Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Είναι πραγματικό η πλασματικό?? Γίνεται με update να σου δώσει 4g+??νόμιζα οτι εξ αρχής δεν είχε πληρώσει η xiaomi στην qualcomm τα δικαιώματα κ για αυτό ήταν κλειδωμένο μέχρι 4g.
-
Παράθεση από amavroudis: “Εμφανίζεται σε chiron, polaris. ” Με official η xtrv??
-
Σε poco δεν έχω δει κάτι... Cosmote
-
Είναι αλήθεια σε μερικές συσκευές εμφανίζεται 4g+?με την τελευταία αναβάθμιση..??
-
MIUI_ART Δοκίμασα πάλι τίποτα... Να παω πίσω στην 8.12.27???
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις Flash την ROM χωρίς να βάλεις ROOT ή Dolby+ αν τα ” Δεν έχω περάσει 2 μέρες τώρα magisk... Ξεχάστηκα ούτε Dolby έχω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από George 21: “Τώρα μόλις είδα ότι σε Poco δεν παίζει το ραδιόφωνο. Βγάζει σφάλμα ” Η διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής ραδιοφώνου δεν βοηθάει ? ” Τίποτα ουτε έτσι.. Βγάζει σφάλμα... Να περασω πάλι την ρομ? Θα αλλάξει κάτι??
-
Τώρα μόλις είδα ότι σε Poco δεν παίζει το ραδιόφωνο. Βγάζει σφάλμα
-
Το έχω κ εγώ απλά κάθε εβδομάδα θέλει να κατεβάζεις το ανάλογο που είναι για την εκάστοτε ρομ... Πχ άλλο για την 8.12.27 άλλο τωρα για την 9.1.10
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ κατανοητό ευχαριστώ!!
-
Τώρα εμφανίζεται το 4g+? Έκανες κάτι η μόνο του??
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ Ίσως γιατί αν μπει κάποιος στο φόρουμ και θέλει να βάλει την νέα ρομ σίγουρα δεν μπορεί να βάλει μόνο το "μέρος αυτής ". ” Οκ ίσως για αυτούς που μπαίνουν πρώτη φορά κ θέλουν να βάλουν την ελληνική, για εμάς που την έχουμε ήδη βάλει δεν θα έπρεπε να είναι μικρότερο σε όγκο το εβδομαδιαίο??
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανάμεσα μας υπάρχουν και προγραμματιστές αλλά οι περισσότεροι είμαστε .. όσο ζεις μαθαίνεις.. ” Κάτι πάνω σε αυτό... Γιατί το εβδομαδιαίο update είναι πχ 1.5 γιγα και όχι 300-500mb που είναι στις global rom?? Δηλαδή ολόκληρη ρομ κ όχι μόνο το κομμάτι που έχει αλλαγές??
-
Τι είναι όλα αυτά??? Ποιο είναι αυτό που είχαμε τόσο καιρό????
-
Σε poco όλα καλά με την 2η φορά.
-
Κ εμένα έβγαλε σφάλμα στο κατέβασμα ότι το md5 είναι λάθος