Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 413.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koutsoupis: “Πολύ ενδιαφέροον, γιατί δεν το ξεκαθαρίζουν οι αντιπροσωπείες. Απλά για να μου γίνει σαφές, μια και δεν το χω ξαναδοκιμάσει. Χωρίς αυτό το app, δεν "συνδέεται" το κινητό με το αμάξι; Για να βάλω gps πχ (δεν λέω μουσική γιατί αυτό το κάνεις και με usb stick)” Υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα για σύνδεση με αυτοκίνητο αλλά τα πρόσφατα μοντέλα υποστηρίζουν το Android Auto. Εγώ δεν έχω τέτοια υποστήριξη στο δικό μου όχημα αλλά χρησιμοποιώ την εφαρμογή στο ίδιο το κινητό.
-
Android Auto
ΜήνυμαΔε θα τη βρεις γιατί δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Μπορείς να την κατεβάσεις όμως από το apkmirror.com όπως έχω κάνει εγώ και θα λειτουργήσει κανονικά εκτός αν κάτσει τίποτα στραβό με την ROM.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Ειναι η τελευταία του urikill Κώστα. Έχει ορθότερο wb από arnova ή BSG (τουλάχιστον στο u11). Επιπλέον μπορείς να τραβήξεις και δεύτερη φωτογραφία χωρίς cool down ακόμα και στο very high (αυτός είναι και ο κύριος λόγος που την προτιμώ).” Αυτό το χαρακτηριστικό της έκδοσης του Urikill φάνηκε πολύ χρήσιμο όταν είχα πάει τον Ιούνιο στο γερμανικό μουσείο τεχνολογίας στο Βερολίνο με το mido μου. Τουλάχιστον 100 φωτογραφίες πήρα εκεί μέσα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι Rom που θα έχουμε διαθέσιμες (global & cn/xiaomi.eu source) θα γίνουν διαθέσιμες από αύριο Κυριακή απόγευμα. Είμαστε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς μέχρι το τέλος Αυγούστου ... ;)” Μαζί με τη ROM δώρο κι ένα μπουκάλι ρούμι! (Και μετά ξυπνήσαμε...)
-
Το wiki τους; Μακριά από εκεί, γεμάτο ανακρίβειες! Διάβασε τι γράφει ο ίδιος ο developer εδώ: LineageOS 15.1 [OFFICIAL][8.1.0][Treble][Wee… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
-
Παράθεση από drivth: “@charlie2alpha Ποια έκδοση lineage έχεις τώρα? Είμαι οκ από ξεκλειδωμα από χτες, δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα βέβαια. Είναι γενικά εντάξει? Από μπαταρία? Και κάτι τελευταίο, ποιο twrp έχεις το επίσημο η του φόρουμ εδώ? Βέβαια εγώ τώρα στην 8.8.9 global beta σίγουρα ειμαι arb 4, θα χρειαστεί το dummy αρχείο λογικά.” Την τελευταία επίσημη LineageOS έχω περάσει. Από μπαταρία μια χαρά τα πάει αλλά παρατήρησα ότι δεν πέφτει σε deep sleep όσο πρέπει με τον stock kernel. Έβαλα τον de…
-
Το thread XDA το διάβασα πριν κάνα χρόνο τουλάχιστον. Αυτό που λέει ο άνθρωπος εκεί είναι ότι αυτές οι ρυθμίσεις εμφανίζουν τους διακόπτες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα δουλέψει το VoLTE ή το WiFi calling. Για να δουλέψουν αυτά πρέπει να τα υποστηρίζει το firmware της συσκευής. Όσον αφορά τα Xiaomi, δε γνωρίζω κανένα που να υποστηρίζει επίσημα το WiFi calling αλλά τα περισσότερα υποστηρίζουν VoLTE πλέον, κυρίως για τις αγορές Ινδίας/νοτιοανατολικής Ασίας μια κι εκεί η Xiaomi έχει πολλά εκατομμύρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Τώρα κατά πόσο θεώρησαν ότι είναι αρκετά σοβαρό το να κάνει fc τα...dual apps (βασικά τα χρησιμοποιεί κανένας ήθελα να ξερα) ώστε να πάρουν πίσω ΟΛΗ ΤΗ ROM, ένας...κινέζος το ξέρει.” Τα χρησιμοποιούν πολύ Ινδία μεριά, 2 λογαριασμοί WhatsApp κλπ. Για ποιο λόγο δε ξέρω.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εμένα η συσκευή με official stable λέει ότι δεν είναι πιστοποιημένη, έχω 3 τράπεζες επάνω... και δουλεύουν όλες... τί να ΣΕ πω. Μάλλον δεν μου έχει τύχει ακόμα. Και σίγουρα για κάποιο λόγο είναι εκεί. from my Mi5s” Μια βλακεία του Play Store είναι ότι αν μια φορά του κολλήσει και το βγάζει αυτό, ακόμα και να διορθωθεί η ένδειξη δε θα αλλάξει εκτός αν σβήσεις τα δεδομένα της εφαρμογής. Για ποιο σίγουρα συμπεράσματα δε αν περνάς το safety net με αυτό details?id=com.scottya…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από vasilhs: “@pavlidisc Νά σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Ποιο πολύ το κάνω μάλλον από συνήθεια.” Σε κάποια φάση... λογικά η πιστοποίηση αυτή κάτι θα λέει... αλλά προς το παρόν δεν λέει τίποτα. ΝΤζάΜπα άγχος βγάζεις με το συγκεκριμένο πιστεύω. from my Mi5s” Κι όμως ήδη έχει επιπτώσεις. Για δοκίμασε να βρεις πχ την εφαρμογή του Netflix σε συσκευή που το Play Store την έχει ως uncertified. Δε θα τη βρεις πουθενά. Επίσης, αν η συσκευή δεν περνάει τον έλεγχο του Goog…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από drivth: “Εμένα σε καρτικνητο λέει ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία. Το έστειλα από iphone 7 ” Έχω την εντύπωση ότι σε Cosmo-κάρτες ΔΕΝ υπάρχει η υπηρεσία. Νομίζω δουλεύει μόνο σε συμβόλαια. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί κάποτε η Cosmote έλεγε ότι θα το δώσει και στις κάρτες.” Δε θα το έλεγα, όταν το έκανα εγώ πέρισυ το έκανα με καρτοκινητό WhatsUp. Το αίτημα του φίλου πιο πάνω έγινε από συμβατή συσκευή άραγε;
-
@BanditGR κάλυψες όλα όσα δεν ανέφερα. Χρησιμοποιώ custom ROMs από την εποχή του Android 2.3, τότε έβαλα την πρώτη μου CyanogenMod. Δεν έχει τα ποιο πολλά features, δεν είναι πάντα η καλύτερη ίσως η νυν LineageOS αλλά εξελίσσεται σταθερά, με εβδομαδιαία updates. Και πάλι, αυτό είναι δική μου προτίμηση, το όλο θέμα είναι να έχω την επιλογή. Αν δεν την έχω, σε τι διαφέρει το Android από iOS? (Εκτός της τιμής!).
-
RE:
Μήνυμα@EvangeliaK Καταρχήν ο bootloader δεν είναι μέρος του πυρήνα. Δεύτερον, την custom ROM μπορώ να την επιλέξω μόνος μου με βάση τα δικά μου κριτήρια και να τη φέρω στα μέτρα μου πολύ πιο εύκολα. Κι αν είμαι από αυτούς με καπέλο από αλουμινόχαρτο μπορώ να μη βάλω καθόλου gapps, αλλά για εμένα αυτό δεν επιλογή. Προσωπικά και μόνο, αν πρέπει να επιλέξω μεταξύ 2 διαβόλων, θα επιλέξω την Google. Ναι, σίγουρα είναι εταιρεία που επεξεργάζεται τα δεδομένα μας για τις δικούς της ιδιοτελείς λόγους αλλά τουλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Μαααα.... εφόσον το arb θα είναι ενσωματωμένο στο android 9, σε ποια άλλη παραλία θα πας? Και οι AOSP θα το έχουν! Ή θα σταματήσουν την ανάπτυξη στο oreo? Δεν είναι πλέον θέμα επιλογής της μιας ή της άλλης εταιρείας. Από του χρόνου όλες οι νέες συσκευές θα είναι με Android 9, οπότε τέλος τα πισωγυρίσματα.” Η άλλη... παραλία στην οποία αναφέρθηκα είναι συσκευές που επιτρέπουν ξεκλείδωμα του bootloader, το anti rollback θα το φάμε στη μάπα ότι και να γίνει.
-
Το θέμα είναι να υπάρχει η επιλογή. Όσο μπορούμε να ξεκλειδώνουμε, κουτσά στραβά κάπως θα γίνεται η δουλειά. Αν σταματήσει να επιτρέπει κι αυτό, θα πάρω το κουβαδάκι μου να πάω σε άλλη παραλία. Όσο υπάρχουν παραλίες που το επιτρέπουν, και για την ώρα υπάρχουν αρκετές, μόνο που δεν είναι το ίδιο φτηνές.
-
Είναι βλέπεις εταιρεία με έδρα την Κίνα, να κάνεις μήνυση... εναντίων ποιού; Της Infoquest; Επίσημος εισαγωγέας είναι, ούτε καν αντιπρόσωπος. Αν όμως κάποια ποιο επιφανής εταιρεία κάνει τα ίδια, και ειδικά στις ΗΠΑ, θα πάει το class action lawsuit σύννεφο εκεί. Οπότε η Google με την υλοποίηση που έχει κάνει έχει καλυμμένο τον ποπό της, συν οτι οι δικές της συσκευές έχουν το A/B partition scheme, αν βάλεις λάθος έκδοση η συσκευή θα ξεκινήσει απο το άλλο partition!