Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 413.
-
VoLTE
ΜήνυμαΑναδημοσιεύω post απο σχετικό forum (δικό μου Post): Μετά απο καιρό αφού είχα ψάξει το θέμα με το VoLTE τελικά σήμερα είχα επιτυχία. Τι έγινε: Χτες βρέθηκα με ένα γνωστό μου που έχει Samsung Galaxy S7 Edge με κάρτα Cosmote κι αυτός και με το VoLTE ενεργό. Του ζήτησα μια χάρη, να βάλω τη δική μου SIM (Cosmote What's Up) στο κινητό του και να στείλουμε το μήνυμα ενεργοποίησης του Wi-Fi Calling. Όπερ και εγένετο, και ενεργοποιήθηκε η ένδειξη για το VoLTE στη συσκευή του. Αλλάζουμε πάλι τις SIM, τίπ…
-
Το θέμα των δικαιωμάτων των ίδιων των φωτογραφιών αλλά και τις πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων είναι περίπλοκο και διαφέρει ακόμα και απο χώρα σε χώρα. Όταν ανακύπτουν τέτοια θέματα καλό είναι να ξεκαθαρίζει η διαχείριση του ιστοτόπου τους κανονισμούς λειτουργίας καθώς και νομικές υποχρεώσεις συμμόρφωσης. Κι αυτά πρέπει να ισχύουν για όλους, αν αφεθούν γκρίζες περιοχές το μόνο που θα προκληθεί είναι τριβές και κακό κλίμα.
-
Το ίδιο έπαθα κι εγώ, με το default θέμα του forum εξαφανίστηκε η επιλογή. Σημειώνω οτι συχνά κοιτάω τα forums απο ένα netbook με ανάλυση 1366x768 που έχω στο χώρο εργασίας μου. Στο desktop PC του σπιτιού με ανάλυση 1080p δε παρατήρησα αλλαγή.
-
+1 για την προσπάθεια, απλά το Quickcard και τα Features του είναι μειωμένης λειτουργικότητας εκτός Κίνας και Ινδίας. Δε μπορεί σε καμιά να περίπτωση να υποκαταστήσει τον Google Assistant.
-
Radio Mi A1
ΜήνυμαΚαμία συσκευή Nexus και Android One δεν είχε ποτέ FM Radio ενεργό, κάτι πρέπει να παίζει με τις πολιτικές της Google μάλλον, η εταιρία εξάλλου προωθεί τεχνολογίες streaming για το μέλλον. Αλλά δε μένουμε εδώ σε χώρα με απεριόριστα Data οπότε μας πέφτει δύσκολο να βασιζόμαστε σε τέτοιες λύσεις.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από charlie2alpha: “Στο mido μου με official global beta 7.11.2 ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα το έχει η ελληνική ROM, πιθανότατα το κληρονόμησε από την xiaomi.eu ” Σε mido, kate και hongmi που έχω τώρα διαθέσιμα, με arωμα και XTV 7.11.2 η εφαρμογή της Ryanair δουλεύει μια χαρά. ” Άρα είναι device specific το bug.
-
Στο mido μου με official global beta 7.11.2 ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα το έχει η ελληνική ROM, πιθανότατα το κληρονόμησε από την xiaomi.eu
-
Αυτή είναι η τελευταία έκδοση αν δεν απατώμαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.
-
Αφού το έκανες από τη recovery περίμενε λίγο, το boot μετά από reset αργεί πάντα. Αν περιμένεις όμως πάνω από 15 λεπτά, κάνε πάλι flash αλλά με το clean all.
-
Συν περίπτωσή σου το clean all έπρεπε μια και δεν έκανε boot. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο, εξαρτάται.
-
Το φαντάστηκα... Κάνε πλήρες wipe, το γεγονός ότι κολλάει τόση ώρα με έκανε να το υποψιαστώ ότι δεν έκανες το wipe
-
Λογικό αφού πέρασες official ROM με fastboot, πέρασες και την επίσημη recovery. Για δοκίμασε factory reset, αν και θεωρητικά έπρεπε να γίνει με το fastboot εκτός αν πείραξες τις επιλογές κάτω δεξιά στο Mi Flash.
-
Αυτό με το unmount /firmware το βγάζει πάντα, αγνόησέ το.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από charlie2alpha: “αλλά με το VoWIFI έμπλεξε πάλι η δουλειά. ” Σε Kenzo δούλεψε κανονικά με cosmote σε σημείο που δεν εχω ποτέ σημα ” Υποστηρίζει VoWIFI το Kenzo? Από ότι ξέρω κανένα Xiaomi δεν έχει τέτοια υποστήριξη, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Στο mido μου πάντως το VoLTE δεν παίζει όπως έχω πει εδώ και λίγο καιρό.