Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κ μένα μέσα στο σπίτι με cosmote παίζει από E μέχρι 3G..αν βγω εκτός σπιτιού 4g+. Κουφό αλλά αληθινό..
-
Νομίζω θέμα σήματος είναι... Εικονικό 4g... Δοκίμασε κ αλλού και θα δεις μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο!!
-
Παράθεση από maikmaik: “Μυνήματα-ρυθμίσεις-χρήση GSM αλφαβήτου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν βγάζει αυτή την επιλογή καν.. Σε global dev μιλάω.
-
Παράθεση από amavroudis: “Settings, system apps, messaging, use GSM alphabet. ” Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε μένα
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν μπορώ.. Έδωσα το POCO την Κυριακή.. Στην θέση του έχω το mi mix 2s κλειδωμένο ακόμα,..
-
Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από George 21: “Έδωσα το poco κ πήρα το mi mix 2s.. Τώρα θα φανεί τις επόμενες μέρες αν έπραξα σωστά... ” Για πες πρώτες εντυπώσεις απο την αλλαγη. Σκεφτομαι να κάνω το αντίστροφο για το Ράδιο... ” Σε λίγες ώρες που το έχω.. Καλύτερη κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής, καλύτερο σήμα... Χειρότερη μπαταρία.. Δεν έχει ράδιο κ sd...
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΌντως δουλεύει μια χαρά χωρίς lag.. Εμένα μου αρέσει το θέμα αυτό.. Θυμίζει τα παλιά δεν το αλλάζω...μπράβο George
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΔοκιμάζω George