Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κατεβαζω για poco κ επανέρχομαι
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ οπότε μονο data επιλέγω. Κ το άλλο twrp το ίδιο έδειχνε παρόλο που κόλλαγε πολύ. Το πρωί το επιχειρώ. Δεν θέλει κ τα υπόλοιπα..? Factory reset wipe cache and dalvik?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο ίδιο θέμα εχω και εγώ εδω κ μια εβδομάδα που ξεκλείδωσα και έβαλα twrp+ xtrv. Δείχνει 0 την εσωτερική. Τώρα όπως είναι αν κανω format data θα χαθεί το twrp? Την ρομ την εχω στην sd οποτε δεν χάνεται. Αν δεν χαθεί το twrp το κανω μια δεν τρέχει τίποτα.
-
Μέσα στην ελληνική που αλλάζει το Region.. Δεν το βρίσκω.
-
Το καινούριο update τι αλλαγές θα έχει??
-
Υπάρχει τρόπος να το βρω κ πόσο μάλλον να παίζει με 9 pie? Εννοείται είμαι με magisk.
-
Νομίζω όχι φίλε μου.
-
Μετά την 8.12.13 ελληνική, στα μηνύματα άλλο ήχο επιλέγω κ αυτό χτυπάει με ένα σύντομο μπιπ. Όσους κ να αλλάξω αυτό εκεί. Τι άλλο να κοιτάξω? Edit το το βρήκα
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “Σε εμένα δεν παίζει με την καμία ούτε μετά από επανεκκίνηση ” Δοκίμασες διαφορετικές εκδόσεις ? Αν δεν ανοίγει δυστυχώς έχει θέμα το Pie με την εφαρμογή. Δυστυχώς. ” Την πιο φρέσκια δοκίμασα μόνο την τελευταία δλδ.. Κ κρασαρει το κινητό
-
Σε εμένα δεν παίζει με την καμία ούτε μετά από επανεκκίνηση
-
Εμένα που το κατέβασα από το παραπάνω λινκ το εγκατέστησα το κ δεν άνοιγε, γενικά είχα πρόβλημα είμαι με 9 pie, οπότε το ξήλωσα
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από George 21: “Έχει παρατηρήσει άλλος θέμα με την πληκτρολόγηση?? δηλαδή άλλο να πατάς κ αλλο να παίρνει?η να μην παίρνει κάποια γράμματα την ώρα που γράφεις λίγο γρήγορα??το gboard εχω... ” Δοκίμασε το SwiftKey. Μακράν το καλύτερο keyboard κατά την γνώμη μου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” OK δοκιμάζω...
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΝα δοκιμασω κ εγω στο twrp που ζητά κωδικό να βαλω το pin της sim??
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “Έχω περάσει την ελληνική 8.12.13 στο Poco.. τι να περάσω για ενίσχυση ήχου??εχω magisk. Κατι σαν το Dolby Atmos θελω που να δουλεύει..με pie 9 ” Δοκίμασε Viper4android (ως Magisk module). ” δοκίμασα.. καμία σχέση με το Dolby Atmos.. κάτι άλλο παίζει?να βρω στο Google play?