Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@pavlos mavroeidis Άλλον dialer ?? Δηλαδή ?? Πες περισσότερα..
-
@pavlos mavroeidis Άλλον dialer ?? Δηλαδή ?? Πες περισσότερα..
-
@atsarantos Κανονικά θα έπρεπε να έχει διορθωθεί από το source , αναφέρθηκε ότι θα γίνει fix και σε όλες τις stable όπως και στις developer .. Βάλε ένα screenshot όπως αυτό που έβαλα να το δω και πιστεύω θα έχουμε fix rom σίγουρα από το source , προς το παρόν κατέβασε ότι εφαρμογή θες από εξωτερική πηγή .. netflix-inc Edit Πες μου αν χρησιμοποιείς και system app updater για αναβάθμιση εφαρμογών συστήματος ..
-
@atsarantos Κανονικά θα έπρεπε να έχει διορθωθεί από το source , αναφέρθηκε ότι θα γίνει fix και σε όλες τις stable όπως και στις developer .. Βάλε ένα screenshot όπως αυτό που έβαλα να το δω και πιστεύω θα έχουμε fix rom σίγουρα από το source , προς το παρόν κατέβασε ότι εφαρμογή θες από εξωτερική πηγή .. netflix-inc Edit Πες μου αν χρησιμοποιείς και system app updater για αναβάθμιση εφαρμογών συστήματος ..
-
@atsarantos Θα διαγράψεις τα δεδομένα των τριών εφαρμογών που βλέπεις παρακάτω .. Θα πας στις Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση εφαρμογών/ ... Θα κάνεις αναζήτηση όπως βλέπεις ( google play ) και θα κάνεις εκκαθάριση όλων των δεδομένων στις 3 εφαρμογές .. Επανεκκίνηση της συσκευής και θα είσαι κομπλέ.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70601/
-
@atsarantos Θα διαγράψεις τα δεδομένα των τριών εφαρμογών που βλέπεις παρακάτω .. Θα πας στις Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διαχείριση εφαρμογών/ ... Θα κάνεις αναζήτηση όπως βλέπεις ( google play ) και θα κάνεις εκκαθάριση όλων των δεδομένων στις 3 εφαρμογές .. Επανεκκίνηση της συσκευής και θα είσαι κομπλέ.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69864/
-
@knight666 Όλα εξαρτώνται από το source αυτή τη στιγμή .. Πιστεύω ότι θα βγει stable rom για τη συσκευή για το λόγο ότι μόλις πριν δύο μέρες βγήκε η stable για το redmi 7 , οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και για το 7Α ..
-
@knight666 Όλα εξαρτώνται από το source αυτή τη στιγμή .. Πιστεύω ότι θα βγει stable rom για τη συσκευή για το λόγο ότι μόλις πριν δύο μέρες βγήκε η stable για το redmi 7 , οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και για το 7Α ..
-
@knight666 Αυτή τη στιγμή οι διαφορές είναι .. Η XTRV έχει σωστό format στην ημερομηνία στην οθόνη κλειδώματος ( 29/1/2021 ) , Dialer με Ελληνικό ευρετήριο επαφών και σε κάποιες συσκευές όπως το Poco f2 pro με την ευρωπαϊκή του ονομασία και όχι την κινέζικη..
-
@knight666 Αυτή τη στιγμή οι διαφορές είναι .. Η XTRV έχει σωστό format στην ημερομηνία στην οθόνη κλειδώματος ( 29/1/2021 ) , Dialer με Ελληνικό ευρετήριο επαφών και σε κάποιες συσκευές όπως το Poco f2 pro με την ευρωπαϊκή του ονομασία και όχι την κινέζικη..
-
@xnikos Γνωστό το πρόβλημα από την προηγούμενη ρομ , έχει αναφερθεί στο source , δεν έχει γίνει fix ακόμα ..
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@Hristos Psih Δε ξέρω τι twrp κατέβασες για το Poco f2 pro ( LMI ) , αλλά αυτό θα βάλεις αν είσαι με android 10 .. LMI_0623.img | by gkalen for Xiaomi Αν φλασαρεις android 10 rom παλιότερη , θα μείνεις με αυτό .. Αν πας για rom με android 11 , μετά το φλασαρισμα θα βάλεις αυτό και καλό θα ήταν να φλασαρεις την android 11 rom ξανά με αυτό .. twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi Και με αυτό θα συνεχίσεις .. ΤΟ ΑΥΤΟ by Steven King ..
-
@geoanto555 Του alex το twrp δεν δουλεύει μετά το φλασαρισμα της τελευταίας rom με Αndroid 11.. Όποιος προσπαθήσει να μπει σε twrp , μπαίνει σε fastboot μόνο .. Με το twrp που είχες δε χρειάστηκε να κάνω κάποιο format data , έβλεπε το χώρο , φλασαρα ξανά το update , παραμένει decrypted αλλά το μόνο που πρόσεξα είναι ότι αν βάλεις κωδικό και fingerprint δεν ζητάει κωδικό στο twrp και δεν υπάρχει decryption , πρέπει να αφαιρεθούν τα phone pin και fingerprint .. Με αυτό που έβαλες τώρα δε ξέρω αν κ…
-
@geoanto555 Του alex το twrp δεν δουλεύει μετά το φλασαρισμα της τελευταίας rom με Αndroid 11.. Όποιος προσπαθήσει να μπει σε twrp , μπαίνει σε fastboot μόνο .. Με το twrp που είχες δε χρειάστηκε να κάνω κάποιο format data , έβλεπε το χώρο , φλασαρα ξανά το update , παραμένει decrypted αλλά το μόνο που πρόσεξα είναι ότι αν βάλεις κωδικό και fingerprint δεν ζητάει κωδικό στο twrp και δεν υπάρχει decryption , πρέπει να αφαιρεθούν τα phone pin και fingerprint .. Με αυτό που έβαλες τώρα δε ξέρω αν κ…
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
Μήνυμα@mesia Εκτός της τιμής πρέπει να ξέρεις ότι οι πιο πολλοί εδώ μέσα δεν φοράνε official rom κι έτσι γράφουν πιο πολύ στα τοπικ για τις XTRV roms..
-
@kaikas Αν έχεις κι εσύ εγκατεστημένο το system app updater , αυτό είναι κι εσένα το πρόβλημα σου με την εφαρμογή των θεμάτων ... Δε χρειάζεται κάτι τέτοιο σε XTRV custom rom , οι εφαρμογές που υπάρχουν είναι αυτές που πρέπει .. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμισης εφαρμογών συστήματος , δεν φοράτε global official rom ..
-
@baxalo Τότε προφανώς ο φίλος @GUZGUN , έχει κι αυτός εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή για ενημερώσεις εφαρμογών συστήματος και γι'αυτό δεν έχει import .. Κι εγώ την 1.9.1.4 .. Πώς γίνεται βέβαια να γίνεται ενημέρωση από 1.9.1.4 σε 1.6.3.18 , σαν αντίστροφη μέτρηση είναι παρα σαν update .. EDIT Και βέβαια οι china εκδόσεις είναι καλύτερες , ένας λόγος παραπάνω για να έχεις custom rom , οι global εκδόσεις έγιναν όλο περικοπές πλέον , φάνηκε ότι πάνε με σπασμένα φρένα στο γκρεμό με το που έκαναν τη…
-
Τσεκαρετε τη συσκευή για σιγουριά... Μπες σε fastboot και γράψε ... fastboot getvar all Να δείτε ποια συσκευή είναι ..
-
Τσεκαρετε τη συσκευή για σιγουριά... Μπες σε fastboot και γράψε ... fastboot getvar all Να δείτε ποια συσκευή είναι ..