμαΕγώ θα σταθώ μόνο στο "είναι λιγότερο MiUI και περισσότερο Android". Αυτό είναι μονόδρομος αν η Xiaomi θέλει να μπει στις δυτικές αγορές. Όπως έγραψα κι αλλού, τον δρόμο τον έδειξε πρώτη η OPPO με τη δημιουργία της θυγατρικής της 1+1 όπου το Color OS που χρησιμοποιεί η OPPO εξαφανίστηκε και στη θέση του μπήκε η τότε CyanogenMod κι αργότερα το Oxygen OS. Το ίδιο πρέπει να κάνει η Xiaomi είτε φτιάχνοντας άλλο λειτουργικό από τη αρχή είτε ξηλώνοντας όλα τα στοιχεία του MiUI τα οποία παρεμβαίνουν σε…