Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματο ιδιο παλι...εδωσα fastboot flash recovery.img κ τιποτα
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαοκ δοκιμαζω μια κ σας λεω
-
Μήνυμαετσι δλδ??να δοκιμασω παλι?
-
Μήνυματα 7αρια εχω ...δεν ειναι πρωτη φορα που περναω ελληνικη ρομ απο τον συγκεκριμενο υπολογιστη..
-
Μήνυματι ειναι λαθος???
-
Μήνυμαμετα απο πολυ ωρα με εβγαλε στο μαμα mi recovery..oxi στο twrp..
-
Μήνυμακαλημερα ειμαι σε φαση που δινω εντολη να περασει το twrp για ποκο φ1 κ δεν ..κατι κανω λαθος,,,πως πρεπει να το γραψω σωστα???βγαζει cannot load
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
Μήνυμαok
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτή τη στιγμή η τελευταία ελληνική είναι η 8.12.6..εγω είμαι με την 8.12.13 official Dev.. δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν βάλω την Ελληνική που είναι μια έκδοση πίσω ε??
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΣκέφτομαι και εγώ να ριξω twrp κ καπάκι την Ελληνική αυτό το lazyflaher είναι απαραίτητο?? υπόψιν φοραω την official Dev..
-
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα.για Poco f1 twrp? ξεκλειδωνω σήμερα κ ετοιμάζω τι χρειάζεται