Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δοκίμασα κ πέρασα το dolby zip στην τελευταία xtrv σε poco... Δεν βλέπω να παίζει.. Έχει θέμα συμβατότητας με pie 9??
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε 2 θα το έχω ανεβάσει.. ” Εγω με το 3.2.3.3 είμαι μια χαρά πάντως. Ουτε κολλάει ούτε καθυστέρηση.
-
Την πέρασα όλα καλά!! Επίσης πέρασα κ το dolby zip που περιέχει η ρομ.. Πως ξέρω οτι παίζει?? Δεν εμφανίζεται σαν εφαρμογή οπως το atmos..
-
Οκ το πέρασα ευχαριστώ
-
Κατέβασα ένα ζιπ αρχείο που προορίζεται για την global rom το οποίο ενεργοποιεί κάποιες ειδοποιήσεις κατω από το ρολοι. Να το φλασαρω η επειδή είναι για global να κάτσω ήσυχα??
-
Παράθεση από Dimitris Theoharis: “εχω pocophone με 2 σιμ καρτες wind - cosmote volte kai vowifi δεν υπαρχουν κατι κολπα που ειδα εδω για apn ktl μετα απο ενα reboot εχουν χαθει υπαρχει δυνατοτητα σε αυτο το κινητο να παιξουν αυτα ; ειναι αγορασμενο απο ινφο ευχαριστω ” Με dev rom μόνο, όχι με stable.
-
Σε poco μπήκε η διορθωμένη όλα καλά καλά Χριστούγεννα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drivth: “Θα έχουμε κατι και για Poco μήπως? Είδα στο EU ότι ανέβασαν καινούρια χτες 23.12. ” Έχει ήδη γίνει Re-Upload της ROM, και κατέβασέ την και πάλι.Αν δεις την ημερομηνία είναι σημερινή. ” Εμένα με την 8.12.13 μου βγάζει ο updater διαθέσιμη η 20. Αν την κατεβάσω από εκεί θα είναι η διορθωμένη??
-
Σε poco πετάει μήνυμα η ασφάλεια διακόπτεται...