Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 413.

• Παράθεση από vanni: “όταν επιλέξεις από το μενού Downloads από την κεντρική σελίδα Ελληνικές XTRV ROM σε πάει στην σελίδα με τις XIAOMI συσκευές, επιλέγοντας το Redmi Note 5 PRO (Whyred) σε πάει εδώ και από εκεί επιλέγοντας το Download files σε πάει εδώ. Εκεί σαν τελευταίο αρχείο έχει την συγκεκριμένη. ” Σαφέστατα έχεις δίκιο. Είμαι τις γνώμης οτι όλες οι ROM για το Whyred (και λοιπές συσκευές με το anti-rollback) που περιέχουν firmware θα πρέπει είτε να αφαιρεθούν ή αν οι διαχειριστές έχουν άλλ…

• RE:

charlie2alpha - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από panorifixiaomi: “Αγόρασα το Redmi Note 5 περίμενα 360 ώρες να το ξεκλειδώσω Είχα κάνει αναβάθμιση στην τελευταία MIUI 9.6.4 Τώρα έκανα όλες τις κινήσεις που λέει οδηγός πήγαν όλα καλά και φλασσαρα Αυτή την rom xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5 Η εγκατάσταση έγινε κανονικά Έφτασε στο σημείο που λέει επανεκκίνηση της συσκευής πατάω ναι και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα . Τα κουμπιά που έχει στο πλάι δεν λειτουργούν με οποιονδήποτε συνδυασμό και το τηλέφωνο δεν ανοίγει …

• Good review but as we say here in Greece, you get what you pay for. And this phone is still way cheaper than others in that range, meaning Xiaomi had again to cut some corners. First of all, the camera seems rather average. When a Redmi Note 5 can have a very good camera, from a flagship device you except even better. Second, there is no NFC. I know that in China transactions work with QR codes. Not so everywhere else, at least in the western markets NFC is required to use your device for moneta…

• Lineage OS 15

charlie2alpha - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ψάχνεις αυτό: 2502f3b610c80637ef707f149a5b470b.jpg Είναι μέσα στις ρυθμίσεις της οθόνης, δε ξέρω την ελληνική μετάφραση (συνήθως τις σκοτώνουν, γι αυτό πάντα τα δουλεύω στα αγγλικά).

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν έχουν βίντεο κλήση τα xiaomi, μόνο μέσα από εφαρμογές, πχ viber :)” Όχι ακριβώς. Έχουν video call αλλά μόνο το νέο video call που γίνεται πάνω από 4G και απαιτεί υποστήριξη κι από τον παροχέα δικτύου. Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται στη Ελλάδα με ένα ερωτηματικό για την Cosmote που είναι η μόνη που έχει VoLTE αλλά και υποστήριξη για RCS.

• Το να μη δουλεύει το Google Maps με GPS είναι απλά απαράδεκτο. Το GPS Test δουλεύει σωστά κάθε φορά;

• Παράθεση από roditis: “ερώτηση, ίσως χαζή, το ίδιο χρονικό διάστημα χρειάζεται για ξεκλείδωμα κ οι συσκευές που τρέχουν android one (π.χ ΜΙ Α1 , ΜΙ Α2); Πρίν λίγα 24ωρα έδωσαν τον kernel του Mi a2 lite, προφανώς για να τον τρέξουν οι dev και τώρα κάνει αυτό με το κλείδωμα; τι να πω.......... ” Όχι, τα Android One είναι η εξαίρεση μια και ΔΕΝ τρέχουν MiUI ξεκλειδώνουν με μια απλή εντολή fastboot, ούτε unlock tools ούτε τίποτα.

• Παράθεση από pavlidisc: “Επιτέλους πλησιάζει η ώρα που το ξεκλείδωμα του bootloader και το root θα αποτελούν παρελθόν για την Xiaomi!! Μπράβο στην εταιρία. Βρήκε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο να προστατέψει τους πελάτες της. Δρόμο τον οποίο χάραξε η Apple από το 2008. from my Mi5s ” Μικρή λεπτομέρεια, τους πελάτες που θα τις μείνουν. Στο Redmi Note 4 πχ, χωρίς root δεν έχεις Google Camera, και χωρίς αυτή έχει κάμερα σκουπίδι. Τα φτηνά της μοντέλα χωρίς root για πείραγμα ούτε για πλάκα δε θα τα έπ…

• RE:

charlie2alpha - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Νέα Υπηρεσία πώλησης από τα κινεζομάγαζα, διαδικασία unlock με δικό σας mi account πριν την αποστολή Μέχρι να έρθει θα πλησιάζει και η ώρα για το unlock :rofl:” ROFL

• Αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί, επόμενη συσκευή Google pixel σε δόσεις στη χειρότερη. Κάποιοι δεν ασχολούνται καν με ξεκλείδωμα, δε θα καταλάβουν καν διαφορά αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε αυτό που θέλουμε.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Κλασική Xiaomi, τα Note 4 και Note 5 που έχω ακριβώς ίδια συμπεριφορά, L3 έχουν. Βέβαια στις οθόνες των κινητών η διαφορά είναι ελάχιστη αλλά απο ότι έχω διαβάσει το να πάρεις πιστοποίηση για L1 δεν απαιτεί τραγικά ποσά ή σημαντικές αλλαγές στη συσκευή. Και για τα Redmi άντε, είναι η τα φτηνά. Το Poco F1 που θέλει να το περάσει για ναυαρχίδα; Άλλη μια βλακεία της Xiaomi, που μου θέλει και είσοδο στις ΗΠΑ με τέτοιες γυφτιές.

• Παράθεση από NasDriver: “Βασικά, καλό θα ήταν να μην αγοράζεις από εξωτερικό απευθείας με πιστωτική κάρτα, ακόμα και εάν είναι προπληρωμένη. Paypal και πάλι Paypal ή κάποια άλλη ανάλογη υπηρεσία ” Το PayPal το αφήνουν σιγά σιγά οι ασιάτες για χάρη του AliPay. Αλλά ακόμα κι αυτό, καλύτερο απο απευθείας κάρτα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από charlie2alpha: “Μυρίζει κινέζικο μοντέλο που το βάφτισαν global αλλάζοντας την ROM ” Δεν ισχύει αυτό που λες. Γράφει ξεκάθαρα ποιο μοντέλο είναι στο screenshot. :)” Α, δε πρόσεξα! Αυτό κάνει ακόμα πιο παράξενο το όλο σκηνικό όμως. Αν είναι πράγματι το σωστό μοντέλο γιατί να έρθει ξεκλείδωτο;

• Μυρίζει κινέζικο μοντέλο που το βάφτισαν global αλλάζοντας την ROM.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “Διαβάζω για το AVB που έχει εφαρμόσει στο android 9.0 γιαυτό και αναρωτιέμαι. Αυτό το AVB εφαρμόζεται μόνο σε συσκευές που έχουν προεγκατεστημένο το Pie? ?(” Αυτά αφορούν μόνο εργοστασιακές ROM, οι custom ROMs δεν φλασάρουν ούτε firmware ούτε bootloaders.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “Παιδιά αν περάσουμε pixel experience με android pie που έχει βγει official για την συσκευή μας υπάρχει επίστροφή μετά σε oreo και miui 10 ή θα βρεθώ με το μπρίκι στο χέρι για καφέ?? Σαν περίεργους πειραματισμούς και δοκιμές με έπιασε να κάνω! Είμαι με anti3.” Φυσικά και υπάρχει επιστροφή όσο προσέχεις να μην πας σε μικρότερο arb!