Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
αυτην =============== Μαρ 5th 2017, 2:02pm =============== Παράθεση από dtsilog: “@George 21 κάτι άσχετο, βλέπω ότι έχεις vodafone, σου βγάζει 4g επειδή έχεις ανοιχτό το wifi ή έχεις προτεινόμενο δίκτυο 4g και σου βγάζει ένδειξη και με κλειστό το wifi; (ρωτάω επειδή στο δικό μου με επιλεγμένο δίκτυο 2g, μολις ενεργοποιώ το wifi μου δείχνει 4g...) Τσέκαρε αν έχεις ενεργό και το find device. ” οχι το εχω μονιμα στο 4g δεν έχει να κανει με το wifi.νομιζω οτι εχω ενεργο το find device.πως το κοιταω?…
-
δοκιμασα κ με την παλιά κάρτα σιμ τίποτα... Λέει οτι δεν ταιριάζουν ο λογαριασμός με τα στοιχεία του τηλεφώνου...ενα mi account εχω κ με τσ ίδια στοιχεία μπαίνω κ απο λάπτοπ κ κινητό =============== Μαρ 4th 2017, 6:49pm =============== η global dev περνάει οπως είναι απο τον updater?χωρις να ξεκλειδώσω κ χωρις recovery?? Global stable έχω τώρα.μηπως με την dev ξεκλειδωσει επιτέλους..
-
miui global stable 8.1.1.0 βγάζει ότι ο λογαριασμός φαίνεται να είναι διαφορετικός από της συσκευής =============== Μαρ 4th 2017, 10:56am =============== να φταίει ότι είχα άλλη σιμ με άλλο αριθμό πριν λίγο καιρό κ όχι αυτόν που έχω τώρα?? =============== Μαρ 4th 2017, 12:22pm =============== τι άλλο να δοκιμάσω??
-
απο 7.2.16 την περναω από πάνω ή θέλει παλι fr?