Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Με τη ρομ που φοράω δεν υπάρχει πρόβλημα όπως είδες και αντιγραφή γίνεται στο φάκελο music .. Δεν νομίζω να λυθεί με factory reset ίσως λυθεί σε επόμενο update.. Αυτό που βλέπω ως testing.mp3 μου φαίνεται σαν να μην είναι σωστό , δε ξέρω αν το μέγεθος του είναι σωστό.. EDIT @Nick_NI Και μόλις δοκίμασα αποστολή σε telegram και πήγε όπως το δικό σου οπότε το προβλημα είναι από Xiaomi μεριά , δεν θα γίνει κάτι με factory reset.. Νομίζω η λύση θα είναι να το κάνεις όπως είπες αντιγραφή στο …
-
@azuli Δοκίμασε κι αυτό αν βοηθάει .. Πήγαινε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές και απενεργοποίησε κάποιες από τις επιλογές για τα κινούμενα σχέδια μήπως βοηθήσει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70311/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70312/ Η δες και στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης αυτό με τα κινούμενα σχέδια .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70313/
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Σ' εμένα έτσι δουλεύει κι απ' ότι βλέπω μπορώ να το πάω σε telegram , viber , messenger κ.λ.π.. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα εδώ .. Δες το βιντεάκι , ξεζιπαρε το και θα δεις το screen recording.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70305/ EDIT Αν πατήσω αποστολή ανοίγει ολες τις εφαρμογές που σου είπα παραπάνω και αν πατήσω αποθήκευση το αποθηκεύει όπου θέλω .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70309/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70306/ forums.xiaomi-miui.gr/in…
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Διάβασα στο πρώτο σου ποστ ότι δε μπορείς να το στείλεις απευθείας στο telegram , ίσως δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνεις .. Διάβασα κάποια προβλήματα με την εγγραφή ήχου αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα για το τι ακριβώς συμβαίνει .. Περίμενε λίγο να δούμε μήπως όντως υπάρχει κάτι που θα διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση ίσως ..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Ή μέσα από τις ρυθμίσεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .. Αν μπορείς να δώσεις κάποιο screenshot ή video με screen recording να δούμε τι σου βγάζει ..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Nick_NI Σε mi 10 με XTRV developer rom δε βλέπω πρόβλημα , ηχογράφηση σε καθε μορφή ( aac , mp3 και wav ) , μπορώ να τα αποθηκεύσω σε όποιο φάκελο θέλω ή μέσω της εφαρμογής ηχογράφησης ή με τον file manager .. Ίσως υπάρχει κάποιο official bug στη περίπτωση σου ..
-
@manwlis77 Για να έχεις 7 μέρες άλλο mail .. Εγώ παράδειγμα έχω blablabla@gmail.co... μετά blablabla2@g.... κ.λ.π... Αν κάποιο από τα παλιότερα mail μηδενίσει και πάει 7 μέρες το κρατάω αλλιώς αν ζητάει 15 μέρες και πάνω φτιάχνω άλλο gmail..
-
@manwlis77 Για να έχεις 7 μέρες άλλο mail .. Εγώ παράδειγμα έχω blablabla@gmail.co... μετά blablabla2@g.... κ.λ.π... Αν κάποιο από τα παλιότερα mail μηδενίσει και πάει 7 μέρες το κρατάω αλλιώς αν ζητάει 15 μέρες και πάνω φτιάχνω άλλο gmail..
-
@kostakislarisa Εσύ είσαι με το TWRP 1206 αν θυμάμαι καλά ??
-
Πάμε σιγά σιγά να σηκωθούμε από το κρεβάτι και να αρχίσει εγκατάσταση της νέας ρομ ... Διαβάζω κάποια θέματα στο source σχετικά με TWRP σε καποιες συσκευές .. Οπότε θέλουμε εγκατάσταση της ρομ και ποιο TWRP χρησιμοποιήσατε για την 21.5.12/13 .. Ίσως κάποιοι χρειαστεί να αλλάξουν TWRP , άγνωστο ακόμα ποιες συσκευές , αυτό που ξέρω σίγουρα είναι το mi 10 ultra θέλει αλλαγή στο TWRP 1208 ( το 0623 βγάζει error ) .. EDIT Θα ήθελα feedback για το LMI ( Poco f2 pro ) διότι άλλαξε χέρια και δεν μπορώ ν…
-
@GUZGUN Δοκίμασε άλλη εφαρμογή για το safety net , κάποιο θέμα υπήρχε με το magisk ( μπλοκ από τη Google ) και δε ξέρω αν το έφτιαξαν .. Λογικά δεν θα έχεις θέμα κι ας λέει έτσι στο magisk..
-
@GUZGUN Δοκίμασε άλλη εφαρμογή για το safety net , κάποιο θέμα υπήρχε με το magisk ( μπλοκ από τη Google ) και δε ξέρω αν το έφτιαξαν .. Λογικά δεν θα έχεις θέμα κι ας λέει έτσι στο magisk..
-
@ManosSk Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ η xiaomi αποφάσισε να σταματήσει στις νεότερες συσκευές , όσες είχαν ήδη developer rom συνεχίζουν μέχρι να φτάσει το EOL τους ..
-
@ManosSk Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ η xiaomi αποφάσισε να σταματήσει στις νεότερες συσκευές , όσες είχαν ήδη developer rom συνεχίζουν μέχρι να φτάσει το EOL τους ..
-
@stauros2653 Δεν είναι έτσι ακριβώς , απλώς οι Κινέζοι σταμάτησαν τις developer roms για συσκευές με 4G , αυτές οι τελευταίες συσκευές που βγαίνουν με 4G έρχονται μόνο στην Ευρώπη και Ινδία και υποστηρίζονται μόνο με global stable rom.. Θεωρητικά δύσκολο απο'δω και πέρα σε νέες συσκευές να μην έχουν 5G , ίσως αυτές να είναι και οι τελευταίες που βγαίνουν .. Τώρα δε ξέρω αν βγαίνουν τέτοιες συσκευές μόνο για το ότι θα είναι φθηνότερες , δε βρίσκω άλλο λόγο να συνεχίσουν να βγάζουν 4G συσκευές ..
-
@stauros2653 Δεν είναι έτσι ακριβώς , απλώς οι Κινέζοι σταμάτησαν τις developer roms για συσκευές με 4G , αυτές οι τελευταίες συσκευές που βγαίνουν με 4G έρχονται μόνο στην Ευρώπη και Ινδία και υποστηρίζονται μόνο με global stable rom.. Θεωρητικά δύσκολο απο'δω και πέρα σε νέες συσκευές να μην έχουν 5G , ίσως αυτές να είναι και οι τελευταίες που βγαίνουν .. Τώρα δε ξέρω αν βγαίνουν τέτοιες συσκευές μόνο για το ότι θα είναι φθηνότερες , δε βρίσκω άλλο λόγο να συνεχίσουν να βγάζουν 4G συσκευές ..
-
@beerman63 Δεν έχω υπόψη μου πως την λένε , έχω ακούσει ότι υπάρχει μια καλή αλλά δεν θυμάμαι , ίσως κάτι με full gestures , δοκίμασε μια αναζήτηση στο playstore , ίσως κάποιος που ξέρει να σου πει ακριβώς πώς λέγεται.. EDIT @volanis1980 Αυτό που αναφέρεις στο 1 είναι πρόβλημα του contacts apk , αν δεν υπάρχει διόρθωση από το source θα δούμε μήπως δώσουμε εμείς.. Το 2 ίσως θα έπρεπε να το δούμε αφού διορθωθεί το 1 ..
-
@beerman63 Δεν έχω υπόψη μου πως την λένε , έχω ακούσει ότι υπάρχει μια καλή αλλά δεν θυμάμαι , ίσως κάτι με full gestures , δοκίμασε μια αναζήτηση στο playstore , ίσως κάποιος που ξέρει να σου πει ακριβώς πώς λέγεται.. EDIT @volanis1980 Αυτό που αναφέρεις στο 1 είναι πρόβλημα του contacts apk , αν δεν υπάρχει διόρθωση από το source θα δούμε μήπως δώσουμε εμείς.. Το 2 ίσως θα έπρεπε να το δούμε αφού διορθωθεί το 1 ..
-
@beerman63 Δουλεύουν μόνο με τον mi launcher , αν χρησιμοποιείς άλλον launcher θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για gestures από το playstore.. Σε android 11 η xiaomi αποφάσισε να δουλεύουν τα gestures μόνο με τον δικό της launcher.. αν θυμάμαι καλά έβγαλε τον κώδικα από το framework και τον έβαλε στον launcher .. EDIT Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά εγώ είμαι MIUI fun , δεν νοείται για μένα Xiaomi τηλέφωνο με άλλον launcher και δε το συζητάω καν για άλλον dialer και messages .. Έχω …