Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 413.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Φρέσκο φρέσκο: το anti rollback είναι υποχρεωτικό στο Android 9 Android 9 Pie Adopters Must Accept Anti-Rollback - Gizchina.com

• Anti-rollback και για το mi 6x

charlie2alpha - - Mi-6X (Wayne)

Μήνυμα

Δυστυχώς είναι η επιβεβαίωση αυτών που έλεγαν οτι η XIaomi κινείται σε μια μη αναστρέψιμη πορεία πλέον. Και δε θα πείραζε τόσο αν το είχαν υλοποιήσει σωστά. Αλλά ας μη λέω τα ίδια....

• Πρώτη μέρα κανονικής χρήσης με LineageOS 15.1 σήμερα, μέχρι στιγμής δε βλέπω κάτι παράξενο. Η μπαταρία σε σύγκριση με το Note 4 (mido) φαίνεται σχεδόν το ίδιο, οπότε δε νομίζω οτι έχω battery drain. Η Google πάντως έχει κάνει άλματα με το backup/restore, κατά το setup της συσκευής επέλεξα να επαναφέρει το bakcup απο το mido μου κι επανέφερε σχεδόν τα πάντα! Ρυθμίσεις του λειτουργικού, wallpaper, lockscreen wallpaper, όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους! Στο Foursquare και το Swarm ούτε καν…

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Link για gcam? Εχω βάλει την τελευταία arwma 8.8.2 k magisk.κ αν μπορεί κάποιος το api για να δουλέψει...” Για GCam έχουν φτιάξει ολόκληρη λίστα στο XDA εδώ: Google Camera Port Hub

• Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση με την LineageOS 15.1, το Mi Band 2 συνδέθηκε με μεγάλη ευκολία και αναγνωρίστηκε από το Google Smartlock με την πρώτη. Στο Note 4 με είχε πρήξει για το ίδιο πράγμα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stauros2653: “να σε ρωτησω η lineage εχει ραδιοφωνακι?” Με πέτυχες πάνω που τελείωσα τις ρυθμίσεις! Έχει ραδιόφωνο και δουλεύει, το RDS δουλεύει επίσης.

• Παράθεση από drivth: “Ήσουν anti 3 η 4? Και εγώ ξεκλιδωνω οσονουπω και θέλω να δω πως θα περάσω twrp γιατί έκανα την πατάτα και πήγα σε global beta 8.8.2.” anti 3, δε το άφησα να κάνει auto update. Και με 4 γίνεται αλλά χρειάζεται ένα μικρό ενδιάμεσο βήμα, υπάρχει οδηγός εδώ στο φόρουμ.

• Το Note 5 μου ξεκλειδώθηκε χτες και περάστηκε LineageOS 15.1. Δε τελείωσα τις ρυθμίσεις ακόμα και δεν έχω μεταφέρει την SIM απο το Note 4, είμαι σε στάδιο δοκιμών ακόμα. Πέρασα μέσω Magisk την κάμερα του MiA2 η οποία με τρόλλαρε στην αρχή, κράσαρε αλλά τελικά την τρίτη φορά άνοιξε κανονικά και απο τότε σταθεροποιήθηκε. Φαίνεται να δουλεύει κανονικά, Portrait mode δουλεύει κλπ. Εννοείται έβαλα και GCam για τις δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο που μένει είναι να μεταφέρω κάποια πράγματα απο το Note 4…

• Παράθεση από TasVas: “Παράθεση από Alex_MLT: “@TasVas Πάρτο χωρίς να το σκεφτείς. Η MIUI είναι πολύ κοντά στο iOS και θα συνηθίσεις εύκολα τον χειρισμό. Το θέμα είναι αν θα σε βολέψει το μέγεθος. Κατά τα άλλα καταπληκτική συσκευή, με αξιοπρεπή κάμερα και μπαταρία ατελείωτη. ” Δεν έχω με το μέγεθος ούτε με το UI. Είχα και παλιά xiaomi. Σαν απόδοση με νοιάζει πιο πολύ. Η κάμερα θα είναι ισάξια ή χειρότερη; ” Απο τις λίγες δοκιμές που έκανα με την κάμερα του Note 5 είναι πολύ βελτιωμένη απο την κάμ…

• Παράθεση από nikos_v: “Δεν είμαι όμως πολύ μεγάλη η οθόνη των 6 ιντσών?? Βολεύει?? ” Η οθόνη μια χαρά είναι, έχει λόγο πλευρών 18:9, μακρόστενη δηλαδή και το συνολικό μέγεθος του κινητού είναι σχεδόν ίδιο με το Redmi Note 4, τα έχω και τα 2 και μπορώ να συγκρίνω άμεσα. Αν αναλογιστείς οτι το Note 4 έχει ξεχωριστά κουμπιά αφής ενώ το Note 5 όχι (είναι on screen, μέρος της οθόνης) στη χρήση είναι μία απο τα ίδια τελικά.

• Πολύς κόσμος την έχει πατήσει έτσι, είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις νέο λογαριασμό με τον αριθμό του κινητού αντι για το email σου χωρίς να το καταλάβεις. Θέλει πολύ προσοχή.

• Μία και σήμερα για να ξεκλειδώσω το Note 5. Θα δοκιμάσω κατευθείαν LineageOS, αν δεν είναι αρκετά σταθερό ίσως δοκιμάσω την ARΩMA. Έχω και πρόσβαση VIP αλλά ποτέ δε την έβαλα, ούτε στο Note 4 μου γιατί προτιμώ το οικοσύστημα της Google. Δε θέλω να δεθώ με υπηρεσίες συγκεκριμένου OEM, αρκεί που ήδη είμαι δεμένος σε ένα Mobile OS.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DexWhite: “αυτη τη AOSPit ρομ δεν την βρισκω” Μάλλον την AOSP Extended εννοεί.

• Παράθεση από anton1z001: “Αναφέρω μετά από reboot to recovery και wipe davlik / cache, η ένταση διορθώθηκε, μπορώ να την ρυθμίσω και στα χαμηλά επίπεδα! Παραμένει το γεγονός ότι με το κουμπί ρυθμίζεται η ένταση των εφαρμογών βέβαια Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό εννοούσα, οτι σε όλους ρυθμίζει την ένταση εφαρμογών. Το άλλο θέμα το έφτιαξες!

• Note 5 bricked?!

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Παράθεση από DexWhite: “Παράθεση από BanditGR: “Στις custom και ειδικά AOSP based δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Βασικά και εγώ ΑΝ είχα αυτή τη στιγμή RN5, θα πήγαινα σε AOSPit που είναι μακράν η καλύτερη custom AOSP ROM με σχεδόν μηδέν bugs και μακριά από τους κινδύνους του antirollback. ” Εγω που εχω τωρα την 9.5.19.0 δεν υπαρχει θεμα αμα ξεκινησω διαδικασια για να μπω σε custom ετσι? Δεν υπαρχει φοβος μην brickαρει? Αν ναι, εχεις καποιο guide για να το κανω? ” Και εγώ θα …

• @nton1z001 αυτό το θέμα με την ένταση το έχουν όλοι με το MiUI 10.