Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 413.

• Με την απόδοση προς τιμή που έχουν οι συσκευές της (κυρίως οι φτηνές, σειρά Redmi και Redmi Note) δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Παρόλο που δε συμπαθώ το MiUI καθόλου πάλι Xiaomi πήρα γι αυτό ακριβώς το λόγο.

• Παράθεση από Dimos Foutsis: “Καλημέρα σε mido η google camera δεν δουλεύει ξέρουμε κάτι? ” Γνωστό πρόβλημα απο την πρώτη beta του MiUI 10, κάτι έχουν πειράξει στις βιβλιοθήκες της κάμερας. Δε φτιάχνεται προς το παρόν, μόνο απο την ίδια την XIaomi.

• Με την 9.5.17 (anti 3) το έχω αφήσει εν αναμονή ξεκλειδώματος. Μαζεύει σκόνη σε ένα ράφι μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα ξεκλειδωθεί και θα γίνει αυτόματα wipe έτσι κι αλλιώς. Μέχρι τότε το mido παραμένει η βασική συσκευή μου.

• @George 21 αν κατάλαβα καλά, έχεις την Global beta? Αν ναι, για να πας στην XTRV πρέπει να ακολουθήσεις τις γνωστές διαδικασίες, ξεκλείδωμα bootloader, πέρασμα TWRP, κλπ κλπ. ΠΡΟΣΟΣΧΗ όμως, η ROM που είσαι είναι anti 4, δε μπορείς να πας σε παλιότερη έκδοση απο 8.7.10 οπότε αν πας στην XTRV βάλε την την ποιο πρόσφατη.

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “@makis1024 anti3 είμαι . αυτο μου επιστρέφει στην εντολή ger var” Σωστό, έχεις την τελευταία stable με anti 3. Η ακριβώς επόμενη έχει anti 4.

• Και οι 360 ώρες αναμονής μετράνε απο τώρα! Μέχρι τότε θα παραμείνει χωρίς SIM, κάτι σαν εφεδρικό tablet για το σπίτι.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Κι έλεγα τι θα έκανα το απόγευμα μετά τη δουλειά... Μόλις με πήρε η courier, το Note 5 έφτασε!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @spideman3 ευχαριστούμε για την ενημέρωση, ψήφισα "it's a headache" και εξήγησα απο κάτω οτι το Anti-rollback είναι καλό μεν, αλλά ο τρόπος που το εφάρμοσε η Xiaomi εντελώς λάθος και καταστροφικός.

• Μήπως το πρόβλημα είναι οτι πολλά απο αυτά τα account έχουν παρουσία στο επίσημο forum αλλά ΟΧΙ στο forum εδώ;

• Παράθεση από GeorgeMan: “ Δεν ισχύει αυτό που λες, το Mi-4C ήρθε με Lollipop (5.1) και πήρε κανονικά και 7. ” Διάβασε καλύτερα τι γράφω, απο πότε το Mi-4C ανήκει στην κατηγορία των Redmi? Δεν μίλησα γενικά για όλα τα Xiaomi.

• Παράθεση από geogian: “ Από που έχεις την πληροφορία πως το mido δεν θα πάρει oreo και μάλιστα με τόση βεβαιότητα; Αντίθετα γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα από τα κινητά που θα αναβαθμιστούν σε oreo. ” Απο το γεγονός οτι μόλις πέρισυ πήρε την 7.0 και γενικά τα Redmi μοντέλα μια αναβάθμιση Android παίρνουν. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά χλωμό το βλέπω.

• RE:

charlie2alpha - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Dimos Foutsis: “Καλημέρα Σε mido μπορείτε να μου πείτε η 8.7.12 είναι με oreo ή όχι ακόμα?” Το Mido δε πρόκειται να πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση έκδοσης Android, θα μείνει για πάντα στην 7.0. Αν θες Android Oreo μόνη λύση οι custom ROMs.

• Παράθεση από AlexanderK: “Αφού θα περιμένεις 2 βδομάδες για να ξεκλειδώσεις... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Ότι θα περιμένω, θα περιμένω, το ξέρω ήδη. Άδεια ξεκλειδώματος έχει ήδη ο λογαριασμός Mi που έχω, μόνο η αναμονή μένει αλλά δε πειράζει.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από charlie2alpha: “το νέο MiUI 10 φαίνεται να είναι βελτιωμένο, αλλά μετά από αυτό το φιάσκο, να μου λείπει. ” H Anti-Rollback Policy, δεν είναι feature του MIUI 10 αλλά του Android 8.0 OREO. :)” Πράγματι, αλλά η κάκιστη υλοποίησή του είναι ευθύνη της Xiaomi, το anti rollback δε σχεδιάστηκε ώστε να brickαρει τις συσκευές. Η Google δε φέρει καμία ευθύνη αν ο OEM (στην περίπτωση μας η Xiaomi) τα κάνει σκ@τα στην υλοποίηση και ακόμα χειρότερα, χωρίς να ενη…

• Χτες παρήγγειλα τη συσκευή από γνωστή μεγάλη αλυσίδα (θέλω επίσημη εγγύηση). Σήμερα βγήκε επίσημα το LineageOS για το Whyred (Redmi Now 5/Pro), μόλις διάβασα την ανακοίνωση στο XDA. Μαντεύετε τι θα κάνω μόλις μου έρθει... Κι όχι για κανένα άλλο λόγο, το νέο MiUI 10 φαίνεται να είναι βελτιωμένο, αλλά μετά από αυτό το φιάσκο, να μου λείπει.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από charlie2alpha: “Το άλλο που διάβασα στο xiaomi-eu, βγάλανε έκδοση της ROM χωρίς ενσωματωμένο firmware και η εγκατάστασή της δεν σε πάει σε arb 4 ” Ναι αυτό το έκαναν αφού είχαν ήδη βγάλει την αρχική έκδοση της ROM την οποία φλασάρισαν αρκετοί και μια χαρά πήγαν σε ARB 4. Μόνο όσοι φλάσαραν την V2 τη γλίτωσαν. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι λύση να αφαιρείς το firmware από μια ROM. To firmware μπορεί να περιέχει σημαντικές ενημερώσεις συμβατότητας/βελτιστοποιήσει…

• Το άλλο που διάβασα στο xiaomi-eu, βγάλανε έκδοση της ROM χωρίς ενσωματωμένο firmware και η εγκατάστασή της δεν σε πάει σε arb 4

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Atha Kappas: “Καλημέρα και απο μενα, διάβαζα στο αγγλικό φόρουμ αυτο Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum για το antiroll back protection οσον αφορα την έκδοση Android και Miui. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι στην 8.7.5 global dev και περιμενω να ξεκλειδωσω και να περασω twrp. Το έχει επιχειρήσει κάποιος με επιτυχία; Γιατί αναφέρουν πολλοί οτι brιckarονται συσκευές απο την 8.7.5 ή 8.7.10 και πανω.” Διάβασα…