Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 413.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Το Redmi Note 4 υποστηρίζει Wi-Fi στα 5 GHz αλλά όχι 802.11ac, χρησιμοποιεί το παλιότερο 802.11n και συνδέεται με μέγιστη ταχύτητα τα 150 Mbit.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από charlie2alpha: “Δοκιμάζω τη σημερινή 8.4.12 Global beta ROM, κάποιο σχόλιο που διάβασα στο επίσημο forum έλεγε ότι έφτιαξαν το θέμα με τον chrome. ” Το Chrome μπορεί να το έφτιαξαν, αλλά να δούμε τι άλλο χάλασαν στην νέα Version. ” Κλασική Xiaomi!

• Δοκιμάζω τη σημερινή 8.4.12 Global beta ROM, κάποιο σχόλιο που διάβασα στο επίσημο forum έλεγε ότι έφτιαξαν το θέμα με τον chrome. Επίσης υπάρχει και μια νέα επιλογή στο μενού της μπαταρίας. e9541ce5ecf8d98d5155d70c1bd15303.jpg

• RE:

charlie2alpha - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από msdx: “Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τον chrome στις τελευταίες roms; Εμένα συχνά βγάζει οτι πήγε κάτι στραβά . Έχω την εντύπωση οτι φταίει το magisk (adaway) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό.” Από την 8.3.22 και μετά υπάρχει αυτό το πρόβλημα δυστυχώς. Φταίει καθαρά η ROM, κάποιοι προτείνουν την εγκατάσταση του Chrome Canary ως λύση, εγώ το θεωρώ ημίμετρο αυτό, ο Chrome Canary είναι η ασταθής έκδοση υπό ανάπτυξη, ούτε καν beta. Η δική μου λύση, παραμονή στην 8.3.15 σε αναμονή…

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “παιδια ψαχνω θηκη για το note 4, ρωτησα για την smart view flip case αλλα την βρισκω μονο χρυσο. Μαυρο θελω. Υπαρχει της nilkin αλλα λενε οτι δεν κλεινει το καπακι τελεια οποτε δεν λειτουργει εξωτερικα και καλυπτει και το λαμπακι ειδοποιησεων, τι προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων ” Μόλις παρέλαβα μια τέτοια σε γκρί χρώμα. Την αυθεντική της Xiaomi πήρα απο κατάστημα στην Αθήνα (με courier, δε μένω Αθήνα), δεν έχω όρεξη για αναμονή ενάμιση τουλάχιστον μήνα για ν…

• Παράθεση από StefLeon: “Καλημέρα και Καλό μήνα. Δηλαδή αυτό με το Chrome να υποθέσω δεν γίνεται κάτι? Έχω την Dev global 8.3.29. Από χτες μου βγάζει ότι σταμάτησε η εφαρμογή yellow pages! Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Και μου το βγάζει συνέχεια. (παραθέτω φωτό) Τι μπορεί να είναι αυτό? Στις εφαρμογές δεν έχω κάτι τέτοιο. ” Για το yellow page είναι σφάλμα της επίσημης ROM, δε γίνεται κάτι. Για τον Chrome, το ίδιο. Προσωπικά υποβάθμισα την συσκευή στην 8.3.15 που είναι και η τελευταία που δε δημιου…

• Παράθεση από papsr6: “Μετα απο τα πολλα προβληματα των τελευταιων miui ειπα να δοκιμασω την lineage official 14.1. Παιδια πραγματικα μακραν η καλυτερη ρομ. Σταθερη οσο καμια αλλη (εκδοση 20180317) μακραν γρηγοροτερη ολων. Σε αποκριση τελεια. Μπαταρια απιστευτη. 95-50% μπαταρια 7 ωρες οθονη και σε λειτουργια 1 μερα και 3 ωρες. Ολα δουλευουν τελεια γρηγορα οπως με καμια αλλη ρομ. Ακομα και η καμερα ειναι για μενα καλυτερη. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια. ” Υπάρχουν και κάποια αρνητικά όμως. Κάποιοι …

• Καλησπέρα, Το πρόβλημα με τον Chrome (aw, snap!) που εμφανίστηκε στην επίσημη Global Beta ROM 8.3.22 δυστυχώς παραμένει στην 8.3.29. Απαράδεκτο για εμένα προσωπικά, ο Chrome είναι ο No.1 browser στις δυτικές χώρες κι όσο κι αν θα ήθελε η Xiaomi να χρησιμοποιήσω τον δικό της Browser δεν έχω καμία διάθεση, στον Chrome έχω όλους τους σελιδοδείκτες καθώς και σωσμένα logins και συγχρονίζει με τον Chrome στα PC μου. Για την ώρα θα δοκιμάσω υποβάθμιση στην 8.3.15, αν δε με αφήσει ή δε δουλύυει σωστά...…

• Απο Mobile Internet δεν έχω παράπονο εκτός απο τη μη υποστήριξη IPv6. Σε σταθερή σύνδεση έχω μια ADSL 24 Mbit η οποία συγχρονίζει μεν στα 20Mbit αλλά η πραγματική ταχύτητα είναι μέτρια. Επίσης δε ξέρω με τι γραμμή συνδέουν το DSLAM με το backbone τους αλλά έχω 40ms ping στο πρώτο hop, πράγμα υπερβολικό ακόμα και για interleaved γραμμή. Σε αντίθεση, η σύνδεση Nova VDSL που έχω στο σπίτι έχει 27ms στο πρώτο hop. Ακόμα, δεν υποστηρίζουν IPv6 ενώ απο την άλλη έχουν αρχίσει και βάζουν κόσμο πίσω απο …

• Δύσκολη ερώτηση, αλλά για κινητά GSM με ευρωπαϊκές μπάντες ποιο συμβατή είναι η AT&T όπως συμπέρανες και μόνος σου. Η T-Mobile είναι ο άλλος GSM πάροχος εκεί αλλά χρησιμοποιεί συχνότητες που δεν είναι συμβατές. Για κάτι τέτοια είναι που ζαχαρώνω το Mi Mix 2, υποστηρίζει πάμπολες μπάντες για 4G αλλά κομματάκι ακριβό για την τσέπη μου

• Mi Apps update???

charlie2alpha - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ποιά ROM έχεις; Κανονικά σε επίσημη και στην Global Beta δεν το βγάζει αυτό εκτός αν επιλέξεις άλλη περιοχή αντι για Ελλάδα.

• Παράθεση από pavlidisc: “Καλημέρα σε όλους! Χωρίς να ξέρω εάν μπορεί να βοηθήσει το παρακάτω...το επισυνάπτω εδώ γιατί ο φίλος τελικά βρήκε λύση με την συνεχή αποσύνδεση (με κασετόφωνο αυτοκινήτου) Bluetooth αποσυνδεσεις ” Το link δεν είναι προσβάσιμο από τον λαό! Μάλλον παραπέμπει στο VIP forum.

• xiaomi ευχές 2018

charlie2alpha - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλή χρονιά με υγεία και λεφτά!

• Επανέρχομαι στο θέμα του VoLTE μετά από μερικές μέρες που το έχω ενεργό. Με λίγα λόγια, όσοι χρειάζονται να αλλάζουν συχνά τις ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων ξεχνάνε το VoLTE προς το παρόν. Η ρύθμιση δε δουλεύει καθόλου, και μάλιστα μου ενεργοποιήθηκε ο τηλεφωνητής, σαν να έγινε reset η γραμμή. Αναγκάστηκα να πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών να μου τον κλείσουν και να μου ενεργοποιήσουν την ειδοποίηση κλήσεων χωρίς ειδοποίηση του καλούντα. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κλήσεις φωνής, μιλάω κ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stergiost3: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από stergiost3: “Καλησπέρα το App Netflix δε το βγάζει το playstore. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα? ” Αυτό συμβαίνει όταν η ROM δεν περνάει τον έλεγχο του safety net της Google. Ποια ROM έχεις; ” Αυτή εχω” Την επίσημη έχεις, περίεργο. Δεν έχεις κάνει root ή κάτι άλλο;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stergiost3: “Καλησπέρα το App Netflix δε το βγάζει το playstore. Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα?” Αυτό συμβαίνει όταν η ROM δεν περνάει τον έλεγχο του safety net της Google. Ποια ROM έχεις;

• Κι εδώ ένα screenshot με την ένδειξη ενεργή πάνω δεξιά δίπλα από τις μπάρες σήματος. f351523460a007e0192ee7a673b7d0f3.jpg