Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κανε αίτηση σήμερα κ σε αφήνει σε μια εβδομάδα περίπου..
-
Αν ξεκλειδώσει δεν μπορεί να βάλει ένα twrp κ την xtrv κατευθείαν να τελειώνει το μαρτύριο του?? αφού ξεκλειδώσει λέω..
-
Δώστε κ ένα mi 9t Pro στο λαό!!
-
Απο το προηγούμενο Σάββατο που πέρασα την Ελληνική ρομ αρχικά την beta κ μετά ως τώρα την stable στο Gmail δεν μου έρχονται τα mail σε πραγματικό χρόνο.. πρέπει να μπω στην εφαρμογή κ να κάνω refresh.. πριν με την global ROM δεν είχα θέμα..έχω δώσει τα δικαιώματα κ δεν την έχω σε εξοικονόμηση..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
George 21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε το... Και σε lavender αλλά και σε tulip ειναι 100% οκ. Nitrogen δεν εχω δυστυχώς να το δω ” Γιώργο παίζει να φτιάξεις για κ20 προ το πρώτο που έχεις από τα τρία ανεβάσει σε κόκκινο..??τα άλλα 2 από κάτω δεν τα διαβάζει σωστά..
-
Εγω έχω κανονικά volte k wowifi cosmote κ δουλεύουν κομπλέ
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από George 21: “Ok το έφτιαξα πρωί πρωί με format data, factory reset κ μετά πέρασμα της ρομ.. ” Με ενδιαφέρει και εμένα η αλλαγή από dev σε stable. Όταν έχεις εικόνα αυτονομίας κάνε μια ενημέρωση. .. ” Λοιπόν μετά από κοντά 2 μέρες με την stable είδα διαφορά αρκετή θα έλεγα.. της τάξεως 15% περίπου..με την δική μου χρήση πάντα μιλάω.. οπότε αν το σκέφτεσαι προχώρα...
-
Ok το έφτιαξα πρωί πρωί με format data, factory reset κ μετά πέρασμα της ρομ..
-
Ok το άνοιξα με την προτελευταία dev αλλά η stable που κατέβασα στο κινητό πριν 1ωρα χάθηκε με τα φορμάτ οπότε ξανά κατέβασμα κ την περνάω πρωί πρωί αύριο
-
αλλη λυση??να κανω φορματ ντατα κ να την βαλω απο φλασακι/???