Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επέλεξα dark mode αλλά τίποτα.. Έκανα επανεκκίνηση αλλά διαφορά καμιά
-
Κατέβασα σε poco όλα καλά ευχαριστώ.. Αυτές οι επιλογές dark mode που είναι??
-
Κατεβαζω σε poco..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαTo 3.2.3-3 είχα
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπόν οκ βλέπει κ την sd τώρα, έχει ένα delay σε σύγκριση με αυτό που φοραω τόσο καιρό και λειτουργεί άψογα κ στο ζήτημα του pin κολλάει τραγικά αλλά είναι πολύ ωραίο πάντως George
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚατέβασα μισό να δω... Απο τις 4 επιλογές που βγάζει σαν images το recovery έτσι?? Μην κανω εγώ λάθος..
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπόν κολλάει τα πρώτα 5.6 δευτερόλεπτα αλλά δεν βλέπει την sd καθόλου
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “οκ, για την sd θα το φτιάξω επι τόπου. Το touch κολλάει μονο στην αρχή η συνέχεια? ” Περίμενε.. Έκανα wipe cache and dalvik σαν να ψιλό έστρωσε.. Ξανά δοκιμάζω
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “1. beryllium_3.2.3-5_miui-hellas 2. beryllium_3.2.3-5_tools-red ” Κατέβασα το κόκκινο George πολύ ωραίο, κολλάει πολύ όμως κ δεν έβλεπε την sd μόνο εσωτερικό χώρο.
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΔώσε πράμα στο λαό
-
Καλημέρα όπως είναι από πάνω ριχτη δεν είναι πολύ παλιά η δική σου. Απο twrp install κανε κ ένα wipe cache and dalvik κ νομίζω είσαι οκ
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Ιωάννινα ” Σε poco έτσι?? Με global dev?απο ταχύτητα download τι λέει? Κάνε καμία μέτρηση να δούμε...
-
Ούτε εγώ σε όλη την Αττική γυρνάω πουθενά...
-
Παράθεση από George 21: “Είναι πραγματικό η πλασματικό?? Γίνεται με update να σου δώσει 4g+??νόμιζα οτι εξ αρχής δεν είχε πληρώσει η xiaomi στην qualcomm τα δικαιώματα κ για αυτό ήταν κλειδωμένο μέχρι 4g. ” Τελικά τι ισχύει??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BanditGR: “Είναι bug της Xiaomi και προς το παρόν το καταπίνουμε. Λύση δεν υπάρχει. ” To Fix είναι στην αρχική σελίδα, στο Changelog.Το κάνετε Flash και είναι οκ. ” Λέει εκτός για poco.. Κ στο poco έχω θέμα να μην βάλω το ζιπ??
-
Σε poco όλα καλά ευχαριστώ!!
-
- Κατεβάζω....
-
Δοκίμασα να κατεβάσω ota την 9.1.17 ξεκίνησε κανονικά αλλά δονουσε το κινητό ανά 20 δευτερόλεπτα.. Κοντά στα 500 mb σταμάτησε να κατεβάζει..