Παρατήρησα σε αυτή την συσκευή κ με android 8 ότι δεν μπορείς να παγώσεις -απενεργοποιησεις τις εφαρμογές που δεν θες να έχεις..π.χ τις Google εφαρμογές..κ κάποιες άλλες. Υπάρχει τρόπος μέχρι να μπει η ελληνική?
Καλησπέρα στην ομάδα,μετά από μια απόχη λίγων μηνών επανηλθα με note 5, ισχύουν τα γνωστά για να περάσω ελληνική? πρώτα dev, ξεκλείδωμα κ μετά την ελληνική;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..ξέρω την διαδικασία..απλά με τα τελευταία sources προέκυψε το πρόβλημα που ανέφερα..δεν σ αφήνει να προχωρήσεις μετά από fr...
Είμαι με την τελευταία 8.3.1 OTA. Αν κάνω fr θα έχω πάλι προβλήματα στο στήσιμο με τις υπηρεσίες Google??όπως έπαθα προχθές??η ξεπεράστηκε??θα το δώσω μάλλον και θέλω να κάνω διαγραφή.αντιμετωπισα θέμα εκεί που ρωτά αν θέλω να ξεκινήσει σαν νέα συσκευή ή από επαναφορά λογαριασμού... κολλούσε εκεί κ δεν στον άφηνε να προχωρήσεις...
εχω περασει απο το πρωι με επιτυχια την νεα ρομ..ολα καλα..εκανα φορματ για να το δωσω στην γυναικα κ κολλαει εκει που σου ειπα με την νεα ρομ μεσα.τι να κανω?
help μια βοηθεια... εκανα fr παω να το στησω απο την αρχη κ εκει που λεει καλως ηρθατε στο μι μαχ 2 επιλεξτε αντιγραφο η ως νεα οτι κ να επιλεξω.. λεει η λειτουργια της εφαρμογης υπηρεσιες google εχουν σταματησει.. κ δεν παει παρακατω να εκκινησει το τηλ.. πανω απο μια ωρα τωρα......
Την περασα σε mi Max 2 με την δεύτερη..στην πρώτη στα μισα της εγκατάστασης έκανε επανεκκίνηση αλλά την πέρασε. Πάραυτα εκανα καθαρισμό cache and dalvik κ την περασα πάλι κανονικά αυτή την φορά.. θα δούμε στην ημέρα πως θα πάει...