Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σε mi Max 2 ota όλα καλά!!
-
Περάστηκε χθες ota σε mi Max 2 όλα καλά μέχρι στιγμής!! thanks to team!!!
-
Ολα καλά σε mi max 2 ota thanks to team!!!
-
Παράθεση από manousakas: “το bluetooth επηρεαζει το wifi ή εμενα μου φαίνεται???Μολις ανοιγω το bluetooth πεφτει η ταχύτητα του ιντερνέτ κατα πολυ.... ” ναι πάρα πολύ!! Εδω κ 2 εβδομάδες το χω κ εγω το ίδιο πρόβλημα!!!
-
Εμένα δεν περασε το security patch 5.1.2018. αλλά του Δεκέμβρη.. δεν ενσωματώθηκε??
-
Κατέβηκε σε mi Max 2 ota μια χαρά..
-
Παράθεση από chrisbil: “Παράθεση από George 21: “Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο???? ” Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ φίλε μου.. Μήπως βρήκες κάποια λύση? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κοίτα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κλείσεις όλα τα δικα…
-
Περάστηκε σε mi max 2 ota ολα καλά, ευχαριστώ όλο το team!!
-
Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο????
-
Παράθεση από Bodai: “@George 21 Οι server της Xiaomi έχουν τα χάλια τους σήμερα. Συνέχισε να προσπαθείς και κάποια στιγμή θα περάσει η συνδεση.. ” To θεμα ειναι οτι απο υπολογιστη δεχτηκε να αλλαξω κωδικο,να του κανω απομακρυσμενο reset κ να στελνει noise.. απο την συσκευη δεν συνδεεται στο δικτυο πανω απο μια ωρα τωρα