Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 413.
-
Μην ξεχνάτε οτι ορισμένες συσκευές της Xiaomi δεν βγαίνουν σε Global version οπότε τυπικά είναι ακατάλληλες για την Ελλάδα. Λογικό είναι λοιπόν να μην έρχονται επίσημα. Το Mi Max 3 αν πιστέψω το GsmArena έχει τις κατάλληλες μπάντες για Ευρώπη οπότε πρέπει λογικά να εισαχθεί εκτός αν η Xiaomi δεν το προορίζει καθόλου για Ευρώπη. Κοινώς δεν είναι τόσο απλό το θέμα, ο παραεισαγωέας κάνει οτι του κατέβει, ο επίσημος έχει υπογράψει συμβόλαιο με όρους με την Xiaomi.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@thanostonia Νομίζω η Gcam δεν υποστηρίζει τίποτα από dual καταστάσεις γιατί κανένα Pixel δεν έχει dual κάμερα.” Ισχύει αυτό ακριβώς. Η Google κατ' εμένα είναι πιο τίμια σε αυτό, αντί να πουλάει φύκια... Επένδυσε σε αυτό που κάνει την πραγματική διαφορά, αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καμμένοι (ε δεν είμαστε κι όλοι παιδιά πια) !
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαΠάντως για το dm-verity εννοούσα το να περνάει ο Kernel στο OS την κατάσταση του Bootloader καθώς αν το Google Safetynet δει unlocked bootloader αυτομάτως βάζει X.
-
Xiaomi και Google Safety
Μήνυμα@gkalen να υποθέσω αλλαγή fingerprint και απενεργοποίηση του dm-verity σε επίπεδο Kernel?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κι αν θέλαμε κι άλλους λόγους για να εγκαταλείψουμε τα Xiaomi, ορίστε που το πάει: Xiaomi ads now also coming in the Settings app: Reports users - Gizmochina
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πάρα πολύ lag) με τις δύο τελευταίες XTRV (8.9.6 και 8.9.13). Στην τελευταία 8.9.13, έλεγξα το logcat και έιδα ότι το dex2opt δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο /data/dalvik-cache και data/dalvik-cache/arm64 (ήταν κενοί!). Με έναν root File manager (ήμουν root), άλλαξα τα permissions σε 777 (όλα τσεκαρισμένα) και έκανα επανεκκίνηση. Όλα καλά...” Αν ισχύει αυτό είναι χοντρό σφάλμα με τα permissions, ας το δει κάποιος developer παρακαλώ.
-
MI 8 Global Developer rom
ΜήνυμαΕνδιαφέρον, δεν γνώριζα την ύπαρξη του xiaomiadb. Στην ουσία τροποποιημένο adb που παίζει με το stock Xiaomi recovery, το Google με έστειλε εδώ.
-
@Antretng @fog έστω οτι δεν ισχύουν αυτά για το Poco, τους εμπιστεύεστε προσωπικά οτι δε θα τα αλλάξουν αύριο μόλις δούν οτι πουλάνε αρκετα; Εγώ πάντως όχι, κι αν το επόμενό μου κινητό είναι Xiaomi θα είναι κάποιο απο τα μοντέλα με Android One.
-
@Antretng δε λέει και τίποτα, απλά έφτασε στο κέντρο διανομής.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εμείς το πάμε οριακά να ανάψουμε εδώ στο σπίτι. Φτάσαμε 21 βαθμούς και σε κανα 15ημερο θα πέσουμε κατω απο 19 χαλαρά.” Wow, πάνω σε κάνα βουνό βρίσκεσαι; Εδώ πάντως πριν τον Δεκέμβρη δε πιστεύω να ανάψω θέρμανση εκτός αν έχουμε βαρύ χειμώνα και ξεκινήσει από Νοέμβρη.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, άτιμη Δευτέρα
-
WormHole
ΜήνυμαΗ Ferrari από αυτοκτονία σε αυτοκτονία το πάει, κρίμα.
-
RE:
ΜήνυμαΑ τώρα κατάλαβα, sorry δε παρακολούθησα καλά τη συζήτηση. Την τελευταία φορά που άλλαξα fingerprint το έκανα μόνος μου μια και μου είναι εύκολο να σκαρώσω ένα Magisk module που κάνει μόνο αυτό. Φαντάζομαι οι developers εδώ θα μπορούσαν να βάζουν ένα fingerprint από την τελευταία stable ROM αντί για το κανονικό της εβδομαδιαίας developer, δε ξέρω όμως αν υπάρχει και κάποιος λόγος που δε το επιτρέπει. Παράθεση από Germak: “Παράθεση από charlie2alpha: “Δεν αρκεί, το Google safety net ψάχνει επίσης …
-
RE:
ΜήνυμαΔεν αρκεί, το Google safety net ψάχνει επίσης την κατάσταση του bootloader καθώς και την κατάσταση του SELinux. Παράθεση από Germak: “@BanditGR γιατί δεν ενσωματωνεις στις xtrv ένα fingerprint από γνήσια για να μην έχουν τα παιδιά αυτό το πρόβλημα και ψάχνονται με το magisk?”
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαΜια και φτιάχτηκε πλέον ξεχωριστό νήμα να προσθέσω ότι ο δημιουργός του Magisk συνιστά να μπαίνουν εφαρμογές στο Magisk hide μόνο αν πράγματι είναι απαραίτητο διαφορετικά μπορεί να έχουμε αστάθεια συστήματος και lag.
-
Και να πω και το άλλο (λίγα λίγα μου 'ρχονται, LOL). Είναι δυνατόν να μιλάμε για σοβαρότητα όταν η εν λόγω εταιρία δεν έχει καν κανονικό εκπρόσωπο τύπου, τμήμα δημοσίων σχέσεων που αναλαμβάνει να ενημερώσει τους χρήστες κι αντί γι αυτό μαθαίνουμε απο οτι η X πολιτική άλλαξε πριν 6 μήνες απο κάποιον τυχαίο mod σ' ένα forum που οι περισσότεροι μη Ινδοί/κλπ ασιάτες αποφεύγουν; Απο αυτό και μόνο, δε χρειάζεται να αναλύουμε τεχνικό κλπ κομμάτι. Οι άνθρωποι είναι τσίρκο και θα μείνουν εντός του τσίρκο…