Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 413.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Και κάπως έτσι τα έχει κάνει σαλάτα η Xiaomi με τις ονομασίες των συσκευών της, λες και δεν υπάρχει παγκόσμιο δίκτυο να δει ο ένας τι κυκλοφορεί στη χώρα του άλλου.

• Λάθος Note 5, αυτό είναι το Ινδικό "σκέτο" Note 5, στον υπόλοιπο κόσμο γνωστό ως Redmi 5 Plus !

• Δεχόντουσαν αιτήσεις στο επίσημο forum μέχρι κάποια ημερομηνία αλλά όχι πλέον. Το νήμα εκείνο τροποποιήθηκε και το μόνο που λένε πια είναι να το στείλετε στο επίσημο service. Δυστυχώς, έκανες βιαστική ενέργεια και ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις τις προστασίες.

• Δε γίνεται κάτι, για να σου δώσει το δικαίωμα για flash μόνο αν πείσεις κάποιον admin στα forum της Xiaomi, αλλιώς αν το πήρες με επίσημη εγγύηση το στέλνεις πίσω. Αν όχι, μπορείς πάλι να δοκιμάσεις να το δώσεις πίσω για φτιάξιμο, ίσως αν το παίξεις τρελός οτι χάλασε.

• Backup Google

charlie2alpha - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Σε Xiaomi Redmi Note 5 πάντως με MiUI 9 που το είχα δοκιμάσει πριν κάνα μήνα έκανε restore κανονικά. Έκδοση Android 8.1.

• Κατάλαβα. Το EDL στην περίπτωσή σου δε νομίζω οτι χρειάζεται, εξάλλου ο οδηγός το λέει, δοκιμάστηκε με Redmi Note 3 και όχι νεότερο. Στις νεότερες συσκευές το edl δεν ενεργοποιείται με απλή εντολή. Βάλε κάποια fastboot ROM με τον απλό τρόπο.

• Σε edl μπαίνεις μόνο με άνοιγμα της πλάτης και βραχυκλώνοντας τις κατάλληλες επαφές. Που σου χρειάζεται το edl?

• Lineage OS 15

charlie2alpha - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Το έχω βάλει εγώ. Η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική, προτιμώ το καθαρό Android κι ας είναι πιο γυμνό, ξέρω οτι όλα τα APIs που έχει ενσωματώσει η Google θα δουλεύουν όπως πρέπει, οτι δε χρειάζεται να μπλεχτώ με 1000 ρυθμίσεις για να έχω σωστές ειδοποιήσεις και δε θα μου κλείνουν εφαρμογές στο άσχετο. Κι επίσης, δε θέλω διπλές εφαρμογές, δε θέλω το Mi Cloud, μου αρκεί το Google Cloud το οποίο κάνει μια χαρά επαναφορά όλες τις εφαρμογές και ρυθμίσεις πλέον. Τώρα, αν έχεις καλομάθει στο MiUI κι…

• Απο το xda-developers: Google Camera ports work without root on the Poco F1, Mi 8, and Mix 2S

• Απ' όσο ξέρω το Mido βγήκε με 3 μοντέλα κάμερας: Sony, Samsung και Omnivision. Μόνο η Omnivision είναι αισθητά χειρότερη, το δικό μου έχει Samsung και τα πάει μια χαρά με τη βοήθεια της κατάλληλης Google Camera.

• @BanditGR την επεξήγηση του doze την διάβασα πρώτη φορά όταν ήταν να βγει το Android 6. Μετά από χρήση συσκευών Android επί 8 συναπτά έτη το δικό μου συμπέρασμα/προτίμηση είναι το καθαρό Android χωρίς άχρηστα βοηθητικά όπως task killers, memory managers, force doze κλπ κλπ. Αν κάτι δε δουλεύει παρόλα αυτά τότε κατά 99% κάποια κακογραμμένη εφαρμογή φταίει. Ένας από τους λόγους που αποφεύγω το MiUI ενώ κάποια χαρακτηριστικά του μου αρέσουν είναι αυτός, η Xiaomi πάει και πειράζει λειτουργίες που δε…

• Παράθεση από AlexanderK: “CPU frequency sometimes lock on maximum freq… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Ενδιαφέρον, αναφέρουν πρόβλημα που εμφανίζεται συνήθως μετά από φόρτιση. Το ενδιαφέρον είναι στο ότι το ίδιο πρόβλημα αφέθηκε στο νήμα για το LineageOS, και η λύση είναι εγκατάσταση custom kernel κάτι το οποίο έκανα. Στο MiUI όμως δυστυχώς πρέπει η ίδια η Xiaomi να το φτιάξει.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Οι 2 κάμερες δουλεύουν μαζί μόνο υπο ορισμένες συνθήκες και μόνο με τη μαμά εφαρμογή κάμερας. Στο build.prop της ROM υπάρχει μια γραμμή που ουσιαστικά είναι whitelist των ποιών εφαρμογών μπορούν να "δουν" την ύπαρξη της 2ης κάμερας: Source Code (3 lines)

• Παράθεση από drivth: “Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, όσο οι dev roms προχωρούν από τη μαμά εταιρεία και άρα και το firmware, εμείς που θα φλασαρουμε την ελληνική κάθε φορά χωρίς το firmware, τι επιπτώσεις ας μπορεί να έχουμε?? Εγώ ας πούμε που έχω αυτό της μαμάς 8.8.16. ” Κάποιοι developers πάντως ήδη ψάχνουν λύσεις, μία είναι αυτή. Ο συγκεκριμένος φτιάχνει zips που περνάνε μόνο το firmware του Modem, DSP και Bluetooth αφήνοντας τον bootloader και άλλα δευτερεύοντα άθικτα. Το νήμα στο xda είναι ε…

• Παράθεση από BanditGR: “ Παράθεση από vasilhs: “Τό θέμα με τις ειδοποιήσεις ήταν πάντα ένα θέμα τουλάχιστον για εμένα και συγκεκριμένα στο messenger έρχονται πάντα με καθυστέρηση αλλά τελικά έρχονται και με ήχο και με ενεργοποίηση οθόνης ε λοιπόν και τώρα ακριβώς τά ίδια με την 8.8.16. ” Υπάρχουν ακόμα θεματάκια με τις ειδοποιήσεις (κυρίως με το WhatsApp) τα οποία αναμένεται να διορθωθούν από την Xiaomi. Δυστυχώς οι Κινέζοι δεν "καίγονται" ιδιαίτερα να διορθώσουν αυτά τα θέματα, καθώς κατά κανόν…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Έχω την υποψία οτι αυτή η κίνηση θα οδηγήσει σε περαιτέρω "δυτικοποίηση" του MiUI Global. Ήδη βλέπω τα σημάδια, στο Note 5 με Android 8.1 πλέον κάνει επαναφορά απο backup της Google, μέχρι τώρα μόνο απο Mi account έκανε. Στις beta του MiUI 10 η μπάρα ειδοποιήσεων υποστηρίζει πλέον τα animated icons ενώ τα εικονίδια στην κουρτίνα είναι κοντά σχεδιαστικά στο Android 9. Και ποιός ξέρει και τι άλλο θα αλλάξουν για να φέρουν το MiUI ποιό κοντά στο να είναι απλό skin, αλλιώς δύσκολα θα πιάσει στις ΗΠΑ…

• Παράθεση από drivth: “Κοίτα πχ.Τώρα δεν το βγάζει, όταν βλέπω την φωτό στη συλλογή τοτε το έχει ” Ααα, ίσως γι αυτό, εγω έχω βάλει το πλήρες πακέτο των opengapps και βλέπω τις φωτό στο Google Photos. Έχω κρατήσει όμως και το Gallery του LineageOS και πράγματι, εκεί έχει πλαίσιο!

• Παράθεση από drivth: “Οχι κάθετα, όρθια κανονικά Αυτή έβαλα και εγώ και μου έχει ένα μικρό κενό δεξιά αριστερά. ” Και πάλι, κανένα πλαίσιο δε βλέπω.