Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@pavlos mavroeidis Καλύτερο twrp αυτό που φοράς , για ρυθμίσεις δε ξέρω , εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι και είναι μια χαρά ..
-
@pavlos mavroeidis Καλύτερο twrp αυτό που φοράς , για ρυθμίσεις δε ξέρω , εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι και είναι μια χαρά ..
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ Mi 9 Lite , pyxis Έγινε recompile της Ρομ για το πρόβλημα στη Συλλογή , κατεβάστε ξανά .. Λογικά θα σας δίνει κι ενημέρωση ο updater .. @wankel13 , @ka@ , @tarnanas
-
ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ AOD Superman , Playboy , Pinocchio , Motorhead 1 , Motorhead 2 , GOT Drogon 2 , The Dukes και 101 Dalmatians .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70122/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70123/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70124/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70125/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70126/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70127/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70128/ forums.xiaomi-miui.gr/ind…
-
@manwlis77 TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI Συσκευή apollo .. έχει δύο twrp , το δεύτερο λέει για Α11 .. 1. twrp_apollo_MI10T-PRO_3.5.A10_01-01-2021_bl 2. twrp_apollo-MI10T-PRO_3.5.A10.10-02-2021-BL-A11
-
@manwlis77 TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI Συσκευή apollo .. έχει δύο twrp , το δεύτερο λέει για Α11 .. 1. twrp_apollo_MI10T-PRO_3.5.A10_01-01-2021_bl 2. twrp_apollo-MI10T-PRO_3.5.A10.10-02-2021-BL-A11
-
@nifitsa_kakia Όχι γιατί έχεις developer , θα χρειαστεί και format data και θα χαθούν όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής , ότι θες από φωτό και βίντεο θα πρέπει να τα σώσεις κάπου .. Το πιο εύκολο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να κατεβάσεις τη stable , να μπεις σε twrp να κάνεις factory reset ( wipe/ .. και swipe to factory reset ) .. Να φλασαρεις τη stable και όταν τελειώσει η εγκατάσταση να γυρίσεις πίσω στο αρχικό μενού του twrp να επιλέξεις wipe/ .. το δεξί κουμπί που λέει format da…
-
@troullis2004 Το σωστότερο TWRP για το UMI πρέπει να είναι αυτό στις 08/03/2021 .. MBROMS - Browse /TWRPUMI at SourceForge.net Δε μπορώ να το ανεβάσω αυτή τη στιγμή αλλού .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70113/ Η version που βλέπεις , τελειώνει σε v1.1 , με αυτό θα είσαι οκ ..
-
@manwlis77 Αύριο θα τις έχετε ..
-
@manwlis77 Αύριο θα τις έχετε ..
-
@troullis2004 Συνήθως όταν αλλάζουμε twrp χρειάζεται format data , ειδικά στις περιπτώσεις που ο δημιουργός είναι διαφορετικός.. Είχα κι εγώ το πρώτο twrp 3.5.0 , συνέβη κι εμένα να έχει γίνει encryption και παρατήρησα ότι έγινε αμέσως μετά αφού είχα συνδέσει το τηλέφωνο στο usb για μεταφορά αρχείων , μπήκα σε twrp μετά και δεν είχα τίποτα .. Πέρασα επιτόπου το twrp 3.5.1 MB V1.1 και εμφανίστηκαν όλα ξανά , όμως δεν συνέχισα έτσι , προχώρησα σε format data και νέα εγκατάσταση για ν'αποφυγω τυχόν…
-
@pavlos mavroeidis Ενώ με τις developer πάνε καλά τα πράγματα , με τις Stable υπάρχουν προβλήματα με το safety net σε όλες τις συσκευές απ'ότι γράφουν στο source .. Ισχύει το ίδιο και για το vo wifi επίσης .. Μέχρι τώρα ότι δοκιμάσαμε καταλήγουμε στα ίδια προβλήματα , σίγουρα θέλει διόρθωση από το source ..
-
@pavlos mavroeidis Ενώ με τις developer πάνε καλά τα πράγματα , με τις Stable υπάρχουν προβλήματα με το safety net σε όλες τις συσκευές απ'ότι γράφουν στο source .. Ισχύει το ίδιο και για το vo wifi επίσης .. Μέχρι τώρα ότι δοκιμάσαμε καταλήγουμε στα ίδια προβλήματα , σίγουρα θέλει διόρθωση από το source ..
-
@pavlos mavroeidis Έχει αναφερθεί στο source , πιθανώς θα κάνει re-upload..
-
@pavlos mavroeidis Έχει αναφερθεί στο source , πιθανώς θα κάνει re-upload..
-
@Greektrooper Άκυρο , προχωράτε σε εγκατάσταση , false alarm..
-
@Greektrooper Άκυρο , προχωράτε σε εγκατάσταση , false alarm..
-
@xnikos Η Ρομ πέρασε επειδή το cust το περνάει τελευταίο αν ήταν στην αρχή θα χτύπαγε πριν την εγκατάσταση των άλλων img και δε θα πέρναγε η Ρομ .. το πρόβλημα θα φαινόταν με factory reset , πιθανώς δε θα είχες Superwallpapers .. Αν τσεκαρεις τις version από τα Superwallpapers θα φανεί αν μένουν τα ίδια και δεν αναβαθμίζονται με τα νέα apk ..
-
@xnikos Το cust είχε region και δεν το χρησιμοποιούσε ο EU τώρα έχει μέσα τα apk με τα Superwallpapers .. Δοκίμασε χειροκίνητη εγκατάσταση , μπες σε twrp κάνε reboot σε recovery να ξαναμπεί σε twrp και μετά εγκατάσταση .. Η ρομ έχει περάσει το λάθος χτύπησε αφού έχουν εγκατασταθεί όλα ..