Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 413.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “Τωρα το πρόσεξα και εγώ, το ίδιο μου κάνει δεν βλέπει ή κάνει αντίγραφο ασφαλείας” Αν το κάνει σε πολλούς είτε έχει ελάττωμα η ROM είτε οι servers της Xiaomi. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να έχουν πρόβλημα και χρήστες άλλων συσκευών. Εγώ δε μπορώ να βοηθήσω καθώς δε τρέχω MiUI πια.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anpho81: “Στο mi mix 2s δούλεψε σε κανέναν ποτέ η aroma? σε κάθε ρομ που βγαίνει τη δοκιμάζω και δεν ανοίγει καν... κολλάει στο twrp και στο τέλος βάζω πάντα την xtrv. το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. αλλά για να βγάζετε κάθε φορά και aroma φαντάζομαι ότι σε κάποιους θα δουλεύει.” Η AROMA πάει για κατάργηση τουλάχιστον στα μοντέλα που τρέχουν Android 8 και πάνω όπως ενημέρωσαν οι διαχειριστές νωρίτερα.
-
Σε άλλο νήμα ο @UserXP ανέφερε οτι συνεχίζει το πρόβλημα με τα δικαιώματα του dalvik-cache στο Whyred (Redmi Note 5), επιβεβαιώνει κανείς θέμα με lag και κολλήματα;
-
Παράθεση από NasDriver: “Τα xiaomi θέλουν χέρι, αν είσαι διαθέσιμος να βάζεις χέρι, πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα... ” Μεγάλη αλήθεια και γι αυτό αν την δει χαλίφης στη θέση του χαλίφη (δε σου ξεκλειδώνω τη συσκευή) το κουβαδάκι μου και σ' άλλη παραλία... Εκτός πια κι αν σταματήσει τις κινεζιές με το MiUI Global που δεν το βλέπω, εδώ poll είχαν κάνει στο Twitter κι έφαγε χοντρή μούτζα το MiUI κι απλά το έσβησαν.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos325: “Ξερεις μηπως αν θα την πάρω και εγω που εχω το redmi note 4 snapdragon?” Θα την πάρεις, λίγο υπομονή μόνο.
-
Παράθεση από stauros2653: “το μπακ απ δεν γινεται μονο για αυτα τα αρχεια αλλα για ολο το λειτουργικο ουτως ωστε να γυριζουμε πισω αν παει κατι στραβα. ” Αυτό είναι το λεγόμενο nandroid backup απο το TWRP, τελείως διαφορετικό πράγματι.
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδιά επειδή ακούω όλους για back up, το 90% είναι φωτό και video , σωστά ?? Με το google fotos που είναι αποθηκευμένα όλα στην google δεν είστε καλυμμένοι?? ” Τι να σου πω, εγώ βασίζομαι γενικά στο Google Backup. Το Mi Cloud δεν με ενδιαφέρει καθώς δεν έχω σκοπό να δεθώ με συγκεκριμένη μάρκα τηλεφώνου, το επόμενό μου μπορεί να είναι LG πχ. Το restore απο το Google Cloud μου δουλεύει μια χαρά, στο MiUI που βασίζεται σε Android 8.1 το έχουν ενσωματώσει σωστά, κάλιο αργά πα…
-