Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Σας δουλεύει εντάξει η αφή?? γιατί εγώ δεν καταφέρνω να πλοηγηθω εύκολα στο μενού του??πατάω παρατεταμένα την οθόνη αλλά δεν...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από George 21: “Τελικά μετά από όλα αυτά μπορεί να περαστεί xtrv ?8.7.12 beta έχω... είμαι ανάμεσα σε stable .. αλλά αν γίνεται xtrv ευχαρίστως!! ” Αν έχεις ήδη την 8.7.12 τότε θα περιμένεις την επόμενη.Δεν έχει βγει ακόμη 8.7.19 μετά την ανάκληση που έκανε η xiaomi. Όταν βγει θα την κάνεις flash από επάνω όπως έκανες μέχρι τώρα. ” Έχω την 8.7.12 beta.. όχι την xtrv.. μπορώ να πάω σε Ελληνική ??να βάλω δηλαδή twrp κ να φλασαρω?
-
Θάλασσα μπαίνει αυτό η να το βγάλω??
-
Παράθεση από AlexanderK: “Κατάφερα και πήγα από global beta 8.7.12 σε 9.5.19.0 με την χρήση του updater του κινητού. Να τονίσω ότι είμαι με κλειδωμένο bootloader νομίζω ότι με stable είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από ότι με beta...ίσως είναι και η ιδέα μου...πάντως αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι.... ” Κ εγώ με την ίδια είμαι..άρα γίνεται.. μέσω updater?? Κ έχω ξεκλειδώσει κιόλας..
-
Ομ συνδέθηκε.. τώρα ξανακατεβαζω το mi fit?? Η δεν συνυπάρχουν??
-
Εκανα αποσύνδεση κ έσβησα το mi fit επανεκκίνηση.. τίποτα. Flight mode.. τίποτα δεν λέει να συνδεθεί..
-
Όχι.. δηλαδή να το αποσυνδεσω από το mi fit?
-
Μόλις το παρέλαβα κινεζική έκδοση.συνδεθηκε με το mi fit κ δεν συνδέεται με τίποτα με το gadgetbridge..έχω βάλει ανιχνεύσιμο άνοιξα GPS αλλά μισή ώρα τώρα τίποτα
-
Αύριο το παραλαμβάνω από τα ΕΛΤΑ.. άντε να δούμε τι λέει..
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από AlexanderK: “Δοκίμασα από global beta σε stable και έφαγα πόρτα ότι είναι κλειδωμένο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Λογικό. Για να φλασάρεις με το Miflash σε Fastboot πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο BL... ” εμένα είναι ξεκλειδωτο..μπορώ από τον updater να γυρίσω σε stable?με τον ίδιο τρόπο πήγα στην Dev..