Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Σήμερα κ λόγω της βροχής πανω στο μηχανάκι διαπίστωσα μετά απο αρκετή ωρα οτι έφαγε λίγο νεράκι...τα πρώτα συμπτώματα.. νέκρωσε το μικρόφωνο..δεν με άκουγε κανείς κ φυσικά στην ηχογράφηση δεν έγραφε τίποτα... νεκρό λέμε.. μετά το φυσηξα με αέρα πολύ σιγά όμως μην ξηλώσει τίποτα εσωτερικά..κ έβγαλε λίγο νερό περιμετρικά της οθόνης..μετα έφτιαξε το μικρόφωνο.να ανησυχώ τώρα μην βγάλει κ άλλο θέμα??
-
Κατέβασα το fix κ το όνομα του updated άλλαξε βγάζει κατι ακαταλαβιστικα:-)
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από George 21: “Εμένα σε rn5 έχει αρκετά lag. Ουτε με επανεκκινήσεις δείχνει να στρώνει..λεω να γυρισω στην 13. ” Δες το μήνυμα 109 πιο πάνω ” οκ το είδα, πάραυτα γύρισα στην 13...να αναμένουμε νεο update fix δηλαδή?
-
Εμένα σε rn5 έχει αρκετά lag. Ουτε με επανεκκινήσεις δείχνει να στρώνει..λεω να γυρισω στην 13.
-
Σε rn5 περάστηκε μια χαρά δείχνει οκ αυτές τις λίγες ώρες που την εχω.
-
Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις για αυτή την ενότητα???help!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Πως το γύρισες; Έτσι ;όλα την πέρασες από επάνω; backup είχες πάρει; ” ναι έτσι απο πανω είναι μια ρομ πισω.δεν ειχα παρει αντίγραφο..ξαναπηγα στην 8.9.6 κ λειτουργούν πάλι τα μηνύματα.απλα σαν ρομ ήταν καλύτερη η 8.8.30
-
Καμία λύση???
-
Εγω γύρισα στην 8.8.30 κ ξαφνικά κρασαρει η εφαρμογή των μηνυμάτων...σε rn5. Ενω δεν ειχα πρόβλημα πριν..
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από BanditGR: “Προσοχή στη νέα ROM ειδικά για τους κατόχους Vince και Whyred. Έχει αναφερθεί ανεξήγητο lag που μπορεί να σχετίζεται μόνο με τη ROM, μπορεί με τη ROM και σε συνδυασμό με κάτι άλλο (root manager, κάποιο mod κτλ). ” Εγώ γύρισα πίσω στην 8.8.30, η συσκευή στην αρχή λαγκαρε και ήταν πολύ ζεστή, μετά άρχισε bootloop. Κάτι έχει πάει εντελώς λάθος στο whyred στην 8.9.6... Δυστυχώς δουλεύω και δεν έχω χρόνο για περαιτέρω πειράματα. Αν κάποιος κάτοχος whyre…
-
Σε redmi note 5 όλα καλά.