Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @lbchX Να περιμένεις , γίνεται re-upload των Ρομ για fix στο safety net .. μέχρι το βράδυ θα έχετε ενημέρωση .. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και μέσω OTA ..

• @lbchX Να περιμένεις , γίνεται re-upload των Ρομ για fix στο safety net .. μέχρι το βράδυ θα έχετε ενημέρωση .. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και μέσω OTA ..

• @kostas234 Δεν είμαι σίγουρος αν είναι για όλα ή μόνο το mi 10 pro .. Ίσως δεν είναι για όλα τελικά , δεν έχω εικόνα καθόλου από vowifi , θα το ψάξω λίγο ..

• @kostas234 Δοκίμασε αυτό ... MIUI 12.5 - 21.2.3/4 | Xiaomi European Community @MiltosDelis Το πρόβλημα με την εφαρμογή λήψεων βρέθηκε και στο source , μην αναβαθμίζεται κάτι , θα το διορθώσουν στην επόμενη Ρομ πιθανώς. ..

• @atsarantos Μάλλον έχεις κάνει κάποια επαναφορά ρυθμίσεων που σου δημιουργεί το πρόβλημα .. Δεν υπάρχει crash στους ήχους , όλα δουλεύουν κανονικά...

• @MiltosDelis Είναι θεματακι του source , εγώ δεν ανοίγω ποτέ την εφαρμογή λήψεων , σήμερα που το είπες και έψαχνα να δω πως σου εμφανίζεται , την άνοιξα και το είδα , απλώς δεν έδωσα σημασία .. Το source EU χρησιμοποιεί κι αυτός εφαρμογές από το telegram τις οποίες αναβαθμίζει κάθε βδομάδα , πιθανώς στην επόμενη Ρομ να μην το βγάζει , αλλά και να το βγάζει δεν είναι και κάτι σοβαρό , θα διορθωθεί όμως πιστεύω .. Το ίδιο ισχύει για όλες τις Ρομ αυτή τη βδομάδα..

• @MiltosDelis Γράψε λάθος όπως είπα .. Μπορώ να δω που μπήκες και το βγάζει αυτό γιατί τα screenshot δεν βλέπονται... Να δω κι.εγω μήπως υπάρχει το ίδιο και σε άλλες συσκευές.. EDIT Άκυρο το βρήκα , μην ασχολείσαι , κάποια αστοχία πιθανώς από το source ..

• @MiltosDelis Αποκλείεται να σου ζητάει κάτι τέτοιο .. Το λάθος είναι δικό σου πιθανώς , έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για να κάνει update στις εφαρμογές συστήματος , πράγμα το οποίο δεν στέκει σε XTRV ή σε άλλη custom rom.. Αυτά είναι λάθη που κάνουν αρκετοί χρήστες νομίζοντας ότι θα αναβαθμίσουν κάτι σε μια custom rom και πόσο μάλλον αν είναι και developer rom που έχει αναβάθμιση κάθε βδομάδα και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί δε δουλεύει αυτή η εφαρμογή , γιατί δεν έχει επιλογές για bootan…

• @sakis*68 Τουλάχιστον εσύ μαρτύρησες χωρίς ξύλο .. Το πρόβλημα μου εμένα ήταν στο δεν έχω πρόσβαση στο playstore , αυτό δεν έπρεπε να υφίσταται..

• @sakis*68 Τουλάχιστον εσύ μαρτύρησες χωρίς ξύλο .. Το πρόβλημα μου εμένα ήταν στο δεν έχω πρόσβαση στο playstore , αυτό δεν έπρεπε να υφίσταται..

• @sakis*68 και @atsarantos Έχω περάσει τόσες συσκευές , επίσης και τις δύο συσκευές που συζητάμε τώρα , την μια την έχω ( lmi ) την άλλη ένας φίλος ( joyeuse ) και πόσες ακόμα δε χρειάζεται να πω .. δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο , sorry αλλά μέχρι σήμερα ότι έχω φλασαρει ακόμα και μέσω team viewer ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση μη πρόσβασης στο playstore , αυτό πάντα δουλεύε εξαρχής.. Δε ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό ..

• @sakis*68 και @atsarantos Έχω περάσει τόσες συσκευές , επίσης και τις δύο συσκευές που συζητάμε τώρα , την μια την έχω ( lmi ) την άλλη ένας φίλος ( joyeuse ) και πόσες ακόμα δε χρειάζεται να πω .. δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο , sorry αλλά μέχρι σήμερα ότι έχω φλασαρει ακόμα και μέσω team viewer ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση μη πρόσβασης στο playstore , αυτό πάντα δουλεύε εξαρχής.. Δε ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό ..

• @atsarantos Δε ξέρω για ποιο λόγο αλλά θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά το playstore .. Κάτι σίγουρα δεν έχει πάει καλά , ίσως το twrp που χρησιμοποίησες , δε μπορώ να ξέρω υποθέσεις κάνω , αυτό που αναφέρεις για την πρόσβαση στο playstore δεν ισχύει .. Δεν θα έπρεπε ούτε να μην έχεις πρόσβαση αλλά και με την τελευταία ρομ να έχεις και certified συσκευή ..

• @atsarantos Δε ξέρω για ποιο λόγο αλλά θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά το playstore .. Κάτι σίγουρα δεν έχει πάει καλά , ίσως το twrp που χρησιμοποίησες , δε μπορώ να ξέρω υποθέσεις κάνω , αυτό που αναφέρεις για την πρόσβαση στο playstore δεν ισχύει .. Δεν θα έπρεπε ούτε να μην έχεις πρόσβαση αλλά και με την τελευταία ρομ να έχεις και certified συσκευή ..

• @sakis*68 Το θέμα είναι να είναι όπως πρέπει η Ρομ για όλους και πρέπει να διορθωθεί στη Ρομ.. @atsarantos Προς το παρόν κατέβασε ότι θες από εξωτερική πηγή όπως σου είπα .. Δε κατάλαβα βέβαια τι εννοείς ότι έκανες αυτό το βήμα για να έχεις πρόσβαση στο playstore , δεν είχες πρόσβαση στο playstore ?? Screenshot σου είπα όπως το δικό μου με τις εφαρμογές που σου έδειξα να καθαρίσεις .. Πάντως αν δεν είχες πρόσβαση στο playstore κάτι δεν έχει γίνει σωστά , δε γίνεται να μην είχες πρόσβαση στο play…

• @sakis*68 Το θέμα είναι να είναι όπως πρέπει η Ρομ για όλους και πρέπει να διορθωθεί στη Ρομ.. @atsarantos Προς το παρόν κατέβασε ότι θες από εξωτερική πηγή όπως σου είπα .. Δε κατάλαβα βέβαια τι εννοείς ότι έκανες αυτό το βήμα για να έχεις πρόσβαση στο playstore , δεν είχες πρόσβαση στο playstore ?? Screenshot σου είπα όπως το δικό μου με τις εφαρμογές που σου έδειξα να καθαρίσεις .. Πάντως αν δεν είχες πρόσβαση στο playstore κάτι δεν έχει γίνει σωστά , δε γίνεται να μην είχες πρόσβαση στο play…

• POCO F2 PRO

gkalen - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

@As32 Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου θα βρεις τον Dialer με τα Ελληνικά γράμματα και άλλα μπινελικια ( Bootanimations και AOD mtz )..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@As32 Για να ξέρεις η XTRV σε σχέση με του EU έχει ευρωπαϊκές ονομασίες συσκευών , φορμάτ ημερομηνίας σωστό στην οθόνη κλειδώματος ( 1/2/2021 ) και σε AOD που δεν συμπεριλαμβάνουν φορμάτ ημερομηνίας και ελληνικό ευρετήριο στον dialer .. Έχουμε κι ένα dialer.mtz για αλλαγή και των πλήκτρων με Ελληνικά γράμματα..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@mutunas Μια από τις αλλαγές που έχουμε σε σχέση με του ΕU είναι και η ονομασία συσκευής με το ευρωπαϊκό τους όνομα κι όχι με το κινέζικο .. Δεν έχει να κάνει με τη stable , απλώς το έχουμε αλλάξει εμείς εδώ και καιρό , προτιμούμε την ονομασία POCO F2 PRO , το EU προτιμά την ονομασία Redmi K30 Pro λόγω του ότι είναι το source της Ρομ .. Για το vowifi δε ξέρω .. αν χρησιμοποιεί κάποιος θα σου πει ..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@As32 Μάλιστα .. φαίνεται υπάρχει θέμα με τις stable από xiaomi μεριά , πιθανώς θα γίνει σύντομα και update για fix .. Σε XTRV developer rom δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69867/