Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@wankel13 Έγινε reupload της Ρομ από το source , κατεβάζεις την 21.3.5 τώρα ..
-
@wankel13 Σε μένα είναι ενεργοποιημένη πάντως ..
-
@wankel13 Έχεις πειράξει κάτι ?? Δοκίμασες διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής ?? Μήπως έχεις κάνει κάποια επαναφορά ρυθμίσεων στον browser από το cloud ?? Μια χαρά δουλεύει , κατεβάζεις τα πάντα , αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα έπρεπε να δουλεύει σε κανέναν , κάτι άλλο παίζει .. Edit Το κακό που έχει αυτός ο browser είναι ότι σταματάει να κατεβάζει αν τον κλείσεις ενώ ο προηγούμενος δε σταματάγε .. Για δες και στις ρυθμίσεις του browser , έχει μια επιλογή απόρρητο και ασφάλεια / εξουσιοδότηση / .. είνα…
-
@ktsiaras fastboot devices fastboot flash recovery twrp.img fastboot reboot ( και κρατάμε το volume up μέχρι να δεις την οθόνη του twrp ) .. Περιμένεις λίγα δλπ μέχρι να φορτώσει το μενού του twrp .. Αν επιχειρήσεις fastboot boot twrp.img μπορεί να κολλήσει το πράγμα , δεν το εγκρίνω .. Δεύτερος τρόπος.. Μετονομαζουμε το νέο twrp σε recovery.img Ανοίγουμε το ζιπ της Ρομ 21.3.3 με 7zip και βάζουμε το recovery.img που μετονομάσαμε προηγουμένως στο φάκελο firmware-update .. Κλείνουμε το παράθυρο το…
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
gkalen - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμα@tsitadim Την έχω ένα χρόνο την τηλεόραση κι εμένα δεν έχει πάρει κάποιο update με ελληνικά , νομίζω ρώσικο software έχει κι όχι ευρωπαϊκό γι'αυτό και δεν έχουμε Ελληνικά .. η συσκευή είναι η mi tv 4s 43" .. Το μοντέλο της όμως στις ρυθμίσεις είναι το MiTV-MSSP1 το οποίο πρέπει να παίζει ρόλο για το region και τη γλώσσα .. Αυτό το μοντέλο έχει πάρει 2 updates και είναι ακόμα χωρίς Ελληνικά .. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τη συσκευή καθότι android , έβαλα και Netflix και το Ertflix υπάρχει στο p…
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@chris_ben Δε δουλεύουν με άλλον launcher οι χειρονομίες σε android 11 , μόνο με τον mi launcher αυτόν που έχει η Ρομ προεγκατεστημένο.. Αλλιώς είναι καποια εφαρμογή στο playstore που μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν την έχω υπόψη μου ..
-
@matzanas Δεν υπάρχει developer rom για X3 .. μόνο stable .. [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 01/03/2021
-
@kostakislarisa Μάλλον από τον εκάστοτε πάροχο θα οφείλεται , εμένα με wind όπως έχω πει τα sms φεύγουν κι έρχονται σε 2 δλπ , δε χρειάζεται να απενεργοποιήσω το volte ή να κάνω κάτι άλλο .. Και πάντα με την τελευταία εφαρμογή για την sim .. Edit Για το magisk 22.0 , το έχω γράψει στο δεύτερο ποστ του νήματος ( πρώτο ποστ στην ουσία ) ..
-
Ότι έχετε αναφέρει μέχρι τώρα είναι bugs που αναφέρθηκαν στο source ( no ramdisk , ρολόι στην οθόνη κλειδώματος , mi connect , κ.λ.π. ).. Διορθώθηκαν κάποια άλλα πράγματα βέβαια , χάλασαν κάποια άλλα , αναβάθμιση στην αναβάθμιση θα φτιάχνονται όλα , σιγά σιγά σταθεροποιείται και το android 11 .. Από τη πλευρά μας εκτός τις γνωστές αλλαγές που γίνονται κάθε βδομάδα , προχωρήσαμε και σε μια βελτιστοποίηση συστήματος ( system optimization ) για να δώσουμε λίγο ζωντάνια ακόμα στις συσκευές ..
-
Λίγο προσοχή στο magisk 22.0 , έχω αναφορές για πρόβλημα , η συσκευή μπαίνει σε fastboot .. Για android 11 μιλάμε .. για android 10 δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα ..
-
@pavlos mavroeidis Η επανεκκίνηση αργεί φυσιολογικά ανάλογα με το πλήθος εφαρμογών , αν κάνεις επανεκκίνηση μόλις έχεις κάνει ένα factory reset και το τηλέφωνο είναι "άδειο" ακόμα τότε θα προσέξεις ότι κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση , μόλις το φορτώσεις το τηλέφωνο θα δεις ότι ξεκινώντας η επανεκκίνηση βγαίνει ένας κύκλος που γυρίζει μέχρι να σβήσει η συσκευή και να επανεκκινήσει .. Δεν υπάρχει recovery με το οποίο μπορούμε να κάνουμε OTA σε mi 10 , δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση ..
-
@pavlos mavroeidis Η επανεκκίνηση αργεί φυσιολογικά ανάλογα με το πλήθος εφαρμογών , αν κάνεις επανεκκίνηση μόλις έχεις κάνει ένα factory reset και το τηλέφωνο είναι "άδειο" ακόμα τότε θα προσέξεις ότι κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση , μόλις το φορτώσεις το τηλέφωνο θα δεις ότι ξεκινώντας η επανεκκίνηση βγαίνει ένας κύκλος που γυρίζει μέχρι να σβήσει η συσκευή και να επανεκκινήσει .. Δεν υπάρχει recovery με το οποίο μπορούμε να κάνουμε OTA σε mi 10 , δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση ..
-
@kaikas Δεν έχει γίνει αλλαγή στον updater στο Poco f1 , δυστυχώς υπάρχει και η πιθανότητα να μην υπάρχει άλλη Ρομ για το Poco f1 ..
-
@kaikas Δεν έχει γίνει αλλαγή στον updater στο Poco f1 , δυστυχώς υπάρχει και η πιθανότητα να μην υπάρχει άλλη Ρομ για το Poco f1 ..
-
@giannnis12 Σε κάθε συσκευή βλέπω ότι πάει και διαφορετικά , δεν έχω υπόψη μου για το RN8 κάτι .. θα το ψάξω λίγο βέβαια μήπως βρω τίποτα.. @lost2 Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε νέα Ρομ , καλό θα ήταν να μας πει κι άλλος με pyxis αν αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα.. Και επίσης λίγο υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τις νεότερες συσκευές που πήραν android 11 ..
-
@giannnis12 Για δοκίμασε αυτά που βλέπεις στη προηγούμενη σελίδα για το RN7 ..
-
@kostakislarisa Ίσως να παίζει ρόλο η περιοχή με το sms στο 13033 , ίσως σε Λάρισα υπάρχει καθυστέρηση .. Δοκίμασε να στείλεις πουθενά αλλού .. εγώ με wind , Αθήνα , τα sms στο 13033 πάνε κι έρχονται σφαίρα .. Για τη δοκιμή στη Ρομ να θυμάστε πως ήταν η διαχείριση της ραμ στη προηγούμενη/ες Ρομ για να αξιολογήσετε σωστότερα ..
-
@kostakislarisa Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο , μια χαρά φεύγουν κι έρχονται , μόλις δοκίμασα ξανά sms στο 13033 και δε βλέπω κάτι .. κι έχω ενημερωμένες τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας με το τελευταίο app.. TEST LMI ( Poco f2 pro ) Πάμε για ένα τεστακι , κάτι σαν πρόχειρο διαγώνισμα τεςπα .. Θα ήθελα feedbacks για να δοκιμάσουμε κάτι ΝΕΟ σχετικά με τη διαχείριση RAM και με εφαρμογές που παραμένουν ανοιχτές στη μνήμη.. Δοκιμάστε την παρακάτω Ρομ σε LMI και ενημερώστε σχετικά με τα παραπάνω , …
-
@chrispsil Θα έχουμε κανονικά , προς το παρόν καλά είσαι , όταν έχουμε κάτι νεότερο θα βγει ανακοίνωση ή θα βρεις λινκ στο πρώτο ποστ , επίσης θα σου έρθει mail eφοσον έχεις δηλώσει stable rom ..
-
@chrispsil Θα έχουμε κανονικά , προς το παρόν καλά είσαι , όταν έχουμε κάτι νεότερο θα βγει ανακοίνωση ή θα βρεις λινκ στο πρώτο ποστ , επίσης θα σου έρθει mail eφοσον έχεις δηλώσει stable rom ..